Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçiyor ki. Gerçi doktor bana yarın için 15.gün kan ver dedi

Bak ben iğnenin 12.gününde test yapmıştım çok silik görünüyodu sevindim bir an(en yukardaki)
13.gün daha silikti , 14.günde tamamen kayboldu , iğnenin etkisiymiş demekki😔

IMG_20200312_093521.jpg

Benimkide yarın kaybolur belki 😔😔😔

Ama bak aramızdaki farka
Benimki 12.günde olmasına rağmen seninkinden daha silikti ama seninki 14'te benimkinden daha belirgin
Hani sen 12'de falan yapsanda böyle çıksa silinebilir derdim ama 14'de yapmışsın ona rağmen daha belirgin
Doktorlar 14-15'te yapın diyo zaten

Ama bak aramızdaki farka
Benimki 12.günde olmasına rağmen seninkinden daha silikti ama seninki 14'te benimkinden daha belirgin
Hani sen 12'de falan yapsanda böyle çıksa silinebilir derdim ama 14'de yapmışsın ona rağmen daha belirgin
Doktorlar 14-15'te yapın diyo zaten
Ben 9.günde yapmıştım kuzum. O zamanda bundan bi tık silikti. İnşallah yarın güzel haber alır, size de veririm. Bu arada kuzum farklı ne yaptın dedin ya. Hiç bişey yapmadım. İğneyi vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu. Ondan sonra 2 güne bir 3 defa ilişki oldu bu kadar 😀

Sabah yapsan daha iyi çıkmaz mı aslında
kuzum evet sabahta yapcam tekrardan. Kızlar istiyor 😀
Sabahı bekleme lutfen gece yap test bolmus zaten 😬
sizin için yapcam 😀😀

İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin aslında akşam hastaneye gidip kan testi verebilirdin neyse az daha bekle bakalım güzel olcak her şey inşallah hiç bir belirti oldu mu özellikle iğnenin etkisi geçtikten sonra hani
Kuzum doktorum yoktu o yüzden gitmek istemedim. Evet iğneden sonra kasıklarımın ağrısı geçti. Hatta hiç ağrım kalmadı diyebilirim. Ama dün sabah dehşet bi bel ağrısı ile uyandım. Heralde dedim yorgunluk. Bide ara ara kasıklarımda sızı gibi sanki ısıtıcı krem sürmüş gibi yanma oldu. O hala oluyor. Bide akıntım yok denecek kadar az kuzum. Başka aklımda bişey kalmadı😌

sizin için yapcam 😀😀

Kuzum doktorum yoktu o yüzden gitmek istemedim. Evet iğneden sonra kasıklarımın ağrısı geçti. Hatta hiç ağrım kalmadı diyebilirim. Ama dün sabah dehşet bi bel ağrısı ile uyandım. Heralde dedim yorgunluk. Bide ara ara kasıklarımda sızı gibi sanki ısıtıcı krem sürmüş gibi yanma oldu. O hala oluyor. Bide akıntım yok denecek kadar az kuzum. Başka aklımda bişey kalmadı😌
oooo neler konuşuluyo burda olur insallah cnm.mujdeli haberini bekliyiruz.benimde hamilelik testi oncesi hep adet olacakmisim gibi agrilar vardi desem😊

sizin için yapcam 😀😀

Demek ki akıntı her zaman bir kriter değil ayyy çok heyecanlı biz de seninle heyecanlandık 🙈🙈🙈

ayrica kizlar zor gunler geciriyorum bi aralar .. esimle ayrılık asamasindayim...Rabbim hayirlisi neyse onu versin..hamile yim doğumu beklermiyim bosanma icin bilmiyirum ama artik uzatmak ta istemiyirum.hersey iyi gidiyirken kaynanam yuzunden bitiriyirum..3 çocuk la ne yaparim ne ederim bilmiyirum oyle iste...kizmayin gelmiyorum diye hic iyi degilim bunalım dayim

oooo neler konuşuluyo burda olur insallah cnm.mujdeli haberini bekliyiruz.benimde hamilelik testi oncesi hep adet olacakmisim gibi agrilar vardi desem😊
benim ağrılarda hamileliktendir umarım 😘😁 yarın belli olcekkk
Demek ki akıntı her zaman bir kriter değil ayyy çok heyecanlı biz de seninle heyecanlandık 🙈🙈🙈
ayyy allah razı olsun kuzum ya. İnşallah hamileyimdir. Rabbim isteyen herkese versin sende içinde 💕💕💕
Ben kesın adet olacagım demistım belirtiler aynıydı
Geçti adet ağrısı gibi ağrım sabah vardı 😌

X