- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.721
Mavi boncuk senin şu kullandığın şeyin adı neydi yazmıştın hani eşin ve kendin için içiyordunuzAdetlerin düzenli dimi ah bi bilsek içimizde ne olduğunustres stres diyolar aylar geçiyo gelde strese girme kolay sanki
Eşinle beraber takviye kullanıyomusunuz canım
Teşekkür ederim öneriniz için ben bundan 1 buçuk yıl önce rahim filmi çektirdim yine isterler mi benden filmDevlete mi özele mi gitmek istersin. Benim görümcem bagdat caddesinde bir kliniğe gidiyodu erkke bir doktor ama tüp bebek merkezi dediğim yer. Bence hiç bebeğin yoksa zeynep kamile git tüp bebek için orada muayene oluyorsun infertiliteden randevu al sana bir evrak veriyorlar bunları yaptır dosyanı açalım diyorlar. Öyle yani zamanın varsa evdeysen bence araştırma hastanelerinden vazgeçme derim.
bir yıl geçmiş isteyebilirler . Simir testi gibi düşün onunda geçerliliği 1 yıl. Rahim filmini her halukarda özelde çektireceksin devletten randevu alabilmek çok zor ben randevu tlefonunu düşrmek içn günlerce uğraştım düştü. Sonra bana 3 ay sonrasına randevu verdiler düşün.Teşekkür ederim öneriniz için ben bundan 1 buçuk yıl önce rahim filmi çektirdim yine isterler mi benden film
Bu kötü oldu işte gereksiz şekilde pahalı yani rahim filmi. Anestezi almadan çekindim ben o bile pahalıydı yanibir yıl geçmiş isteyebilirler . Simir testi gibi düşün onunda geçerliliği 1 yıl. Rahim filmini her halukarda özelde çektireceksin devletten randevu alabilmek çok zor ben randevu tlefonunu düşrmek içn günlerce uğraştım düştü. Sonra bana 3 ay sonrasına randevu verdiler düşün.
Bende çekildim geçen sene hemen 2. ayı hamile kaldım ama ilerlemedi gebelik. Ben 450 Tl ye çekilmiştim muayensi içinde. Bende anestezi almamıştım. İStersen orda çektirirsin Kurtköy Ersoy hastanesi. En uygun orada bulmuştum.Bu kötü oldu işte gereksiz şekilde pahalı yani rahim filmi. Anestezi almadan çekindim ben o bile pahalıydı yani
Bende yüzyılda çektirmiştim aklımda bulunsun ersoy da teşekkür ediyorum. Yıldım yahu ben hiç gebe kalamadımBende çekildim geçen sene hemen 2. ayı hamile kaldım ama ilerlemedi gebelik. Ben 450 Tl ye çekilmiştim muayensi içinde. Bende anestezi almamıştım. İStersen orda çektirirsin Kurtköy Ersoy hastanesi. En uygun orada bulmuştum.
Oyy canını yerim sevinmeni severimhadi bakalım saatler kaldı umarım Herşey istediğimiz gibidir
teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versin inşallah dediğinz gibidirMerhaba değeriniz çok güzel iğne etkisi bu kadar çıkmaz adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder
İnşallah bebeğim inşallah geliyor minik fasulye
Allahın işi işte kuzum dur okuyayım onu tekrarBak tam tamına bir yıl önce ben şimdide aynı tarihte senRabbim Mucizemi Verdi Galiba❤️
Kızçeler sanırım sonunda oldu Rabbim dualarımı kabul etti. Salı günü erken gebelik testimde negatifi görünce umutsuzluğa kapılıp regli bekliyordum. Bugün ise bir şey dürttü kalkıp test yaptım. Ve sonuç♥️ yarın kan vercem inşAllah yanılmıyorumdur. Meleğim benimledir.www.kadinlarkulubu.com
Sonucuna bakmak için geldimteşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkese versin inşallah dediğinz gibidir ☺
inşallah bebekim
Allahın işi işte kuzum dur okuyayım onu tekrar ☺
Kurklu kan tahlili verdinmi ?
Değer yükseldi ve doktor gebesin dedi kızlarSonucuna bakmak için geldim
Haydi güzel haberlerlegel
Ben devlette çektirmiştim canım adetliyken üniversite hastanelerinden birine gidip randevu alabilirsin ücret ödemedimBende yüzyılda çektirmiştim aklımda bulunsun ersoy da teşekkür ediyorum. Yıldım yahu ben hiç gebe kalamadım
Değer yükseldi ve doktor gebesin dedi kızlar
Hani iğne etkisiydi topiş deseydinDeğer yükseldi ve doktor gebesin dedi kızlar
270 olmuş kuzumMasallah masallah canim. Ilk degerin 92 idi sanirim kac olmus
Ahahh diyemedimHani iğne etkisiydi topiş deseydinhayırlı olsun kuzum darısı başımıza inşallah ♥
Amin inşallah duanı eksik etme bana270 olmuş kuzum
Ahahh diyemedimsağol bebeğim darısı isteyen herkeseeee inşallah sizlerde içinde ☺
Her zaman dualarımdasınız şüpheniz olmasın
Kuzum beni de anmışsın Allah razı olsun dilerim sen de kısa zamanda kalacaksın içime öyle doğuyor inan bana inşallah güzel haberler vermek nasip olsun tez zamanda çok amin
Eğer isterse öyle yaparım canım olmado3Ben devlette çektirmiştim canım adetliyken üniversite hastanelerinden birine gidip randevu alabilirsin ücret ödemedim
Anestezi olmadan olmustum geçen yıl ben acısına zor dayandım bir daha çekilirsem asla anestezi olmadan çekinmem ben o acıyı hiç unutamıyorum tabi herkes de acı eşigi aynı değil ama ben çok hissettim bir de mutlaka yarım saat önceden agrı kesici al aniden bir sancı saplanıyor göbeğin düşmüş gibi adet olacakmışsın gibi kaşıklarım karnım agrıdı tam işlemden 1 saat sonra aniden ne olduğunu anlamadım ama hafif şekilde seyrederek 3 gün sürdü belimi doğrulatmamıştım Allah hepimizin yardımcısı olsunEğer isterse öyle yaparım canım olmado3