Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenmeler hemen çıkmıyo ama adet gelmedikçe umut vardır ağlama lütfen
Hiç umudum kalmadı o kadarda belirti yaşadım. Kandırdı vücudum yine beni. aynı gün ameliyat olduğumuz iki bayan korunurken hamile kaldılar bende bir umut olur belki diye korunmayı bıraktım. Olmadı ama

Hiç umudum kalmadı o kadarda belirti yaşadım. Kandırdı vücudum yine beni. aynı gün ameliyat olduğumuz iki bayan korunurken hamile kaldılar bende bir umut olur belki diye korunmayı bıraktım. Olmadı ama

Korunurken nasıl hamile kalıyolar zaten onu aklım almıyo biz kolay kalamadığımızdan bize zor geliyo bende kürtajdan sonra hiç korunmadım ama napalım Allah'ın takdiri böyleymiş adetin gelmedi henüz şimdi üzülürsen gecikmende olabilir
elde değil biliyorum ....

Ay bende aynıyım ya bir sabah bir kalktm bütün belirtiler gitmisti.. Sanki hamile degilim gibi vücudum rahatladi birden. Bizde bugün gidicez kalp atışı için. Hayırlısı olsun ne diyim..

Benimde çarsamba günü randevum. Bugün altkarın ağrım başladi sanki regli olacak gibi.

Bende anlamıyorum. Hatta biri aldıracaktı sonra vazgeçti.
Nasıl üzülmim ya, sırf bebek için neler yaptım en son ameliyat oldum. 6 yıl bitecek nerdeyse gözümüz hep yaşlı. Çok yoruldum ya

Benimde çarsamba günü randevum. Bugün altkarın ağrım başladi sanki regli olacak gibi.
Bazen benimde geliyodu arada rahim büyüdükçe oluyor o. Ama dünden beri hem his olarak hem belirti olarak sıfırım.. bulantı tiksinme yemek yiyememe falan çok var bende 10 saat birşey yiyemediğim oluyo.

Nasıl üzülmim ya, sırf bebek için neler yaptım en son ameliyat oldum. 6 yıl bitecek nerdeyse gözümüz hep yaşlı. Çok yoruldum ya
Herkes ne yaşadığını kendi bilir. Mesela benim bu supriz oldu gerçekten istemiyordum çünkü bebegim daha 9 aylık ve emiyor. Ondan önce 2 3 sene uğraşmıştık olmamıştı gerçekten Allahm bütün isteyenlere nasip etsin her iki duyguyu da tattm senelerce istedim ne testler yaptm olmadi ama simdi istemedigim bir zamanda birden kolayca oluverdi. Sabredin herkesin sınavı başka gerçekten. Allahmdan dilerim en yakin zamanda bebişinizin haberini alırsınız

Böyle durumda ne desem boş kuzum haklısın çok haklısın bunu çeken bilir seni ancak aynı şeyi yaşayanlar anlar ..6 koca yıl
Üzülme takma demek boş laflar
Bu da senin imtihanınmış başkaları kolayca kalır hatta bazıları sokağa atarlar...Rabbim o emanetleri hakedenlere versin

Kuzum sen gittin mi doktora kalp atışını duyacaktınız güzel haberler bekliyoruz

Yok kuzum duymadim daha haftaya çarşamba günü randevum var. Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin. Bende sadece yogun kasık ağrisi var ,ne bulanti ne gögüslerde hassaslik yok. Ilk günler gögüs hassasiyeti olmustu ama 1 haftadir yok o yüzden tedirginim

Bence yaşadığın normal her gebelik farklı olduğu gibi senin de başkalarından farklı olabilir zaten geç yumurtlamıştın kalp atışını Çarşamba duyarsın kuzum Allah’ın izniyle gonlunu ferah tut kendine iyi bak güzel beslen yorma gerisi tevekkül az kaldı 3 gün sonra duyursun inşallah

Biz dün duyduk kalp atışını. 7+3 tü ama 7 hafta görünüyo. Geriden geliyo biraz. Galiba gec döllenme falan. Insallah sende duyarsın. Ne zaman gidiceksin

Benimde normalde bugün 7+5 ama 1 hafta geç yumurtladigimdan 6+5diye hesapliyorum. Önümüzdeki carsamba 7+3 de randevum var.

Insallah canim güzel Allah im hepimize nasip etsin insallah

Benimde normalde bugün 7+5 ama 1 hafta geç yumurtladigimdan 6+5diye hesapliyorum. Önümüzdeki carsamba 7+3 de randevum var.
Ozaman duyarsın insallah.Kimi geç döllenme oluyor evet. Ben 6 haftalıkken gittim kese cok küçük ölçemiyorum bile 3 hafta gibi demisti. Dün kendi doktoruma gittim 4 gün falan bi geriden gelme var bisey olmaz dedi. Insallah sende duyarsın çarşamba

Hakkimizda hayirlisi canim. Beklitecegiz başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…