Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yaaa niyeee

Kaç yıllık evliydiniz siz ya çok üzüldüm

ben hep idare ettim cnm ama cikip giden kendisi 10 gundur gelmeyen kendisi..artik kırılan gönlüm onarılmaz .. 4 ay var doguma evimde cocuklarimla yim .. bi yere gitmem .. bi bakici bulup bu hafta ise bakacagim.. sonrasi gelir Allah in izniyle

Ah canım bu kadar sıkıntıda olduğunu bilsem yazardım sana üzüldüm gerçekten ne kadar zor durumdaymışsın☹ hamile halinle üstelik çok büyük haksızlık etmişler sana
Böyle olacağını bilsen 3.çocuğu düşünmezdin belki daha iyi olurdu yazık şimdi bebeğinde olacak çok zor durum
Demekki ne kadar dolmuşsunki bi yerde artık patlak verdi zaten yolunda gitmeyen ilişkiler bi süre sonra kangren oluyo☹ hamileliğini bu şekilde stres altında geçiriyor olmanda üzücü... Allah yardımcın olsun inşAllah kendin için en hayırlı kararı alırsın eşin seni bu halde nasıl bırakabildi
senin yerini annesinden ayrı tutması gerektiğini anlamayacak kadar düşüncesizmiş Allah ıslah etsin

evt cnm bilsem tabiki 3.yu dusunmezdim..ama olsun vardir hayir belki ileride yoldas olur hep istediğim kiz evlatti..pek kimsem yok zaten.. evet ben hep bitmesin diye cok ugrastim ama buraya kadarmış nasip diyelim.. cocuklarima üzülüyorum sadece gerisi gecer gider elbet ama Allah buyuk terkeden olmadim cocuklarim in basinda olacagim sonuna kadar giden gitsin ...

Tek taraflı çaba vermenin anlamı olmuyo anlıyorum seni Allah seni çocuklarından ayrı düşürmesin ailen ne diyo bu duruma
İllaki onlarda üzülmüşlerdir
O kv böyle aranıza girerek kendi oğlunada iyilik ettiğini zannediyo sadece zannediyo yani bir aileyi bölüp parçalamak ne kadar kolay
Büyük dediğin bölmez biraraya getirir
Yıkıcı değil yapıcı olur...
Demekki yıkmaya dünden razılarmış

ailem uzakta cnm uzgunler sadece ..esimle kacarak evlendim cahillik ailem istememisti yabanci diye..kaynanam beni basindan istemedi zaten..istediği kiz kardesinin kizini alacakmis ogluna ama ben pat diye cikivermisim bunu yüzüme söyleyen bi insan ..kac defa önümde aman ogluma kizmi yok diyen insan düşün.. cok mutlu oglu artik onun olsun..kocasi öldü tek yaşıyordu .. boyle olsun istiyirdu oglunu benden kıskanıyordu Allah indan bulsun..son tartışmamız da zaten bana oglum sen istemiyirsun diye benu aramiyo deyince bende sartel ler atmisti...

Pardonda oğlu mal mı da kendi kardeşinin kızına alacaktı evlilik akıl, duygu,irade işi
Evlenmeseymiş o zaman oğlu seninle değil kardeşinin kızıyla niye evlenmemiş
Bide bunları siz evlendikten çocuğunuz olduktan sonra söylemenin ne anlamı varki olan olmuş zaten
İkisinede çok sinirlendim çok şey derdim ama Allah ıslah etsin diyorum

amin cnm bosver eden ettigini bulur Allah bir yol gösterir banada elbet..... Ben uyuyayim cnm minik sabah erken uyanir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…