Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptın mı canim?

1 haftadir ayrıyız cnm annesine gitti hamile tek 2 cocukla kalan karisinin halini sormayan kisi ebediyyen benden uzak olsun.. gecer insallah dustugum yerden daha saglam kalkmayi da bilirim elbet..
Gerçekten çok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum rabbim en hayırlısını versin hakkında kuzum

Var işte boşuna demedim
olmasaydı 14.günde böyle çıkmazdı
Sağlıkla kavuşursun inşallah kuzum
Kaldık 3 kişi
bakalım biz nolacaz
Hayretler içindeyim boncuğum. Hamile olmam mucize gibi bişeydi benim için ya. Hiç düşünemiyorum yani bu evin içinde bi çocuk. Çok değişik bi his

Hayretler içindeyim boncuğum. Hamile olmam mucize gibi bişeydi benim için ya. Hiç düşünemiyorum yani bu evin içinde bi çocuk. Çok değişik bi his

Öyledir başta öyle gelir önce inanamazsın kanda çıkınca hala ben hamile miyim dersin sonra zaman geçtikçe belirtileri yaşadıkça anlarsın hele tekmeler gelince asıl o zaman hamilelik başlıyor niye mucize olsunki genceciksin niye olmasın fındığım sende sadece yara vardı onun zaten tedavisi var sizde başka bi engel yoktu ki eşinin değerleri de normal demiştin
Bana göre gayet olağan bi durum
İlk defa başına geldiği için böyle hissediyosun bak demekki tek sıkıntı o yaraymış zaten o geçince hemen hamile kaldın

Yani çok tuhaf bi his boncuğum anlamışın işte ne demek istediğimi Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizindr

Yani çok tuhaf bi his boncuğum anlamışın işte ne demek istediğimi ☺ Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizindr
Canım ya çok sevindim şükürler olsun darısı bize inşallah en kısa zamanda duanı eksik etme bizlerden de rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Selam Canım, günaydın. Aslında ilk defa değil.Önceki düşükle sonuçlanan gebeliğimdede kullandım ama onlarla hamile kalmadım . bu ay kontrole gititğimde doktorumda bana en iyi yöntem iki günde bir ilişiki dedi. Gün aşırı da değil iki gün de bir en sağlıklısı gebe kalmak için dedi. onu uyguladım ama bu hafta evde badana boya işleri olduğundan bu hafta hiç verili geçmedi. amöa hala böyle ufak kasık ağrılarım devam ediyor. Adet olucamö gelibe ben ya. Dün yaptım mesela sanki silik çizgi vardı. Bakalım daha olmaz dimi yumurtlaama denemeyeyim artık adetime 10 gün falan var.

Benim şirkette bir arakdaş var mesela oda çok çabuk yumurtluyo adeti de onun 25 günde bir falan. doktorda ona bebek tavsiye etmiş daha 7-8 ay lık evli. Mesela oda deniyor 3-4 aydır onada tet al dedim dene dedim. Mesela oda erken yuurtlamaktan müzdarip. ama onunda mesela 24 saat deil uzun sürüyor yumurta çatlaması.. Ne karışık anatomimiz var yaaa....

Çok geçmiş olsun canım. Doktorun korunma vermediyse ilk üç ayı değerlendir. Çok yuksek hamile kalma şansın. Bende histereskopi oldum ama ben korunmak zorundaydım.

Histereskopi çok başarılı gelişmiş bir teknoloji bence. Her bebek düşünnen kadının şüphelerinin ortadan kaldırmak için yapılması gerekiyor. Rahim filminde görünmeyen şeyleri bile görebiliyorlar.

Bak ben iğnenin 12.gününde test yapmıştım çok silik görünüyodu sevindim bir an(en yukardaki)
13.gün daha silikti , 14.günde tamamen kayboldu , iğnenin etkisiymiş demekki

Eki Görüntüle 2652652
Sen çatlama iğnesi de mi yaptırdın... Yaaa neden olmuyor bu bebişler... eşinde problem var mı acaba

Allah kolaylık versin. 3 çocukla boşanmak zor heleki hamilesin yani. Eşinin seni idare etmesi gerekirken bu halde annesini savunup boşanmaya taraf olması çok bencilce. Ne yaşadınız bilmiyorum ama ne bilim idare edilmeyecek gibi mi, bilmiyorum bende kayınvalidemle yaşıyorum mesela bizde de ani patlamalar oluyor bağırış çağırış oluyor ama bir zaman sonra duruluyor.

3 çpcuğun sorumluluğunu sen alacaksın çok zor. Kocanda gerçekten yani bu 3. bebeği istemiyorsa adam gibi korunsaymış oda. Belki de bundan müzdarip psikolojisi bozuldu iyice belkide 3. çocuk durumu. bileemdim ki. 10 gündür arayıp sormaması senden vazgeçmiş olsa bile bebeğinden de mi vazgeçti yani.

Kızlar ya mesajları okumadan direk geldim sonra dönüp okuyacağım. Bi bakın bana. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugün. Sizce hala ilacın etkisi mi yaaa Eki Görüntüle 2652451
Bence hamilesinz ben çatlatma iğnesinin 9. Günü erken gebelik testi yaptm negatif çıktı sizin 14. Günmüş sanmıyorum iğnenin etkisi kalsın inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…