Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete 8 gün kala dün gebelik testi yaptım tabii çıkmadı bişey
Günlerdir hafif koyu giden lh testim de bugün silikleşmeye başladı akşam 4 gibi bi daha yaparım

Eklentiler

• 20200613_122002.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 42
Ne yaptınız acaba polip konusunda?

Evet bende de 0,7 m doktor 6 içinde olmazsa alalım dedi. Ne yapacağım bilmiyorum o kadar beklesem mi, hamile kalsam olumsuzluğa neden olur mu? Kafam karışık biraz.
Bi kaç ay dene canım doktorun sıkıntı olmaz hamileliğine dediyse. Bana da ilk dene olmazsa alıp aşılama yaparız demişlerdi olmadı malesef şimdi adet olmayı bekliyorum bitiminde aldırıcam sanırım

Evet canım ama yine bi dürtme geldi bide ovulasyon testim çok koyu olmasa da koyu çıktı hep birazda ondan yaptım ama azıcık çizgi çıktı yinede hayalii değilse

2 gün önce ki testim
aaa evet tel çekiminde çok net çıkmış geliyor senin bebiş hadi inşallah burasından uğur getirdi vakti gelince geliyor zaten

merhaba kizlar masallah bayagi bi konusmussunuz..acikcasi burasi pek aktif olmadığı icin bende okuyor ama pek yazmıyorum..hatta okadar sessiz ki unutuyorum burayi cogu zaman pek kimse yaznayinca.bugun bi okudum 15 ssyfa sasirdim bizde durumlar iyi şükür. ufaktan hazirliklara basladik..ev tadilat vs..

Burası zaman zaman durulup zaman zaman coşar bacım yazan kişiler zaten aynı kişiler oluyo genelde...bazende dürtmek gerekir
Benim şuan adet dönemim geldiği için sendroma girdim yine o yüzden yazmıyorum

Evet canım ama yine bi dürtme geldi bide ovulasyon testim çok koyu olmasa da koyu çıktı hep birazda ondan yaptım ama azıcık çizgi çıktı yinede hayalii değilse

2 gün önce ki testim

Canım aslında 8 gün kala silikde olsa çıkmaz genelde çünkü kana geçmesi zaten 10-12 günü buluyo idrara da ondan sonra yansıyo ama tabi bilinmez en net sonucu adet gününde alırsın benim geçen ay aynen böyle çıkmıştı adete 2 gün kala öyle umutlanmıştımki ama bu çizgiden 3 gün sonra adet oldum inşallah vardır bekleyelim

Ooo benim başıma bundan daha neti de geldi
İçimde güzel hisler var her ay olduğu gib
Ama adet olursam da hiç üzülmem aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…