Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet galiba öyle canım benim 31 gün ortalama döbgüm. bugün öğlen hafif kasık ağrılaım başladı acaba yumurtluyor olabilir miyim :):):)

Bu iyiye işaret muhtemelen yumurtan büyüdüğü için kasık ağrıların başladı her an pik olabilir

Aynen hayırlısı benim yaşım genç olsa sorun etmem sabırla beklerim

Haklısın canım yaş mevzusu çok önemli
Eşinde bi problem var mıydı? Geçenlerde çoban çökerten diye bi ot duydum Saraçoğlu 'nun tavsiyesi özellikle erkekler üzerinde çok etkisi varmış sperm sayısını ve kalitesini ciddi oranda arttırıyomuş bizede yararlıymış yumurtlama problemlerine karşı
Ben geçen gün aldım

Eşimde problem var mı bimiyorum. İŞte son hamileliğim öncesi sperm testi için randevumuz vardı ama hamile kalınca iptal ettik.O da hüsranla sonuçlandı malesef. Eşimde sıkıntı olsa hamile kalamazdım sanırmı hiç

Allah tekrar böyle üzüntüler yaşatmasın sanada banada

Yaaa ben gitmedim deme öyle

Allah tekrar böyle üzüntüler yaşatmasın sanada banada
Günaydın canım,
Ayyy ben delircem yine yok yine yok hala tek çizgi ovulasyon.. Yaaa kaçırdım mı ben yoksa yumurtam oluşmuyor mu nedir bu yaaa ???? 19. günüm bugün adet döngüm 30-35 gğn arası oluyor. ama kasık ağrılarım var 3 gündür hafiften hafiften adet olacakmış gibi ama adetime de var daha nerdeyse iki hafta bu kadar erken kasık ağrısı da olmaz ki

İlk defa mı test kullanıyosun
Eğer şeffaf akıntın ve kasık ağrın varsa bence yumurtlaman olur sen 2 günde 1 dene
Bir arkadaşım testi silik çıktığı halde hamile kalmış bu tür şeylerde olabiliyor
Muhtemelen yumurta bir anda pik yapıp kısa sürede çatlıyo seninde o şekilde olabilir veya yakında olabilir
Mesela sen günde 1 kere test yapıyosun dimi
Belki sen bidahaki testi yapana kadar o 24 saat içinde pik yapıp silikleşmiş olabilir ya da geç yumurtlayacaksın sen teste devam et
Benim 20-21'de olduğu oldu moralini bozma
Benimde döngüm 30-35 gün bu ay 35'de oldum keşke erken yumurtlamamız olsa
C life macun kullandın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…