- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.321
Evet galiba öyle canım benim 31 gün ortalama döbgüm. bugün öğlen hafif kasık ağrılaım başladı acaba yumurtluyor olabilir miyim :):):)
Aynen hayırlısı benim yaşım genç olsa sorun etmem sabırla beklerimO da bişey mi canım ben koskoca 1 senedir ovulasyon testleriyle denediğim halde tutmadı
Ne diyim Allah'ın takdiri böyle... biz yinede umudumuzu kaybetmeyelim
Aynen hayırlısı benim yaşım genç olsa sorun etmem sabırla beklerim
Eşimde problem var mı bimiyorum. İŞte son hamileliğim öncesi sperm testi için randevumuz vardı ama hamile kalınca iptal ettik.O da hüsranla sonuçlandı malesef. Eşimde sıkıntı olsa hamile kalamazdım sanırmı hiçHaklısın canım yaş mevzusu çok önemli
Eşinde bi problem var mıydı? Geçenlerde çoban çökerten diye bi ot duydum Saraçoğlu 'nun tavsiyesi özellikle erkekler üzerinde çok etkisi varmış sperm sayısını ve kalitesini ciddi oranda arttırıyomuş bizede yararlıymış yumurtlama problemlerine karşı
Ben geçen gün aldım
Eşimde problem var mı bimiyorum. İŞte son hamileliğim öncesi sperm testi için randevumuz vardı ama hamile kalınca iptal ettik.O da hüsranla sonuçlandı malesef. Eşimde sıkıntı olsa hamile kalamazdım sanırmı hiç
İnsallah canım sen de yazacaksın benim sat 29 NisanAmin canım maşallah...sağlıkla gelsin
Seni de listeye ekliyorum ❤ sat ne zamandı
O kadar alıştımki dışardan okumaya
Acaba bigün aynı şeyi bende böyle yazabilecekmiyim Allah bilir
Cnm cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda melegin sagligina kavusur. Kalca cikik testi ultrasonda ilk olarak gorulmedi miÇok teşekkür ederim evet ben 2 buçuk ayda farkettim inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir
Ovu testi yaptım yok yine negatifAllah tekrar böyle üzüntüler yaşatmasın sanada banada
Yazayım tabi kuzum tadını çıkar ama kaybolma ara ara yazben burda olmadığım zamanlarda başkaları oluyo bizim kızlar hatta çoğu zaman sessiz takipçi oluyolar , birileri yazınca yazıyolar
sen kaç ay bekledin toplam? 3 kişi kaldık buraya kim geldiyse hamile kaldı gitti
Sende sağlıkla kavuşursun inşallah❤
Kalça ultrasonuna gidince görüldü canım covid yüzünden geç gittik birazCnm cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda melegin sagligina kavusur. Kalca cikik testi ultrasonda ilk olarak gorulmedi mi
Anladom cnm cok gwcmis olsun. Rabbim en kisa zamanda sifa veriri insKalça ultrasonuna gidince görüldü canım covid yüzünden geç gittik biraz
Günaydın canım,Allah tekrar böyle üzüntüler yaşatmasın sanada banada
Günaydın canım,
Ayyy ben delircem yine yok yine yok hala tek çizgi ovulasyon.. Yaaa kaçırdım mı ben yoksa yumurtam oluşmuyor mu nedir bu yaaa ???? 19. günüm bugün adet döngüm 30-35 gğn arası oluyor. ama kasık ağrılarım var 3 gündür hafiften hafiften adet olacakmış gibi ama adetime de var daha nerdeyse iki hafta bu kadar erken kasık ağrısı da olmaz ki
Uyudular şükür kürklüde yokBen burdayım Nur'cum öyle takılıyorum
Sen napıyosun bebişin uyudu mu
Sende gelişmeler var mı?Ben burdayım Nur'cum öyle takılıyorum
Sen napıyosun bebişin uyudu mu