- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.661
Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah
merakla bekliyorum belkide bilemedim bu kadar belirti boşa gitmesin artık en son ağzımın tadı değiştiğinde kimyasal gebelik olmuştu testim pozitifti bu belirtilere bide ağzımın tadı değişmişti afedersin sürrekli yutkunmam gerekiyodu tükürük salgılarım falan artmıştı bunlar 2. hamileliğimdede olan şeylerdi en son gene olmuştu işte test pozitif çıkmıştı 1 hafta sonra randevu almıştım 3 4 gün sonra ağzımın tadı birden düzeldi bütün belirtiler kayboldu 2 gun sonrada kanamam başladı test yaptım o yaptığım testten silik çıktı doktora gittim kimyasal dedi yani demem o ki aslında beni heycanlandıran yine uzun bi aradan spnra ilk defa ağzımın tadı değişti ve çok fazla arttı yutkunmalarım hayırlısı olur inş hepimizin hakkındaEee hadi bakalım sıradaki güzel haber senden mi
inş hep birlikte daha fazlasını da görürüz canım ya çok sevindim hatırlıyorum bu arkadaşlarımızı ebet onlsr adına da çok sevindim rabbim kucaklarına almayı nasip eder inş sağsalimSöyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Sende aylardır yazmıyodun buraya dönüşün muhteşem oldu
Yildiz__Tozu kelebekde süprizle döndü bizim eskilerden Nurov ve benibekleyin 'de hamile kaldı yakın zamanda KurkmantoluS kürklü de hamile
15 aydır burda ardarda bu kadar hamile kalanı görmemiştim:)
Hadı ya burdakı herkes hamile olsun da dogumlarımızı yapalım sırayla saglıkla hayırlısıyla
Bunu. İçin gelişmiş bir yöntem var mı ameliyat mı olmam gerek acabaMiyom varsa aldır bence canım. O miyomlar da gebelik sırasında büyüyo gebeliğini riske atar. iki dk şip şak oluver gitsin.
Hayırla sağlıkla olsun olacaksa canım zatenmerakla bekliyorum belkide bilemedim bu kadar belirti boşa gitmesin artık en son ağzımın tadı değiştiğinde kimyasal gebelik olmuştu testim pozitifti bu belirtilere bide ağzımın tadı değişmişti afedersin sürrekli yutkunmam gerekiyodu tükürük salgılarım falan artmıştı bunlar 2. hamileliğimdede olan şeylerdi en son gene olmuştu işte test pozitif çıkmıştı 1 hafta sonra randevu almıştım 3 4 gün sonra ağzımın tadı birden düzeldi bütün belirtiler kayboldu 2 gun sonrada kanamam başladı test yaptım o yaptığım testten silik çıktı doktora gittim kimyasal dedi yani demem o ki aslında beni heycanlandıran yine uzun bi aradan spnra ilk defa ağzımın tadı değişti ve çok fazla arttı yutkunmalarım hayırlısı olur inş hepimizin hakkında
Amin canım aynen benden de o kadar ama işte nasipte varsa oluyor sabırla bekliyoruz hayırlısı ile tabi kiÇoğu doğum yaptı zaten eskilerden kalan son birkaç kişi de senle beraber hamile
Çok pis hamile kalasım var içimdeki aşkı dahada alevlendirdiniz
Allah nasip ederse bende kalırım
Masallah maşallah sübhanallah devamı gelsin insallah hamile olmayan kalmasın insallahSöyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Yildiz__Tozu kelebekde süprizle döndü bizim eskilerden Nurov ve benibekleyin 'de hamile kaldı yakın zamanda KurkmantoluS kürklü de hamile
Sanırım burda çok az kişi kaldık hamile olmayan herkes bir bir güzel haberlerini verdi Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik diliyorum yürekten inşallah mevlam bize de nasip etsin burda takip edip okuyorum hep güzel insanlar var ve ben gibi bekleyen onları anlıyorum hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah
Valla kim başlattıysa ayağını sürüdü sankiSöyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Valla kim başlattıysa ayağını sürüdü sankisıradaki sensin hissediyoruuum hayırlısıyla canım benim
Miyom aldırma ameliyatları beni bildiğim histereskopiyle yapılıyor en gelişmiş o zaten kesi yok bişey yok. Minikbir cihazla uzunda kamerası olan bir cihazla girrerek ne var ne yok görüntüleyip aynı zamanda da temizliyorlar. Tek bir yerdeyse problem kısa ve tek seansta kurutlursun. Benim bildiği bukadar tabi belkide vardır daha gelişmişiBunu. İçin gelişmiş bir yöntem var mı ameliyat mı olmam gerek acaba
yaa sen iyi diyorsun hoş diyorsun beklemiyorum bilmem falan ama bariz anlşettığın şeyler tipipk hamilelik belirtisi anlamadım gitti yani.inşallah canım ya zaten beklenti içerisinde değildim bu ay dediğim gibi adetlerimde düzensiz umursamadım pek son bi haftadır başımda bi sersemlik bugun yarın geçer derken geçmedi gitti bide üzerine geceleri uyuyamama çıktı geceleri kasıklarım bi tuhaf oluyo bi türlü rahst edemiyorum uyuyamıyorum bacağıma vjran bi ağrı oluyo 2 3 gundur de ağzımda garip bi tat var normalde tstlı çok aşırı severim tabağa koyup yiyesim gelmedi koymadım bile kendime test aldırmaya çalışıyorum eşime bugun yarın alır inş göğüslerimde acıyo kaşınıyo arada sürekli esniyorum devamlı uykum var yarısı adet gecikmesinden kaynaklı yarısı da psikolojik mi acaba bilemedim
Kendine güvenebiliyorsan tabiki 3 de yap 5 te bence. Maddi manevi hazırsanız çok çocuk her zaman iyidir.bu algı neden varki 2 çocuğun var korun 3 var korun korunsanda korunmasanda tüplerini bile bağlatsan rabbim vericekse veriyo vermicekse naparsan yap vermiyo biz korunmuyoruz bir tane daha olursa tabiki de çok mutlu oluruz her zaman önceliğim rabbim isteyipte olmayanlara nasip etsin demek tabiki ama bi tane daha evladım olursada benden mutlusu olmaz
Söyleme tabi kimsenin haberi olmasın sonra en ufak bişeyde herkese açıklama yapmak zorunda kalıyosun dayanırsın Allah onunda kolaylığını verir o duyguyu tekrar tatmak için o zorluklara değer...
Umutumut82 . Hayırlı olsun canım
Saol Allah razı olsun . 3. Düşünmüyorum bakalım herşeyin hayılısı amaSagol canim benim. Senin prensesinde dogmuş masallah ona. Sıra 3. de arayı fazla açma
Alışırsın canım bende kullanmıştım. 119.iğneyi yapmıştım en son.Ben kimseye söylemicem simdilik. Doktor igne yazdi ilkini biraz önce vurdum cok yakti acitti.9 ay dayanabilirim insallah
Sen hamile misin benim mi gözümden kaçtıValla kim başlattıysa ayağını sürüdü sankisıradaki sensin hissediyoruuum hayırlısıyla canım benim