- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #29.181
Sabrının sonu selamet olucak insallah canım. Allahm bütün isteyenlere nasip etsin...Hakkimizda hayirlisi canim. Beklitecegiz başka çare yok
Günaydın hayırlı pazarlar
Üzülme lütfen yapma böyle moralini bozmaBana gün aydın değil sana hayırlı pazarlar canım
Üzülme lütfen yapma böyle moralini bozma
Anladım canım inş.düzelir yoluna girer herşey Allahın izniyleElimde değil sorunlar üstüste gelince nasıl güleyim
Senin minnak geliyor bence canımhala gelen giden yok bu ay 4 test yaptım 3ü tertemiz biri sonradan aşırı silikti ona itibar bile etmedim üzerinden 6 gün geçti o testlerin hala bi adet olmadım akıntım arttı normalde beni araba falan tutmazdı sün perişan oldum yollarda hayatımda ilk defa araba tuttu gibi oldu midemin bulantısından nasıl gittik geldik anlamadım bile hiçbişey yiyemedim de gün boyu ne yesem anında midem bulandı bakalım bugunde aynısı olcak mı hiç iştahım yok zaten zorlaa yiyiyorum bi test daha istedim bide üzerine erkenden bütün testleri yaptım diye azar yediminşallah alırsa yapıcam test onun haricinde kasık ağrım var biraz çok aşırıda değil ama
inşallah canım ya bakalım merakla bekliyorumSenin minnak geliyor bence canım
Anladım canım inş.düzelir yoluna girer herşey Allahın izniyle
bu test bozuk mu ya kızlar baksanıza c çizgisi ne biçim ilk başta bembeyazdı c çizgisi 1 dk sonra çıktı ilk defa başıma geliyo
kızlar nerelerdesiniz?
Şükür iyiyiz evdeyiz bende bakıyorum gruba pek yazan yok hayırlısıGünaydın canım ben bazen bakıyorum
Diğerlerini bilmiyorum kürklü hanımda durduk yere atar yaptı gitti özelden yazdığımada cevap atmadı kendisi istediği sayfada konu açtı oralarda şimdi ben bunu mesele etmedim etmemde ama bana gösterdiği tavır olmadı
Ben burda kimseyle laylaylom yapmamışım sorunlarım olduğunu sende biliyosun ona rağmen terketmiş değilim neyse herkes kendi bilir gitmek isteyen zorla tutulmaz
Sen napıyosun
İyiyiz siz nasılsınız bebiş nasıl seninMerhaba kızlar nasılsınız napıyosunuz bakim pek kimse kalmamış gibi buralarda