Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
dua etmem mi kuzum ederim tabiki. Doktora geldim şimdi
Bence hamilesinz ben çatlatma iğnesinin 9. Günü erken gebelik testi yaptm negatif çıktı sizin 14. Günmüş sanmıyorum iğnenin etkisi kalsın inşallah hamilesinizdir
inşallah şimdi doktora geldim kan vereceğim
Hadi tebrik ediyorum seni gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıacakla kuıcağına almayı da nasip eder inşallah.... Ecet neler yaptnız bebek için tavsiye edeceğin şeyleri de allaım lütfen
İnan farklı hiç bişey yapmadım. Halk geleneği ilişkiden sonra ayakları kaldırıp durmak dışında

evet cnm cok zor olacak tabi.ama kaynanam la ugrasmaktan biktim hayirlisi olur inşallah

Sen çatlama iğnesi de mi yaptırdın... Yaaa neden olmuyor bu bebişler... eşinde problem var mı acaba

Evet 3 ay önce yaptırmıştım canım
Eşimin tahlili normal çıkmıştı bilemiyorum sebepsiz deniyor ama sebebi bilinmeyen bu
hiçbişey sebepsiz değildir, bilseydim en azından ona yönelik bişeyler yapardım
Ne durumdasın

Günaydın canım bence devam et teste hiç belli olmaz adet gününde bile pik görenler oluyo geç yumurtlayınca..
Bu arada gün aşırı ilişki zaten 2 günde 1 olmuyomu? Yani 1 gün olacak, 1 gün olmayacak o şekilde ona gün aşırı deniyor zaten. Ben o şekilde de denediğim oldu ama nasip meselesi işte Allah zamanı gelince her şekilde veriyor bize düşen sabretmek

Bence erken yumurtlamak çok daha iyi
Geç yumurtlayınca günler zor geçiyor adete kadar bekleme süresi uzuyor bide gecikince insan umutlanıyor ama sonra adet gelince büyük hüsran 18-20.günlerde yumurtlamaktansa 10-11'de yumurtlamayı yeğlerdim

Canım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥

Sıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor

Sıra sende semoş Allah'ın izniyle sende kalacaksın
Bu gidişle ben heralde burda bi başıma kalacam bu kadar bekleyince insan o hisse kapılıyor

Canımm asla umutsuz olma inşallah seninde güzel haberini en kısa sürede alıcaz
Ben hiç hamile kalamadım bunca sürede
Devam eder mi etmez mi bilmiyorum
Ama umudumu hiç yitirmedim hep olacak olacak hissediyorum diyip diyio durdum sende pozitif düşün olacak Allahın izni ile dua ediyorum çok çok çok ❤❤ Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Mavi Boncugumm
Canım nasılsın ? Ben geçen yıl yazmışım senin sayfana. Şimdi bir bakayım dedim. Maşallah hamile arkadaşlar var sağ salim alorlar inşallah kucaklarına. Sen genetik testlerini falan yaptırdın mı

Amin kuzum Allah razı olsun Rabbim seni de korktuğuna uğratmasın
Umutsuz değilim aslında ama ne kadar bekleyeceğim ihtimalini düşünmek üzüyor beni herşeyimiz normal görünüyor 1 senedir ovulasyon testi kullanıyorum hani ne olduğunu bilsem ona yönelik bişeyler yapardım en azından ne bileyim kürtajdan sonra oldu ne olduysa
Allah'ın takdirine boyun eğdim O herşeyin en doğrusunu bilir sen keseyi gördünmü

Hoşgeldin canım benim hamdolsun her halimize şükür.... Sen nasılsın?
Geçen seneden bu yana burda olan herkes hamile kaldı çoğusu doğurdu zaten 2-3 kişi kaldık sadece ...genetik test yaptırmadım 1 kürtajla yapmıyolar diye biliyorum ama nerde nasıl oluyor o sen yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…