- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.201
Ben ovulasyon yapmadım canım onu gecen yıl almıstım oyle duruyordu evde gebelik testi olmayınca ondan bakayım dedım
Merhaba canım. 22 HaziranSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
@KurkmantoluSero24 haziran
Gonulmeyvesi 20 haziran
@Smile Forever
@Kutsalll Enerjiii
@Nurov
@Umutumut82
@Papyoon
@Nisanesintisi01
@Semaknc
@Loriklorik
@AlyaHira14 mayıs
B Beriberiberil27 mayıs
@AyTerapisii11 haziran
@Berenelam6313 haziran
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs 2019'da 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@Damla198924 Eylül ERKEK
@balbebekk
@benibekleyinSat: 30 Mart
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu
@Reyosero25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
@Hayal Kocak1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
@Tatlim12345Meleğine kavuştu
@sukufenazz20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
@mervana879410 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu
@Lostinparadise16 şubatta kavuştu
@hayaksiiMeleğine kavuştu
@fer_nur17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu
@Emine Hatayli20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu
@hayalinizleMeleğine kavuştu
@Yazgele28 günlük küvezden sonra meleğine kavuştu
Doktora gittim hemen cok kucuk kese bile minicik dedi haftasını soylemedı evet 1 hafta onceden adet agrılar ini birebir yasadım gaz beyaz akıntı sanki yumurtlama gıbı sıskınlık sivilce hepsi vardıSen şimdi kaç haftalıksın canım?
Peki erken dönemde adetine 3-4 gün kala bi değişiklik olmuşmuydu? Gaz, şişkinlik, akıntı veya başka belirtiler yaşadın mı erken dönemde?
Merhaba canım. 22 Haziran
Doktora gittim hemen cok kucuk kese bile minicik dedi haftasını soylemedı evet 1 hafta onceden adet agrılar ini birebir yasadım gaz beyaz akıntı sanki yumurtlama gıbı sıskınlık sivilce hepsi vardı
AmiiinHoşgeldin canım❤
İstenmeyen bat'lar sat'ımız olur inşAllah
Kızlaaar hayırlı sabahlar mı desem öğlenler mi desem bilemedim
Ben sabah ovu testi yaptım (ilk idrar değil)
Saat 1 de bi daha yaaprım sizce nasıl bugün daha silik sanki
Canım bide saat 1 de yapmıştım o da böyle çıktı hemen hemenKoyuluk var ama pik değil canım silikleşmeye başlamış bugünü de değerlendirsen iyi olurakşam bidaha bak bakalım daha silik olacak mı
Son adetim 29 nısan canım evet atesim cıkmısti iste dıyorjm ya sebep neydi bilmiyorım ben caksır a baglamıstım corekotı da denedim ben gecen yıl onda da acile gıtmıstım mesela o da dokunmustu bana bizde hıc bır sorun yoktu canım esim de kontrollerini yaotırmıs tıSon adetine göre söylemesi lazım ama son adetin ne? Çakşır suyundan çekiniyorum seninde ateşin 40'a çıkmışya... Bana çörekotu bal tarçın bile yaramamıştıbu arada sen 2 yıldır deniyordunya varmıydı bi sebep sende veya eşinde?
Canım bide saat 1 de yapmıştım o da böyle çıktı hemen hemen
Son durum ne canım akşam baktınmı?
Son adetim 29 nısan canım evet atesim cıkmısti iste dıyorjm ya sebep neydi bilmiyorım ben caksır a baglamıstım corekotı da denedim ben gecen yıl onda da acile gıtmıstım mesela o da dokunmustu bana bizde hıc bır sorun yoktu canım esim de kontrollerini yaotırmıs tı
Canım bi sabah 10 da yaptım bide 1 de yaptım ama akşam yapmadım tekrardan yapmalı mıyım
Bence yap silik mi koyu mu görürsün dedim ama sen bilirsin 2 saattir su içmediysen şimdi yapabilirsin ama içtiysen veya sulu bişeyler yediysen beklemen gerekecek
Yok içmedim ama bugün 2 tane yaptım ya dedim harcamıyımçok testim yok 10 tane falan kaldı
Sen bilirsin kuzu az kaldıysa yapma tabi
La bu ovulasyon şirketleri de sayemizde zengin oldu
Aynen hiç sorma bide zam gelmiş
Akıntı ilk hafta coktu su an yok keseyı gorene kadar kalp atisi duyana kadar hissizım galiba korkuyorjm Bı yandanSon adetine göre 6+1 haftalık hamilesin
Tabi esasen öyle değil ama sat'ı baz alıyor doktorlar biliyosun
Akıntın var mı şuan neler hissediyosun?
Bu arada bizimde sebebi bilinmeyen infertilite
He ya 1 senede şu testlere kimbilir kaç para verdimAllah kurtarsın şu testlerden bizi en kısa zamanda