- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.681
Alışırsın canım bende kullanmıştım. 119.iğneyi yapmıştım en son.
Enjektörleride atmıyordum doğumdan sonra bebeği içine koyup etrafına dizerim iki foto çekerim diye. Bebeğimi kaybedince onlarıda yaktım
ya kuzum bi telefonum bozuldu bide yakın zamanlarda iki kere ev taşımak zorunda kaldık başım baya bi kalabalıktı bide bende gurbette yaşıyo gibiyim pek yardıma gelecek akraba o bu yok malesef gelemedim o yuzden nasılsın iyi misin
yok anacım yoooook yokkBugün test negatif altı negatif yani hala tek çizgi ben bu ay ymurtlamadım galiba yaaa
Oyyyy kurban olurum sana ben sende biliyorsun duamda olduğunu canmsın benim az kaldı inanıyorum güzel haberler vereceğiz mavişimAmin sen benim hep duamdasın biliyosun dimi senin hamilelik haberini duyunca inşallah burda en çok sevinen ben olucam güzel yüreklim hep umutlu ol Allah sanada lutfedecek inanıyorumkihiç içmem ama bi zigara yakasım geldi şimdi
Rahim dışında olduğunu söylemişti doktorlar acaba nasıl olacak doktorum büyümeden hamilelik elde etmeliyiz dedi yoksa bebeğe de zarar verirmiş sıkıştırmaya başlayacakmış zamanla öyle söyledi o dediğin gibiyse 2 ay sonra memleketime geçtiğimde yaptırırım doktorumdan bılgi alırım hayırlısı bakalım teşekkür ederim bana zararı şimdilik yok dediler hamile kalkabilseydim alacaklardı doğum anında işte kısmet ama dikkate alacağım bunuMiyom aldırma ameliyatları beni bildiğim histereskopiyle yapılıyor en gelişmiş o zaten kesi yok bişey yok. Minikbir cihazla uzunda kamerası olan bir cihazla girrerek ne var ne yok görüntüleyip aynı zamanda da temizliyorlar. Tek bir yerdeyse problem kısa ve tek seansta kurutlursun. Benim bildiği bukadar tabi belkide vardır daha gelişmişi
Alışırsın canım bende kullanmıştım. 119.iğneyi yapmıştım en son.
Enjektörleride atmıyordum doğumdan sonra bebeği içine koyup etrafına dizerim iki foto çekerim diye. Bebeğimi kaybedince onlarıda yaktım
At bencede boşver ben o iğneleri gördükçe içim yandı. Yakarken sanki onlar değilde ben yandım. Sağ salim kucağına alırsın inşallahRabbim bir daha yasatmasin canim tez zamanda kucagin dolsun. . Bende biriktirmeyi düsünüyordum ama aynisini yasamaktan korktugumdan atarim.cunkü benim gebeliklerimde problemli oluyor
At bencede boşver ben o iğneleri gördükçe içim yandı. Yakarken sanki onlar değilde ben yandım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Oyyyy kurban olurum sana ben sende biliyorsun duamda olduğunu canmsın benim az kaldı inanıyorum güzel haberler vereceğiz mavişim
Daha başında olduğumdan hamil diyelim ahaah, tüp yaptık biz, 6. Haftadayız kuzuuumSen hamile misin benim mi gözümden kaçtı
Ay benim haberim yoktu ya. İlk denemede tuttu mu canım çooook sevindimDaha başında olduğumdan hamil diyelim ahaah, tüp yaptık biz, 6. Haftadayız kuzuuumsenin de yeni dimi
Ayy yeriiiim ikimizin de mercimek deseneAy benim haberim yoktu ya. İlk denemede tuttu mu canım çooook sevindim
Bende henüz hamile kabul etmiyorum kendimi yarın görcez
Onları görcez inşallah doğdunu falan. Kurban olduğum kimseyi bekletmesinAyy yeriiiim ikimizin de mercimek deseneevet tuttu şükür rabbim herkese nasip etsin hala inanamıyorum valla dün bütün gün bulantım oldu biraz idrak edebildim ama karnım şişene kadar şaka gibi gelcek bakalım ♥
Amin kuzucum çok iyi bak kendine, bebişineOnları görcez inşallah doğdunu falan. Kurban olduğum kimseyi bekletmesin
Evet canım rahîm dışında olması iyi bencr gebe kalmana engel değil ama işte gebelik sağlıklı gelişmez bu seferde ol kurtul ben çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadıRahim dışında olduğunu söylemişti doktorlar acaba nasıl olacak doktorum büyümeden hamilelik elde etmeliyiz dedi yoksa bebeğe de zarar verirmiş sıkıştırmaya başlayacakmış zamanla öyle söyledi o dediğin gibiyse 2 ay sonra memleketime geçtiğimde yaptırırım doktorumdan bılgi alırım hayırlısı bakalım teşekkür ederim bana zararı şimdilik yok dediler hamile kalkabilseydim alacaklardı doğum anında işte kısmet ama dikkate alacağım bunu
Yarın hamilelik takvimi yapabilmek ümidiyle hayırlı geceler tatlımAmin kuzucum çok iyi bak kendine, bebişine
Kasık ağrısı oluyor ya hala varki hafiften tatlı tatlıHiç belli olmaz canım sen yinede devam et bakarsın bir anda pik olur ama geçenlerde kasık ağrın olmuştu senin haberin olmadan pik olmuşturda sen görmeden silinmiştir
Belirti hala yok mu kuzum özele mesajın kapalı mesaj atacaktımYarın hamilelik takvimi yapabilmek ümidiyle hayırlı geceler tatlım
Şimdi at kuzumBelirti hala yok mu kuzum özele mesajın kapalı mesaj atacaktım
Agustosta memlekete evime geçince ihemen doktoruma gideceğim alınıyorsa aldırayımEvet canım rahîm dışında olması iyi bencr gebe kalmana engel değil ama işte gebelik sağlıklı gelişmez bu seferde ol kurtul ben çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı