- 1 Nisan 2019
- 14.009
- 38.407
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.401
Nasıl yaaa niyeeeayrica kizlar zor gunler geciriyorum bi aralar .. esimle ayrılık asamasindayim...Rabbim hayirlisi neyse onu versin..hamile yim doğumu beklermiyim bosanma icin bilmiyirum ama artik uzatmak ta istemiyirum.hersey iyi gidiyirken kaynanam yuzunden bitiriyirum..3 çocuk la ne yaparim ne ederim bilmiyirum oyle iste...kizmayin gelmiyorum diye hic iyi degilim bunalım dayim
esim yapacak biri degil ama kaynanam in dolduruşuna geldi cogu zaman artik sıkıldım bu durumdan hic bi zaman beni karisi gibi görüp savunmadi her zaman annesi ne derse o ... gecimsizlik var hemde siddetli kaynanam sebeb . arada sevgi saygi kalmadiNasıl yaaa niyeee
Kaç yıllık evliydiniz siz ya çok üzüldümesim yapacak biri degil ama kaynanam in dolduruşuna geldi cogu zaman artik sıkıldım bu durumdan hic bi zaman beni karisi gibi görüp savunmadi her zaman annesi ne derse o ... gecimsizlik var hemde siddetli kaynanam sebeb . arada sevgi saygi kalmadi
8 olacak .Kaç yıllık evliydiniz siz ya çok üzüldüm
8 olacak .Kaç yıllık evliydiniz siz ya çok üzüldüm
Kaynana ıcın yuva bozulmaz tekrar tekrar dusun hamile oldugun ıcın duygusal davranıyor olabilirsin 8 yıl az degil 2 cocuk babası ile buyudu 3. Ye haksızlık etme fevri davranma derim hakkınızda hayırlısı olsun8 olacak .
az değil kuzum. Berilinde dediği gibi duygusal davranma. Eşinle sorunun olsa tamam ama kapıyı kapatınca dışarda kalacak insanlar için değmez yuvanı yıkmana8 olacak .
Noldu peki neden boyle oldunuz1 haftadir ayrıyız cnm annesine gitti hamile tek 2 cocukla kalan karisinin halini sormayan kisi ebediyyen benden uzak olsun.. gecer insallah dustugum yerden daha saglam kalkmayi da bilirim elbet..
anlık degil cnm suregelen bi geçimsizlik ti.en son annesi ile tartistim tlf da bağırdı çağırdı yikti döktü cikip gitti..10 gune yakin ne aradi ne sordu..sadece tek msj bosanmak istiyordun dilediğini yapabilirsin artik...Noldu peki neden boyle oldunuz
Cocugu istemiyor muydu yani hamileliği calısıyor musunanlık degil cnm suregelen bi geçimsizlik ti.en son annesi ile tartistim tlf da bağırdı çağırdı yikti döktü cikip gitti..10 gune yakin ne aradi ne sordu..sadece tek msj bosanmak istiyordun dilediğini yapabilirsin artik...
3.yu istemiyordu..evlenmeden once çalışıyordum. istemediği icin birakmistim..Cocugu istemiyor muydu yani hamileliği calısıyor musun
Ne dusundun peki nasıl olacak bundan sonrası cok zor degil mi yani basit bir olaysa gercekten buyutmeye bu asamaya getirmeye gerek yok ilerde şu gun ıcın keşke demeni istemem Rabbim senin ıcın hayırlı olanı gonlune razı etsın3.yu istemiyordu..evlenmeden once çalışıyordum. istemediği icin birakmistim..
ben hep idare ettim cnm ama cikip giden kendisi 10 gundur gelmeyen kendisi..artik kırılan gönlüm onarılmaz .. 4 ay var doguma evimde cocuklarimla yim .. bi yere gitmem .. bi bakici bulup bu hafta ise bakacagim.. sonrasi gelir Allah in izniyleNe dusundun peki nasıl olacak bundan sonrası cok zor degil mi yani basit bir olaysa gercekten buyutmeye bu asamaya getirmeye gerek yok ilerde şu gun ıcın keşke demeni istemem Rabbim senin ıcın hayırlı olanı gonlune razı etsın
ayrica kizlar zor gunler geciriyorum bi aralar .. esimle ayrılık asamasindayim...Rabbim hayirlisi neyse onu versin..hamile yim doğumu beklermiyim bosanma icin bilmiyirum ama artik uzatmak ta istemiyirum.hersey iyi gidiyirken kaynanam yuzunden bitiriyirum..3 çocuk la ne yaparim ne ederim bilmiyirum oyle iste...kizmayin gelmiyorum diye hic iyi degilim bunalım dayim
evt cnm bilsem tabiki 3.yu dusunmezdim..ama olsun vardir hayir belki ileride yoldas olur hep istediğim kiz evlatti..pek kimsem yok zaten.. evet ben hep bitmesin diye cok ugrastim ama buraya kadarmış nasip diyelim.. cocuklarima üzülüyorum sadece gerisi gecer gider elbet ama Allah buyuk terkeden olmadim cocuklarim in basinda olacagim sonuna kadar giden gitsin ...
ailem uzakta cnm uzgunler sadece ..esimle kacarak evlendim cahillik ailem istememisti yabanci diye..kaynanam beni basindan istemedi zaten..istediği kiz kardesinin kizini alacakmis ogluna ama ben pat diye cikivermisim bunu yüzüme söyleyen bi insan ..kac defa önümde aman ogluma kizmi yok diyen insan düşün.. cok mutlu oglu artik onun olsun..kocasi öldü tek yaşıyordu .. boyle olsun istiyirdu oglunu benden kıskanıyordu Allah indan bulsun..son tartışmamız da zaten bana oglum sen istemiyirsun diye benu aramiyo deyince bende sartel ler atmisti...Tek taraflı çaba vermenin anlamı olmuyo anlıyorum seniAllah seni çocuklarından ayrı düşürmesin ailen ne diyo bu duruma
İllaki onlarda üzülmüşlerdir
O kv böyle aranıza girerek kendi oğlunada iyilik ettiğini zannediyo sadece zannediyo yani bir aileyi bölüp parçalamak ne kadar kolay
Büyük dediğin bölmez biraraya getirir
Yıkıcı değil yapıcı olur...
Demekki yıkmaya dünden razılarmış
ailem uzakta cnm uzgunler sadece ..esimle kacarak evlendim cahillik ailem istememisti yabanci diye..kaynanam beni basindan istemedi zaten..istediği kiz kardesinin kizini alacakmis ogluna ama ben pat diye cikivermisim bunu yüzüme söyleyen bi insan ..kac defa önümde aman ogluma kizmi yok diyen insan düşün.. cok mutlu oglu artik onun olsun..kocasi öldü tek yaşıyordu .. boyle olsun istiyirdu oglunu benden kıskanıyordu Allah indan bulsun..son tartışmamız da zaten bana oglum sen istemiyirsun diye benu aramiyo deyince bende sartel ler atmisti...
amin cnm bosver eden ettigini bulur Allah bir yol gösterir banada elbet..... Ben uyuyayim cnm minik sabah erken uyanir ..Pardonda oğlu mal mı da kendi kardeşinin kızına alacaktıevlilik akıl, duygu,irade işi
Evlenmeseymiş o zaman oğlu seninle değil kardeşinin kızıyla niye evlenmemiş
Bide bunları siz evlendikten çocuğunuz olduktan sonra söylemenin ne anlamı varki olan olmuş zaten
İkisinede çok sinirlendim çok şey derdim ama Allah ıslah etsin diyorum