Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
uzaklaşman gerektiğini hissediyosan uzaklaşmalısın canım seni çok iyi anlıyorum rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah hanene ve gönlüne ferahlık versin

Amin Allah razı olsun kardeşim seni de beklediğine kavuştursun Rabbim
Aynen dediğin gibiyim şuan😢

Canım kanda baktırsaydın keşke eminden eğer adet olmadın bir sıkıntı olmasın doktora gitmeni öneririm
don çare yine o olcak büyük ihtimalle çok umutlanmıştım ama aynı marka testten 2 tane vardı 3 gün önce yaptığımda hiç kontrol çizgisifalan çıkmamıştı tertemiz tek çizgi bembeyaz bi testti bugun yaptığım testte çizgi çıkmış sonradan ama emin olamadım daha önce çok olmuştu böyle ilk 10 dk içinde bekledim bişey göremedim bi kaç hafta daha bekliyim en iyisi 😔

Eklentiler

• 20200706_165055.jpg
    20200706_165055.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200706_165047.jpg
    20200706_165047.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200706_163726.jpg
    20200706_163726.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 40
don çare yine o olcak büyük ihtimalle çok umutlanmıştım ama aynı marka testten 2 tane vardı 3 gün önce yaptığımda hiç kontrol çizgisifalan çıkmamıştı tertemiz tek çizgi bembeyaz bi testti bugun yaptığım testte çizgi çıkmış sonradan ama emin olamadım daha önce çok olmuştu böyle ilk 10 dk içinde bekledim bişey göremedim bi kaç hafta daha bekliyim en iyisi 😔
Şu açtığın testlerde belli oluyor silik çizgi canım o şekilde olup hamile kalan da var adet olan da bu ay ben de yaşadım ama maalesef sonuç hüsran oldu bana sana olmaz insallah

Şu açtığın testlerde belli oluyor silik çizgi canım o şekilde olup hamile kalan da var adet olan da bu ay ben de yaşadım ama maalesef sonuç hüsran oldu bana sana olmaz insallah
bana daha öncede böyle sonradan çıkan çizgiler çok oldu hatta daha belirgini bile oldu bi geves kan verdim sonuç hüsran malesef bende o yuzden umutlanamıyorum işte artık doktora gitmeye de içim el vermiyo zaten 60 70 günde adet oluyom bunun için çok gittim hiçbi sorun çıkmadı kendimi bildim bileli böyle bu yüzdende yumurtlamayı bile tahmin edemiyorum zor kalıyorum zaten hamile hayırlısı ne diyim ki bi hafta sonra tekrar test yaparım yada netten sipariş ederim anca gelir zaten

bana daha öncede böyle sonradan çıkan çizgiler çok oldu hatta daha belirgini bile oldu bi geves kan verdim sonuç hüsran malesef bende o yuzden umutlanamıyorum işte artık doktora gitmeye de içim el vermiyo zaten 60 70 günde adet oluyom bunun için çok gittim hiçbi sorun çıkmadı kendimi bildim bileli böyle bu yüzdende yumurtlamayı bile tahmin edemiyorum zor kalıyorum zaten hamile hayırlısı ne diyim ki bi hafta sonra tekrar test yaparım yada netten sipariş ederim anca gelir zaten

zaten umutlanmazdım ben ama işte şu adetim gelmedi kahverengi leke geldi 4 gün çok çok az o yuzden işte bi umut oldu içimde

Senin yumurtlama kesin olmadığı için sen hep test yapacaksın ya da düzenli birliktelik olması gerekiyor ve sen her an hamile kalkabilirsin bir de o var sonuçta her korunmasız birliktelikte hamile kalma şansın var en kısa zamanda kalırsın inşallah canım kendimizi yıpratıyoruz aslında olacaksa da acaba olacak mı stresiyle belkide geciktiriyoruz ben inanıyorum sen de buraya bir gün yaAcaksın hamileyim diye o gün beni unutma 🥰😘😘😘❤️💕

Senin yumurtlama kesin olmadığı için sen hep test yapacaksın ya da düzenli birliktelik olması gerekiyor ve sen her an hamile kalkabilirsin bir de o var sonuçta her korunmasız birliktelikte hamile kalma şansın var en kısa zamanda kalırsın inşallah canım kendimizi yıpratıyoruz aslında olacaksa da acaba olacak mı stresiyle belkide geciktiriyoruz ben inanıyorum sen de buraya bir gün yaAcaksın hamileyim diye o gün beni unutma 🥰😘😘😘💕
çok teşekkür ederim canım inşallah ya zaten 3 4 sene olcak korunmayı bırakalı nasip bakalım dediğin gibi her an her ilişkide kalabilme ihtimali var o yuzdende test manyağı oldum adam isyanlarda artık bu ay 4 test aldı yine test isticem isteyemiyorum delircek yoksa beklicem artık 😂😂😂

çok teşekkür ederim canım inşallah ya zaten 3 4 sene olcak korunmayı bırakalı nasip bakalım dediğin gibi her an her ilişkide kalabilme ihtimali var o yuzdende test manyağı oldum adam isyanlarda artık bu ay 4 test aldı yine test isticem isteyemiyorum delircek yoksa beklicem artık 😂😂😂
Az bekle bakalım canım ben hiç kendim alıyorum haberi olmuyor ancak kargo eve getirdiğinde görüyor beş şey demiyor şimdilik bakalım 🙈

Az bekle bakalım canım ben hiç kendim alıyorum haberi olmuyor ancak kargo eve getirdiğinde görüyor beş şey demiyor şimdilik bakalım 🙈
bende önceden kendim alıyodum da taşındık malesef burası henüz yol olmamış kargocu bulamıyo çokta uzak gidip almak bnm için büyük sorun mecbur ondan istiyorum dediğin gibi bekliyim biraz daha normalde hep kuru oluyorum akıntım falan olmaz o yuzden de hiç anlamıyorum ovulasykn dönemimi bugun akıntım gelmiş şeffaf ovu akıntısı değil ama hiç yoktan iyidir buda bi işaret sonuçta 🤦🏻‍♀️😂

X