- 17 Ağustos 2019
- 7.480
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.701
Merhaba kızlar İstanbuldayım ve tedaviye başlamak istiyorum artık bende bana doktor önerebilir misin iyi bir doktor bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar İstanbuldayım ve tedaviye başlamak istiyorum artık bende bana doktor önerebilir misin iyi bir doktor bulamadım
Kasık ağrısı oluyor ya hala varki hafiften tatlı tatlı
Sebebsiz infertilite benim. Anadolu yakasındayım çok kararsız bir türlü iyi doktora denk gelemedimHoşgeldin canım hangi yakadasın?
Ben bayan bi doktora gitmiştim en son Avicenna hastanesi'nde küçükbakkalköy
Yumurta takibi yaptırdım iyi ilgili biri ama tabi daha iyileri vardır alanında uzman acaba tüp bebek doktorları daha mı iyidir bilemedim
İyi infertilite uzmanı araştırmak lazım
Senin sorunun ne peki?
Sebebsiz infertilite benim. Anadolu yakasındayım çok kararsız bir türlü iyi doktora denk gelemedim
Yok yavrum ya. Karnım ağrıyor ara ara eli kulağında gelecek inşallahkarapisso var mı bi gelişme?
Her şeye baktırdım evet 1 buçuk yılı geçti hsg çektireliBende anadoludayım o konuda bende muzdaribim doktor çok ama doğru doktoru bulmak için iyi araştırmak denemek gerek
Ablamın ilk doğumunda gittiği bi bayan vardı bende tanışmıştım çok güleryüzlü ilgiliydi central hospital'de Figen temelli akın
Benim gittiğim doktor Sibel zorbaş
Herşeyine baktırdın dimi hsg falan
Yok yavrum ya. Karnım ağrıyor ara ara eli kulağında gelecek inşallah
Sennn nasılsın.
Anlamadım kız 33'lük ne demek.33'lük yavru gelmez belki
Hamdolsun kuzucuk bugün oğlan çok yordu beni yine yaptı yapacağını
Her şeye baktırdım evet 1 buçuk yılı geçti hsg çektireli
Anlamadım kız 33'lük ne demek.
Sen beni gör bide.
Benim oğlumda çok yordu mahvetti beni. Bilerek yapıyor üzüyor beni. Amannnn bende öfkeme hakim olmayı öğrenemedim gitti....
Evet adetlerim düzenli 30 günde bir oluyorm. Zor imtihandan geçiyoruz olmayacakmış gibi hissediyorumAdetlerin düzenli dimi ah bi bilsek içimizde ne olduğunu stres stres diyolar aylar geçiyo gelde strese girme kolay sanki
Eşinle beraber takviye kullanıyomusunuz canım
32 olunca anlamadım . 32 ye girdim. Zamanı gelince 33 de olacağım.Hani yavrum dedinya bende 33 yaşındayımya o anlamda dedim kendimi yaşlanmış hissediyorum bu oğlanlar çok yaramaz oluyolar zaten geneli öyle
Bende bazen kendime hakim olamıyorum son raddeye gelince ama napalım olur o kadar
onlarda bazen sınırları çok zorluyolar
Oyy canını yerim sevinmeni severim hadi bakalım saatler kaldı umarım Herşey istediğimiz gibidirKurkmantoluS Kuzuuuuuuum 30 sayfayı nasıl okudum bilemedim ben neler görüyorum neler kurban olduğum inşallah dualarını kabul etti bebeğim ben sana demiştim demek istiyorum artık hemen sabah olsun ve kat kat artmış bir değer göreyim burda. İnan attığın ilk testi gördüğümde kendi testime sevindiğim gibi sevindim Rabbim yardımcın olsun inşallah
Merhaba değeriniz çok güzel iğne etkisi bu kadar çıkmaz adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederÇatlatma iğnesi vuruldum canım bugün 16.gün iğnenin. Mantıken dün olmam gerekirdi. Dün kan verdim 82 çıktı. Ama doktor iğneden olabilir dedi O yüzden yarını bekliyorum
İnşallah bebeğim inşallah geliyor minik fasulyeOyy canını yerim sevinmeni severim hadi bakalım saatler kaldı umarım Herşey istediğimiz gibidir
Yok be kuzum bu sabah bir ihtimal dedim hani belki yaptım gebelik testi tırt yanikop koyu tek çizgi. Ben acaba şimdi smir testi sonucumu göstermek için randevu alıcam doktorumdan bu ayrandevuları dolu. Yumurtlama takibi mi istesem nedir yaa bilemedim ki :/İnşallah sende hamilesindir
Devlete mi özele mi gitmek istersin. Benim görümcem bagdat caddesinde bir kliniğe gidiyodu erkke bir doktor ama tüp bebek merkezi dediğim yer. Bence hiç bebeğin yoksa zeynep kamile git tüp bebek için orada muayene oluyorsun infertiliteden randevu al sana bir evrak veriyorlar bunları yaptır dosyanı açalım diyorlar. Öyle yani zamanın varsa evdeysen bence araştırma hastanelerinden vazgeçme derim.Merhaba kızlar İstanbuldayım ve tedaviye başlamak istiyorum artık bende bana doktor önerebilir misin iyi bir doktor bulamadım