- 1 Nisan 2019
- 14.009
- 38.407
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.361
Herşeyin hayırlısıSanki regl olcakmışım gibi bi his var
Kuzum bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçiyor ki. Gerçi doktor bana yarın için 15.gün kan ver dediHerşeyin hayırlısı
bak teste bile gördün çift çizgi sonunda inş vardır yoksa bile devam et ümidini kesme
Ben onu tam olarak bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem yarın ola hayrolaKuzum bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçiyor ki. Gerçi doktor bana yarın için 15.gün kan ver dedi
Test varsa akşam bir tane daha yap koyulukları karşılaştır
bende tatlı mı tatlı bir annecik görüyorum şuanYaaa kızlarrrr beni heveslendirmeyün yaaaaa.
tamam kuzum yapayım akşamdaAkşam da yap kız koyulağa bakarsın testin varmış
oy yerimmm inşallahhhbende tatlı mı tatlı bir annecik görüyorum şuaninşallah vardır ben büyük hissediyorum
Yaa gerçekten mi sen yapmış mıydın adet olmadan önceeeKesin var ben cok kullandım catlatma ignesi hıc birinde cıkmadı 2. Cızgı 14. Gun kanda cıkar gozun aydın canım
Yaptım ve cogunda 13. Gun adet oldum ben gecikmeyı 2 kere falan yasadım ve tertemiz negatıf tu bnce sende vartamam kuzum yapayım akşamda
oy yerimmm inşallahhh
Yaa gerçekten mi sen yapmış mıydın adet olmadan önceee
Ay inşallah kuzum ya O kadar mutlu olurum kiYaptım ve cogunda 13. Gun adet oldum ben gecikmeyı 2 kere falan yasadım ve tertemiz negatıf tu bnce sende var
Bnce bu aksam, aksam namazı sonrası test yap tekrarAy inşallah kuzum ya O kadar mutlu olurum ki☺
Yapcam canım bakalım değişiklik olcak mı idrardaBnce bu aksam, aksam namazı sonrası test yap tekrar
Kız beni etiketle yapıncaYapcam canım bakalım değişiklik olcak mı idrarda ☺
Tamam tamamKız beni etiketle yapıncabirde seni takip etmeyim 2 tane çocukla
Canım yaptın mı?Yapcam canım bakalım değişiklik olcak mı idrarda ☺
Kuzum evde değilim daha gitmedim 11-12 ye anca giderimCanım yaptın mı?