Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon yapmadım canım onu gecen yıl almıstım oyle duruyordu evde gebelik testi olmayınca ondan bakayım dedım

Sen şimdi kaç haftalıksın canım?
Peki erken dönemde adetine 3-4 gün kala bi değişiklik olmuşmuydu? Gaz, şişkinlik, akıntı veya başka belirtiler yaşadın mı erken dönemde?

Merhaba canım. 22 Haziran

Sen şimdi kaç haftalıksın canım?
Peki erken dönemde adetine 3-4 gün kala bi değişiklik olmuşmuydu? Gaz, şişkinlik, akıntı veya başka belirtiler yaşadın mı erken dönemde?
Doktora gittim hemen cok kucuk kese bile minicik dedi haftasını soylemedı evet 1 hafta onceden adet agrılar ini birebir yasadım gaz beyaz akıntı sanki yumurtlama gıbı sıskınlık sivilce hepsi vardı

Doktora gittim hemen cok kucuk kese bile minicik dedi haftasını soylemedı evet 1 hafta onceden adet agrılar ini birebir yasadım gaz beyaz akıntı sanki yumurtlama gıbı sıskınlık sivilce hepsi vardı

Son adetine göre söylemesi lazım ama son adetin ne? Çakşır suyundan çekiniyorum seninde ateşin 40'a çıkmışya... Bana çörekotu bal tarçın bile yaramamıştı bu arada sen 2 yıldır deniyordunya varmıydı bi sebep sende veya eşinde?

Son düzenleme:
Kızlaaar hayırlı sabahlar mı desem öğlenler mi desem bilemedim

Ben sabah ovu testi yaptım (ilk idrar değil)

Saat 1 de bi daha yaaprım sizce nasıl bugün daha silik sanki

Eklentiler

• 20200611_114253.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200611_113327.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlaaar hayırlı sabahlar mı desem öğlenler mi desem bilemedim

Ben sabah ovu testi yaptım (ilk idrar değil)

Saat 1 de bi daha yaaprım sizce nasıl bugün daha silik sanki

Koyuluk var ama pik değil canım silikleşmeye başlamış bugünü de değerlendirsen iyi olur akşam bidaha bak bakalım daha silik olacak mı

Koyuluk var ama pik değil canım silikleşmeye başlamış bugünü de değerlendirsen iyi olur akşam bidaha bak bakalım daha silik olacak mı
Canım bide saat 1 de yapmıştım o da böyle çıktı hemen hemen

Eklentiler

• 20200611_131804.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200611_131759.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200611_131754.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 30
Son adetim 29 nısan canım evet atesim cıkmısti iste dıyorjm ya sebep neydi bilmiyorım ben caksır a baglamıstım corekotı da denedim ben gecen yıl onda da acile gıtmıstım mesela o da dokunmustu bana bizde hıc bır sorun yoktu canım esim de kontrollerini yaotırmıs tı

Son adetine göre 6+1 haftalık hamilesin
Tabi esasen öyle değil ama sat'ı baz alıyor doktorlar biliyosun
Akıntın var mı şuan neler hissediyosun?
Bu arada bizimde sebebi bilinmeyen infertilite

Canım bi sabah 10 da yaptım bide 1 de yaptım ama akşam yapmadım tekrardan yapmalı mıyım

Bence yap silik mi koyu mu görürsün dedim ama sen bilirsin 2 saattir su içmediysen şimdi yapabilirsin ama içtiysen veya sulu bişeyler yediysen beklemen gerekecek

Son adetine göre 6+1 haftalık hamilesin
Tabi esasen öyle değil ama sat'ı baz alıyor doktorlar biliyosun
Akıntın var mı şuan neler hissediyosun?
Bu arada bizimde sebebi bilinmeyen infertilite
Akıntı ilk hafta coktu su an yok keseyı gorene kadar kalp atisi duyana kadar hissizım galiba korkuyorjm Bı yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…