- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.641
Miyom varsa aldır bence canım. O miyomlar da gebelik sırasında büyüyo gebeliğini riske atar. iki dk şip şak oluver gitsin.Bana bir tüp bebek doktoru gecem yık yaptırdı çünkü beni tedaviye almak ve hemen tüp bebek yapmak istedi ben de ağladım çok.ne bileyim birden diyiniz yoksa tüp bebek artık beş çok insan yaptırıyor yine en son çaremiz öyle ama ben görüştüm bir tüp bebek merkeziyle şuan beklememizi henüz ameliyatın yeni olduğunu söylediler çok erken dediler eşim varikosel ameliyatı oldu da ondan dolayı her neyse canım geçen 1 hafta önce yine gittim doktora her şey güzel dedi alttan baktı bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum ama işte aklıma takıldı sadece milyom var ben de rahim dışında ve alt kısımdaymış bir an önce gebelik olursa iyi olur büyürse bebeğin olmasını engellermiş
Dayanırsın dayanırsın. Her güzelliğin bi zorluğu var
Mayıs ayında adet oldunuz en son diyorsnuz e baya olmuş adet gecikmeniz haile olabilirsiniz Neden ev taşıdınız emin olmadan ya düşükle sonuçlansaydı.... Sizin 2 çocuğunuzda varmış bence korununben bu ay ev taşı o bu derken hiç tskip edemedim uzun zamandır zaten artık bırakmıştım olmuyo çünkü oluruna bırakalı çok oldu telefonda ayar tutmayınca vazgeçtim bu ay em son 2 mayısta adet oldum hala daha tık yok belirti var ama artık onlarada güvenmiyorum aslında belirti olmadan oncesine kadar aklıma bile gelmezdi tek başıma ev yerleştiriyorum 2 cocukla çünkü bakalım nolcak merakla bekliyorum ya
Kuzum ben yarın gidip yine kan vereceğimSenin kontrol nezaman canim testi tekrarliyacakmisin. doktor salı günü gel dedi ama Ben persembe günü saglik ocagina igne yazdirmaya gidince testi tekrarlatmayi düsunüyorum.
Saçma mı ne diyosun sen bence herkesin hayali oInsallah canim belki sacma gelecek ama rek hayalim hamilelik takvimi eklemek.
Evet ben oldum 3 gün önce tabi sorabilirsinizAcaba hısteroskopi olan siz miydiniz bir şey soracaktım da size
E hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlar elim ayagim titriyor bekleyemedim test yaptim. Oldu galiba yaEki Görüntüle 2653315
Oda olacak inşallah canım vakti saati varbu algı neden varki 2 çocuğun var korun 3 var korun korunsanda korunmasanda tüplerini bile bağlatsan rabbim vericekse veriyo vermicekse naparsan yap vermiyo biz korunmuyoruz bir tane daha olursa tabiki de çok mutlu oluruz her zaman önceliğim rabbim isteyipte olmayanlara nasip etsin demek tabiki ama bi tane daha evladım olursada benden mutlusu olmaz
Saçma mı ne diyosun sen bence herkesin hayali o
Ee hadi yapsanaInsallah hepimize nasip olur insallah bizimde gebelik takvimimiz olur.
anladım canım. Hayırlısı olsun benimde adetler geç olyor doktorlar hep düzenliyse tmm sıkıntı yokdiyorlar.. Sen yinede bir teast al yap bencebenim âdetlerim hep geç gelir en erken 26 en geç ve çoğunluklada 45 günlerde o yuzden bu kadar bekliyorum bunun içinde çok kez doktora gittim bazı her seferinde de bütün değerlerim normal çıktı en sonunda artık doktorda bazı kadınlarda bu durumun olabileceğini söyledi ev taşırken ağır bişey zaten kaldırmadım adetlerim geç olduğu içinde zaten ev taşımaya bile denk geleceğini sanmıyorum
Ee hadi yapsana
inşallah canım ya zaten beklenti içerisinde değildim bu ay dediğim gibi adetlerimde düzensiz umursamadım pek son bi haftadır başımda bi sersemlik bugun yarın geçer derken geçmedi gitti bide üzerine geceleri uyuyamama çıktı geceleri kasıklarım bi tuhaf oluyo bi türlü rahst edemiyorum uyuyamıyorum bacağıma vjran bi ağrı oluyo 2 3 gundur de ağzımda garip bi tat var normalde tstlı çok aşırı severim tabağa koyup yiyesim gelmedi koymadım bile kendime test aldırmaya çalışıyorum eşime bugun yarın alır inş göğüslerimde acıyo kaşınıyo arada sürekli esniyorum devamlı uykum var yarısı adet gecikmesinden kaynaklı yarısı da psikolojik mi acaba bilemedimOda olacak inşallah canım vakti saati varbelki tamamen evine yerleşince rahata erince verecek
ben bu ay ev taşı o bu derken hiç tskip edemedim uzun zamandır zaten artık bırakmıştım olmuyo çünkü oluruna bırakalı çok oldu telefonda ayar tutmayınca vazgeçtim bu ay em son 2 mayısta adet oldum hala daha tık yok belirti var ama artık onlarada güvenmiyorum aslında belirti olmadan oncesine kadar aklıma bile gelmezdi tek başıma ev yerleştiriyorum 2 cocukla çünkü bakalım nolcak merakla bekliyorum ya
Tamam canım nasıl istersenYok kuzumya 4 kimyasaldan sonra hic cesaretim yok. Kalp atisini duyana kadar yapamam gibi.
Eee hadi bakalım sıradaki güzel haber senden miinşallah canım ya zaten beklenti içerisinde değildim bu ay dediğim gibi adetlerimde düzensiz umursamadım pek son bi haftadır başımda bi sersemlik bugun yarın geçer derken geçmedi gitti bide üzerine geceleri uyuyamama çıktı geceleri kasıklarım bi tuhaf oluyo bi türlü rahst edemiyorum uyuyamıyorum bacağıma vjran bi ağrı oluyo 2 3 gundur de ağzımda garip bi tat var normalde tstlı çok aşırı severim tabağa koyup yiyesim gelmedi koymadım bile kendime test aldırmaya çalışıyorum eşime bugun yarın alır inş göğüslerimde acıyo kaşınıyo arada sürekli esniyorum devamlı uykum var yarısı adet gecikmesinden kaynaklı yarısı da psikolojik mi acaba bilemedim
ya kuzum bi telefonum bozuldu bide yakın zamanlarda iki kere ev taşımak zorunda kaldık başım baya bi kalabalıktı bide bende gurbette yaşıyo gibiyim pek yardıma gelecek akraba o bu yok malesef gelemedim o yuzden nasılsın iyi misinÖzlendin bacım ya aylardır yoktun bi ara geldin kayboldun iyimisin? Bugünlerde burda hamilelik haberi veren verene....
İnşallah seninde gönlüne göre olur