Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah

Söyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Sende aylardır yazmıyodun buraya dönüşün muhteşem oldu
Yildiz__Tozu kelebekde süprizle döndü bizim eskilerden Nurov ve benibekleyin 'de hamile kaldı yakın zamanda KurkmantoluS kürklü de hamile
15 aydır burda ardarda bu kadar hamile kalanı görmemiştim:)

Eee hadi bakalım sıradaki güzel haber senden mi
merakla bekliyorum belkide bilemedim bu kadar belirti boşa gitmesin artık en son ağzımın tadı değiştiğinde kimyasal gebelik olmuştu testim pozitifti bu belirtilere bide ağzımın tadı değişmişti afedersin sürrekli yutkunmam gerekiyodu tükürük salgılarım falan artmıştı bunlar 2. hamileliğimdede olan şeylerdi en son gene olmuştu işte test pozitif çıkmıştı 1 hafta sonra randevu almıştım 3 4 gün sonra ağzımın tadı birden düzeldi bütün belirtiler kayboldu 2 gun sonrada kanamam başladı test yaptım o yaptığım testten silik çıktı doktora gittim kimyasal dedi yani demem o ki aslında beni heycanlandıran yine uzun bi aradan spnra ilk defa ağzımın tadı değişti ve çok fazla arttı yutkunmalarım hayırlısı olur inş hepimizin hakkında

inş hep birlikte daha fazlasını da görürüz canım ya çok sevindim hatırlıyorum bu arkadaşlarımızı ebet onlsr adına da çok sevindim rabbim kucaklarına almayı nasip eder inş sağsalim ❤❤❤

Hadı ya burdakı herkes hamile olsun da dogumlarımızı yapalım sırayla saglıkla hayırlısıyla

Çoğu doğum yaptı zaten eskilerden kalan son birkaç kişi de senle beraber hamile
Çok pis hamile kalasım var içimdeki aşkı dahada alevlendirdiniz
Allah nasip ederse bende kalırım

Hayırla sağlıkla olsun olacaksa canım zaten

Çoğu doğum yaptı zaten eskilerden kalan son birkaç kişi de senle beraber hamile
Çok pis hamile kalasım var içimdeki aşkı dahada alevlendirdiniz
Allah nasip ederse bende kalırım
Amin canım aynen benden de o kadar ama işte nasipte varsa oluyor sabırla bekliyoruz hayırlısı ile tabi ki

Masallah maşallah sübhanallah devamı gelsin insallah hamile olmayan kalmasın insallah

Amin sen benim hep duamdasın biliyosun dimi senin hamilelik haberini duyunca inşallah burda en çok sevinen ben olucam güzel yüreklim hep umutlu ol Allah sanada lutfedecek inanıyorumki hiç içmem ama bi zigara yakasım geldi şimdi

Valla kim başlattıysa ayağını sürüdü sanki sıradaki sensin hissediyoruuum hayırlısıyla canım benim

Bunu. İçin gelişmiş bir yöntem var mı ameliyat mı olmam gerek acaba
Miyom aldırma ameliyatları beni bildiğim histereskopiyle yapılıyor en gelişmiş o zaten kesi yok bişey yok. Minikbir cihazla uzunda kamerası olan bir cihazla girrerek ne var ne yok görüntüleyip aynı zamanda da temizliyorlar. Tek bir yerdeyse problem kısa ve tek seansta kurutlursun. Benim bildiği bukadar tabi belkide vardır daha gelişmişi

yaa sen iyi diyorsun hoş diyorsun beklemiyorum bilmem falan ama bariz anlşettığın şeyler tipipk hamilelik belirtisi anlamadım gitti yani.

Kendine güvenebiliyorsan tabiki 3 de yap 5 te bence. Maddi manevi hazırsanız çok çocuk her zaman iyidir.

Masallah diyelim canim. Rabbim hepimize yasatsin. Artik hamilelik haftalari takip edelim

Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah
Alışırsın canım bende kullanmıştım. 119.iğneyi yapmıştım en son.
Enjektörleride atmıyordum doğumdan sonra bebeği içine koyup etrafına dizerim iki foto çekerim diye. Bebeğimi kaybedince onlarıda yaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…