- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.341
Uyudular şükür kürklüde yok
Üzülme lütfen olacak Allahın izniyle inş.Malesef
Kürklü mü inş hadi bakalım etiketleyelimde baksın bizedeBelki buraya sürprizle gelme planı vardır
Evet sen ve birkaç kişi de olmasa hepten sessiz kalacak burası eskiden böylemiydi...
Üzülme lütfen olacak Allahın izniyle inş.
1 evladın var Allah bağışlasın yine olur inşAmin canım benim bazen hüzün basıyo içimi engel olamıyorum Rabbim'in takdiri
1 evladın var Allah bağışlasın yine olur inş
Ablam üzülme lütfen olacak inşallah bir kez olmuş tekrar olmaması için hiç bir sebep yok az daha sabır . Ben bugün histeroskopi oldum polip alındı rahmim üstten basıktı biraz o düzeltildi inşallah bir engel kalmamıştır hamile kalmama . İnşallah yaz bitmeden sende bende hamile kalırızAmin hepimizinkiniAllah o günleri de nasip etsin❤
M maviboncugumm
Ablam üzülme lütfen olacak inşallah bir kez olmuş tekrar olmaması için hiç bir sebep yok az daha sabır . Ben bugün histeroskopi oldum polip alındı rahmim üstten basıktı biraz o düzeltildi inşallah bir engel kalmamıştır hamile kalmama . İnşallah yaz bitmeden sende bende hamile kalırız
M maviboncugumm
Ablam üzülme lütfen olacak inşallah bir kez olmuş tekrar olmaması için hiç bir sebep yok az daha sabır . Ben bugün histeroskopi oldum polip alındı rahmim üstten basıktı biraz o düzeltildi inşallah bir engel kalmamıştır hamile kalmama . İnşallah yaz bitmeden sende bende hamile kalırız
Çok şükür abla ya biraz olsun kafam rahatladı umudum arttıAmiin oyyy çok geçmiş olsun ballim iyi olmuş üstünden yük kalktı çok şükür bundan sonra kolayca kalırsın inşAllahağrın sızın var mı? Ne kadar korunacaksın ne dedi doktor
Rahminin basık olduğunu hsg'de mi gördü?
Çok şükür abla ya biraz olsun kafam rahatladı umudum arttıağrım fazla yok ince ince adet ağrısı gibi oluyo arada. Doktor ben daha kendime gelmeden geldi gitti hiç bişey soramadım abla cuma kontrole gidicem artık sorularımı orda sorarım bilmiyorum ne kadar korunucam Evet hsg de görmüşlerdi çok önemli değil demişlerdi ama hazır işlem yapmışken doktor onu da düzeltti sağ olsun
Aynen araştırdığım kadarıyla en fazla bir ay diyorlar diğer adete kadar ondan sonra çalışmaya devam inşallahİyi ne güzel korunmayı fazla diyeceğini sanmıyorum en fazla 1 ay der bundan sonrası iyileşme süreci artık kafan daha rahat eder
Gelsin bebişler
Kızlar ya mesajları okumadan direk geldimsonra dönüp okuyacağım. Bi bakın bana. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugün. Sizce hala ilacın etkisi mi yaaa Eki Görüntüle 2652451
Kız dur ben hala heveslenemiyorum sanki iğneden gibi ya. Geçmiş midir sence ciddennnnVar bebeğim iğnenin etkisi çoktan geçmiştir hayırlı olsun ya çok sevindim benim içime doğmuştu nur'a da söyledim nisanesintisine de o buraya süprizle gelecek diye
Sen gitmeden önce bide ne demiştim hemen hamile kalabilirsin diye bu arada neler yaptın bu ay hangi günleri değerlendirdin detayları istiyorum
Kuzucum hayırlı olsunKızlar ya mesajları okumadan direk geldimsonra dönüp okuyacağım. Bi bakın bana. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugün. Sizce hala ilacın etkisi mi yaaa Eki Görüntüle 2652451
Bu gözler neler görüyor neler inş.bitekim sende anne olacaksınKurkmantoluS
Yaaa kızlarrrr beni heveslendirmeyün yaaaaa.Kuzucum hayırlı olsun