- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.381
Canım sen ne yaptın bu ay klomen mi kullandınKuzum evde değilim daha gitmedim 11-12 ye anca giderim
Yok bebeğim sadece iğne vuruldum. Başka bişey kullanmadım Hatta varya sanırım 3-4 gün ilişki oldu öyle iki güne birde olmadı yaniCanım sen ne yaptın bu ay klomen mi kullandın
Ama bi tuhaf hissediyorum sanki yarın sabah uyanında regl olmuş olcam gibiCanım sen ne yaptın bu ay klomen mi kullandın
Kuzum bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçiyor ki. Gerçi doktor bana yarın için 15.gün kan ver dedi
Benimkide yarın kaybolur belkiBak ben iğnenin 12.gününde test yapmıştım çok silik görünüyodu sevindim bir an(en yukardaki)
13.gün daha silikti , 14.günde tamamen kayboldu , iğnenin etkisiymiş demekki
Eki Görüntüle 2652652
Benimkide yarın kaybolur belki
Yok bebeğim sadece iğne vuruldum. Başka bişey kullanmadım Hatta varya sanırım 3-4 gün ilişki oldu öyle iki güne birde olmadı yani
Ya bence olmayacaksınAma bi tuhaf hissediyorum sanki yarın sabah uyanında regl olmuş olcam gibi
Ben 9.günde yapmıştım kuzum. O zamanda bundan bi tık silikti. İnşallah yarın güzel haber alır, size de veririm. Bu arada kuzum farklı ne yaptın dedin ya. Hiç bişey yapmadım. İğneyi vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu. Ondan sonra 2 güne bir 3 defa ilişki oldu bu kadarAma bak aramızdaki farka
Benimki 12.günde olmasına rağmen seninkinden daha silikti ama seninki 14'te benimkinden daha belirgin
Hani sen 12'de falan yapsanda böyle çıksa silinebilir derdim ama 14'de yapmışsın ona rağmen daha belirgin
Doktorlar 14-15'te yapın diyo zaten
İnşallah kuzum ya. Herkese iyi düşün iyi olsun diyordum ahah olmuyormuşYa bence olmayacaksınMavi Boncugumm dediği gibi 14. Gün bu şekilde çizgi görmezdin olmasa . Nasip olacaksa tek ilişkiyle bile oluyo işte Allah ol desin yeter ki
Heyecanla diğer testi bekliyoruz oldu inşallahİnşallah kuzum ya. Herkese iyi düşün iyi olsun diyordum ahah olmuyormuş
12 gibi yapacam bu gidişleHeyecanla diğer testi bekliyoruz oldu inşallah
Sabah yapsan daha iyi çıkmaz mı aslında12 gibi yapacam bu gidişle
Sabahı bekleme lutfen gece yap test bolmus zatenSabah yapsan daha iyi çıkmaz mı aslında
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin aslında akşam hastaneye gidip kan testi verebilirdin neyse az daha bekle bakalım güzel olcak her şey inşallah hiç bir belirti oldu mu özellikle iğnenin etkisi geçtikten sonra hani |
kuzum evet sabahta yapcam tekrardan. Kızlar istiyorSabah yapsan daha iyi çıkmaz mı aslında
sizin için yapcamSabahı bekleme lutfen gece yap test bolmus zaten
Kuzum doktorum yoktu o yüzden gitmek istemedim. Evet iğneden sonra kasıklarımın ağrısı geçti. Hatta hiç ağrım kalmadı diyebilirim. Ama dün sabah dehşet bi bel ağrısı ile uyandım. Heralde dedim yorgunluk. Bide ara ara kasıklarımda sızı gibi sanki ısıtıcı krem sürmüş gibi yanma oldu. O hala oluyor. Bide akıntım yok denecek kadar az kuzum. Başka aklımda bişey kalmadı
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin aslında akşam hastaneye gidip kan testi verebilirdin neyse az daha bekle bakalım güzel olcak her şey inşallah hiç bir belirti oldu mu özellikle iğnenin etkisi geçtikten sonra hani
oooo neler konuşuluyo burda olur insallah cnm.mujdeli haberini bekliyiruz.benimde hamilelik testi oncesi hep adet olacakmisim gibi agrilar vardi desemkuzum evet sabahta yapcam tekrardan. Kızlar istiyor
sizin için yapcam
Kuzum doktorum yoktu o yüzden gitmek istemedim. Evet iğneden sonra kasıklarımın ağrısı geçti. Hatta hiç ağrım kalmadı diyebilirim. Ama dün sabah dehşet bi bel ağrısı ile uyandım. Heralde dedim yorgunluk. Bide ara ara kasıklarımda sızı gibi sanki ısıtıcı krem sürmüş gibi yanma oldu. O hala oluyor. Bide akıntım yok denecek kadar az kuzum. Başka aklımda bişey kalmadı
Demek ki akıntı her zaman bir kriter değil ayyy çok heyecanlı biz de seninle heyecanlandıkkuzum evet sabahta yapcam tekrardan. Kızlar istiyor
sizin için yapcam
benim ağrılarda hamileliktendir umarımoooo neler konuşuluyo burda olur insallah cnm.mujdeli haberini bekliyiruz.benimde hamilelik testi oncesi hep adet olacakmisim gibi agrilar vardi desem
ayyy allah razı olsun kuzum ya. İnşallah hamileyimdir. Rabbim isteyen herkese versin sende içindeDemek ki akıntı her zaman bir kriter değil ayyy çok heyecanlı biz de seninle heyecanlandık
Geçti adet ağrısı gibi ağrım sabah vardıBen kesın adet olacagım demistım belirtiler aynıydı