Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah

Söyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Sende aylardır yazmıyodun buraya dönüşün muhteşem oldu
Yildiz__Tozu Yildiz__Tozu kelebekde süprizle döndü bizim eskilerden Nurov Nurov ve benibekleyin benibekleyin 'de hamile kaldı yakın zamanda KurkmantoluS KurkmantoluS kürklü de hamile
15 aydır burda ardarda bu kadar hamile kalanı görmemiştim:)

Eee hadi bakalım sıradaki güzel haber senden mi😂
merakla bekliyorum belkide bilemedim bu kadar belirti boşa gitmesin artık en son ağzımın tadı değiştiğinde kimyasal gebelik olmuştu testim pozitifti bu belirtilere bide ağzımın tadı değişmişti afedersin sürrekli yutkunmam gerekiyodu tükürük salgılarım falan artmıştı bunlar 2. hamileliğimdede olan şeylerdi en son gene olmuştu işte test pozitif çıkmıştı 1 hafta sonra randevu almıştım 3 4 gün sonra ağzımın tadı birden düzeldi bütün belirtiler kayboldu 2 gun sonrada kanamam başladı test yaptım o yaptığım testten silik çıktı doktora gittim kimyasal dedi yani demem o ki aslında beni heycanlandıran yine uzun bi aradan spnra ilk defa ağzımın tadı değişti ve çok fazla arttı yutkunmalarım hayırlısı olur inş hepimizin hakkında

Söyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Yildiz__Tozu Yildiz__Tozu kelebekde süprizle döndü bizim eskilerden Nurov Nurov ve benibekleyin benibekleyin 'de hamile kaldı yakın zamanda KurkmantoluS KurkmantoluS kürklü de hamile
inş hep birlikte daha fazlasını da görürüz canım ya çok sevindim hatırlıyorum bu arkadaşlarımızı ebet onlsr adına da çok sevindim rabbim kucaklarına almayı nasip eder inş sağsalim 👏🏼👏🏼❤❤❤

Hadı ya burdakı herkes hamile olsun da dogumlarımızı yapalım sırayla saglıkla hayırlısıyla 🤗 🤰😍

Çoğu doğum yaptı zaten eskilerden kalan son birkaç kişi de senle beraber hamile
Çok pis hamile kalasım var içimdeki aşkı dahada alevlendirdiniz 😂
Allah nasip ederse bende kalırım😞

merakla bekliyorum belkide bilemedim bu kadar belirti boşa gitmesin artık en son ağzımın tadı değiştiğinde kimyasal gebelik olmuştu testim pozitifti bu belirtilere bide ağzımın tadı değişmişti afedersin sürrekli yutkunmam gerekiyodu tükürük salgılarım falan artmıştı bunlar 2. hamileliğimdede olan şeylerdi en son gene olmuştu işte test pozitif çıkmıştı 1 hafta sonra randevu almıştım 3 4 gün sonra ağzımın tadı birden düzeldi bütün belirtiler kayboldu 2 gun sonrada kanamam başladı test yaptım o yaptığım testten silik çıktı doktora gittim kimyasal dedi yani demem o ki aslında beni heycanlandıran yine uzun bi aradan spnra ilk defa ağzımın tadı değişti ve çok fazla arttı yutkunmalarım hayırlısı olur inş hepimizin hakkında
Hayırla sağlıkla olsun olacaksa canım zaten

Çoğu doğum yaptı zaten eskilerden kalan son birkaç kişi de senle beraber hamile
Çok pis hamile kalasım var içimdeki aşkı dahada alevlendirdiniz 😂
Allah nasip ederse bende kalırım😞
Amin canım aynen benden de o kadar ama işte nasipte varsa oluyor sabırla bekliyoruz hayırlısı ile tabi ki 🤲🏻😘🥰🥰

Masallah maşallah sübhanallah devamı gelsin insallah hamile olmayan kalmasın insallah 🤲🏻

Sanırım burda çok az kişi kaldık hamile olmayan herkes bir bir güzel haberlerini verdi Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik diliyorum yürekten inşallah mevlam bize de nasip etsin burda takip edip okuyorum hep güzel insanlar var ve ben gibi bekleyen onları anlıyorum hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Amin sen benim hep duamdasın biliyosun dimi senin hamilelik haberini duyunca inşallah burda en çok sevinen ben olucam güzel yüreklim hep umutlu ol Allah sanada lutfedecek inanıyorumki🤲🥺 hiç içmem ama bi zigara yakasım geldi şimdi😞:KK19:

Valla kim başlattıysa ayağını sürüdü sanki😄 sıradaki sensin hissediyoruuum hayırlısıyla canım benim😍

Bunu. İçin gelişmiş bir yöntem var mı ameliyat mı olmam gerek acaba
Miyom aldırma ameliyatları beni bildiğim histereskopiyle yapılıyor en gelişmiş o zaten kesi yok bişey yok. Minikbir cihazla uzunda kamerası olan bir cihazla girrerek ne var ne yok görüntüleyip aynı zamanda da temizliyorlar. Tek bir yerdeyse problem kısa ve tek seansta kurutlursun. Benim bildiği bukadar tabi belkide vardır daha gelişmişi

inşallah canım ya zaten beklenti içerisinde değildim bu ay dediğim gibi adetlerimde düzensiz umursamadım pek son bi haftadır başımda bi sersemlik bugun yarın geçer derken geçmedi gitti bide üzerine geceleri uyuyamama çıktı geceleri kasıklarım bi tuhaf oluyo bi türlü rahst edemiyorum uyuyamıyorum bacağıma vjran bi ağrı oluyo 2 3 gundur de ağzımda garip bi tat var normalde tstlı çok aşırı severim tabağa koyup yiyesim gelmedi koymadım bile kendime test aldırmaya çalışıyorum eşime bugun yarın alır inş göğüslerimde acıyo kaşınıyo arada sürekli esniyorum devamlı uykum var yarısı adet gecikmesinden kaynaklı yarısı da psikolojik mi acaba bilemedim 😂🙈
yaa sen iyi diyorsun hoş diyorsun beklemiyorum bilmem falan ama bariz anlşettığın şeyler tipipk hamilelik belirtisi anlamadım gitti yani.

bu algı neden varki 2 çocuğun var korun 3 var korun korunsanda korunmasanda tüplerini bile bağlatsan rabbim vericekse veriyo vermicekse naparsan yap vermiyo biz korunmuyoruz bir tane daha olursa tabiki de çok mutlu oluruz her zaman önceliğim rabbim isteyipte olmayanlara nasip etsin demek tabiki ama bi tane daha evladım olursada benden mutlusu olmaz
Kendine güvenebiliyorsan tabiki 3 de yap 5 te bence. Maddi manevi hazırsanız çok çocuk her zaman iyidir.

Masallah diyelim canim. Rabbim hepimize yasatsin. Artik hamilelik haftalari takip edelim

Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah
Alışırsın canım bende kullanmıştım. 119.iğneyi yapmıştım en son.
Enjektörleride atmıyordum doğumdan sonra bebeği içine koyup etrafına dizerim iki foto çekerim diye. Bebeğimi kaybedince onlarıda yaktım 😥

X