- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.121
uzaklaşman gerektiğini hissediyosan uzaklaşmalısın canım seni çok iyi anlıyorum rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda inşallah hanene ve gönlüne ferahlık versin
10 günYumurtlamadan kaç gün geçti o önemli
İnşallah artar canım Allah gönlüne göre versin10 gün
don çare yine o olcak büyük ihtimalle çok umutlanmıştım ama aynı marka testten 2 tane vardı 3 gün önce yaptığımda hiç kontrol çizgisifalan çıkmamıştı tertemiz tek çizgi bembeyaz bi testti bugun yaptığım testte çizgi çıkmış sonradan ama emin olamadım daha önce çok olmuştu böyle ilk 10 dk içinde bekledim bişey göremedim bi kaç hafta daha bekliyim en iyisiCanım kanda baktırsaydın keşke eminden eğer adet olmadın bir sıkıntı olmasın doktora gitmeni öneririm
inşallah teşekkür ederimİnşallah artar canım Allah gönlüne göre versin
Pik oldu canım T çizgisi daha koyu bak
Bugün yarın ve öbür günü değerlendir sana başka tavsiyelerimde olacak
Evet pik olmuş kuzum değerlendir bugünü mutlaka
Pik oldu canım T çizgisi daha koyu bak
Bugün yarın ve öbür günü değerlendir sana başka tavsiyelerimde olacak
kızlar 22.30 da tekrarladım hala koyu çatlama olmadı henüz 36 saat içinde çatlıyor değil mi?Evet pik olmuş kuzum değerlendir bugünü mutlaka
Tam koyu pik olmuş kuzum sabahı mutlaka değerlendir en geç 36 saatte catlıyor ama belli olmaz sabırsız bir yumurta ise daha da erken çatlayabilirkızlar 22.30 da tekrarladım hala koyu çatlama olmadı henüz 36 saat içinde çatlıyor değil mi?
Eki Görüntüle 2658802
Şu açtığın testlerde belli oluyor silik çizgi canım o şekilde olup hamile kalan da var adet olan da bu ay ben de yaşadım ama maalesef sonuç hüsran oldu bana sana olmaz insallahdon çare yine o olcak büyük ihtimalle çok umutlanmıştım ama aynı marka testten 2 tane vardı 3 gün önce yaptığımda hiç kontrol çizgisifalan çıkmamıştı tertemiz tek çizgi bembeyaz bi testti bugun yaptığım testte çizgi çıkmış sonradan ama emin olamadım daha önce çok olmuştu böyle ilk 10 dk içinde bekledim bişey göremedim bi kaç hafta daha bekliyim en iyisi
Tam koyu pik olmuş kuzum sabahı mutlaka değerlendir en geç 36 saatte catlıyor ama belli olmaz sabırsız bir yumurta ise daha da erken çatlayabilir
bana daha öncede böyle sonradan çıkan çizgiler çok oldu hatta daha belirgini bile oldu bi geves kan verdim sonuç hüsran malesef bende o yuzden umutlanamıyorum işte artık doktora gitmeye de içim el vermiyo zaten 60 70 günde adet oluyom bunun için çok gittim hiçbi sorun çıkmadı kendimi bildim bileli böyle bu yüzdende yumurtlamayı bile tahmin edemiyorum zor kalıyorum zaten hamile hayırlısı ne diyim ki bi hafta sonra tekrar test yaparım yada netten sipariş ederim anca gelir zatenŞu açtığın testlerde belli oluyor silik çizgi canım o şekilde olup hamile kalan da var adet olan da bu ay ben de yaşadım ama maalesef sonuç hüsran oldu bana sana olmaz insallah
bana daha öncede böyle sonradan çıkan çizgiler çok oldu hatta daha belirgini bile oldu bi geves kan verdim sonuç hüsran malesef bende o yuzden umutlanamıyorum işte artık doktora gitmeye de içim el vermiyo zaten 60 70 günde adet oluyom bunun için çok gittim hiçbi sorun çıkmadı kendimi bildim bileli böyle bu yüzdende yumurtlamayı bile tahmin edemiyorum zor kalıyorum zaten hamile hayırlısı ne diyim ki bi hafta sonra tekrar test yaparım yada netten sipariş ederim anca gelir zatenŞu açtığın testlerde belli oluyor silik çizgi canım o şekilde olup hamile kalan da var adet olan da bu ay ben de yaşadım ama maalesef sonuç hüsran oldu bana sana olmaz insallah
Senin yumurtlama kesin olmadığı için sen hep test yapacaksın ya da düzenli birliktelik olması gerekiyor ve sen her an hamile kalkabilirsin bir de o var sonuçta her korunmasız birliktelikte hamile kalma şansın var en kısa zamanda kalırsın inşallah canım kendimizi yıpratıyoruz aslında olacaksa da acaba olacak mı stresiyle belkide geciktiriyoruz ben inanıyorum sen de buraya bir gün yaAcaksın hamileyim diye o gün beni unutmabana daha öncede böyle sonradan çıkan çizgiler çok oldu hatta daha belirgini bile oldu bi geves kan verdim sonuç hüsran malesef bende o yuzden umutlanamıyorum işte artık doktora gitmeye de içim el vermiyo zaten 60 70 günde adet oluyom bunun için çok gittim hiçbi sorun çıkmadı kendimi bildim bileli böyle bu yüzdende yumurtlamayı bile tahmin edemiyorum zor kalıyorum zaten hamile hayırlısı ne diyim ki bi hafta sonra tekrar test yaparım yada netten sipariş ederim anca gelir zaten
CANIM DÜN SABAH DA BÖYLEYDİ 24 SAATTİR PİK MODUMTam koyu pik olmuş kuzum sabahı mutlaka değerlendir en geç 36 saatte catlıyor ama belli olmaz sabırsız bir yumurta ise daha da erken çatlayabilir
çok teşekkür ederim canım inşallah ya zaten 3 4 sene olcak korunmayı bırakalı nasip bakalım dediğin gibi her an her ilişkide kalabilme ihtimali var o yuzdende test manyağı oldum adam isyanlarda artık bu ay 4 test aldı yine test isticem isteyemiyorum delircek yoksa beklicem artıkSenin yumurtlama kesin olmadığı için sen hep test yapacaksın ya da düzenli birliktelik olması gerekiyor ve sen her an hamile kalkabilirsin bir de o var sonuçta her korunmasız birliktelikte hamile kalma şansın var en kısa zamanda kalırsın inşallah canım kendimizi yıpratıyoruz aslında olacaksa da acaba olacak mı stresiyle belkide geciktiriyoruz ben inanıyorum sen de buraya bir gün yaAcaksın hamileyim diye o gün beni unutma❤
Az bekle bakalım canım ben hiç kendim alıyorum haberi olmuyor ancak kargo eve getirdiğinde görüyor beş şey demiyor şimdilik bakalımçok teşekkür ederim canım inşallah ya zaten 3 4 sene olcak korunmayı bırakalı nasip bakalım dediğin gibi her an her ilişkide kalabilme ihtimali var o yuzdende test manyağı oldum adam isyanlarda artık bu ay 4 test aldı yine test isticem isteyemiyorum delircek yoksa beklicem artık
Dediğim gibi sen biliyorsun artık devam canım 24 saat arayla devam et bakalım her yolu deniyoruz şimdilikCANIM DÜN SABAH DA BÖYLEYDİ 24 SAATTİR PİK MODUM
çatlayınca birden silikleşiyor mu?
Eki Görüntüle 2658999
teşekkür ederim canım evet kaptım bu işiDediğim gibi sen biliyorsun artık devam canım 24 saat arayla devam et bakalım her yolu deniyoruz şimdilik
bende önceden kendim alıyodum da taşındık malesef burası henüz yol olmamış kargocu bulamıyo çokta uzak gidip almak bnm için büyük sorun mecbur ondan istiyorum dediğin gibi bekliyim biraz daha normalde hep kuru oluyorum akıntım falan olmaz o yuzden de hiç anlamıyorum ovulasykn dönemimi bugun akıntım gelmiş şeffaf ovu akıntısı değil ama hiç yoktan iyidir buda bi işaret sonuçtaAz bekle bakalım canım ben hiç kendim alıyorum haberi olmuyor ancak kargo eve getirdiğinde görüyor beş şey demiyor şimdilik bakalım