- 13 Mart 2019
- 12.793
- 41.102
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.161
Bitter erkekler için siperimin hızlı ilerlemesini ve hareketli olmasını sağlıyor
Türk kahvesi için de aynı sekide 1 2 saat önceden erkeler yediğinde fayda gösteriyormuş bilmiyorum ikisini de denedik bize fayda etmedi başı sıkıntılar var işte anlattığımdan kaynaklı
Türk kahvesi içilir tabi ki ben hiç sevmem kahve meselaOlur inşallah canım gönlünü ferah tut
kaç yaşındasın
Bitter ne için faydalı kızlaare bunu bilmiyodum
Yok ona bakılmadı
Devlette hormon testi smear ve bu foliküller için bi test yaptılar
Amh ye genelde özeller bakıyor diye duymuştum
Ben de oyle biliyordum ama arastırdım hep kadınlar kullanıyor ac karnına kullanmıştım ama karıstırıp ıcmekte fayda var cay bardagı in yarısı caksır yarısı meyvesuyu olacak sekılde adetin bitiminden 1 gun once basladim 1 hafta 10 gun kullandım buraktım gunde 1 kereNe güzel vesile olmuş canım peki adetinin kaçıncı günü başlamıştın içmeye aç mı tok mu?
Ben çakşırı sadece erkekler içmeli diye duymuştum ama bide bu aralar çoban çökereteni duydum erkeklere çok faydalıymış sperm sayısını çok arttırıp döllenme yeteneğini de arttırıyormuş... Belki ondan alırım dedim
Çok şanslısın benim eşim hiç söz dinlemiyor keşke dinlese kendine dikkat etse bu konuda çaldır iç desen surat yapacak bir şey ye iç dediğimde tartışıyoruz sürekli bu konuda ona çok kızıyorum elimden bir şey gelmiyor bebek istiyor o da ama Allah verirse olacak diyor tamam Allah verecek ama sene caba sarfetemssen Allah niye versin o zaman işte en çok da bu yüzden yoruldum ben
[/QUOTE benim esim de cok karsıydı canim netten okuyup guvenıp kullanıyorsun diye kızıyordu zar zor ıcırdım caresız kalmıstık artık soylene soylene ıctı ama simdi ben degil o diyor caksır ise yaradı herkese soyleyelım dıye
Benim eşim de cok karsıydı canim nette okuyup denıyorsjn nasıl guvenıyo sun fln diye soyledı zar zor ıcırdım 1 hafta dayan sonra hıc karısmıcam dedim midem fln agrıyınca cok kızdı ya bisey olsa falan diye ama sımdı de kendi diyor ıyıkı kullanmısız vesile oldu diyorBen amh'yi devlette baktırmıştım canım devletteki sonuçlar daha iyi oluyo özellikle araştırma hastanelerinde...
Ben Zeynep kamil'de baktırdım
Türk kahvesi içilir tabi ki ben hiç sevmem kahve meselaben 37 kuzum geç evlilik oldu kısmet bu işler işte bebek ilk olursa her şey ilk
Sperm kalitesini arttırıyorkakaoda bulunan bi madde varmış ama yararlı olabilmesi için kakao oranı %80 olmalı
Hani bazıları %50-60 falan oluyorya
en yükseği %80 ondan al
Ben amh'yi devlette baktırmıştım canım devletteki sonuçlar daha iyi oluyo özellikle araştırma hastanelerinde...
Ben Zeynep kamil'de baktırdım
Tekrar pik olmus gebelik testi var mı elinizdeKızlar bugün 21.günüm adete 9 gün kaldı nerdeyse sizce nasıl durumum☺
Tekrar mı yumurtlıcam acaba
Tekrar pik olmus gebelik testi var mı elinizde
Benim eşim de cok karsıydı canim nette okuyup denıyorsjn nasıl guvenıyo sun fln diye soyledı zar zor ıcırdım 1 hafta dayan sonra hıc karısmıcam dedim midem fln agrıyınca cok kızdı ya bisey olsa falan diye ama sımdı de kendi diyor ıyıkı kullanmısız vesile oldu diyor
Kızlar bugün 21.günüm adete 9 gün kaldı nerdeyse sizce nasıl durumum☺
Tekrar mı yumurtlıcam acaba
21.testinin ilk 10-15 dakkadaki resmi var mı canım? Bu sanırım beklemiş
10 dk sonra halide aynıydı zaten resimdekiyle21.testinin ilk 10-15 dakkadaki resmi var mı canım? Bu sanırım beklemiş
Bn ilk ogrendıgımde gebelıgı ovulasyon da adet gunu boyle cıkmısti o yuzden gebelik testi var mı diye sordum pesıne test yapmıstım pozitif cıktı10 dk sonra halide aynıydı zaten resimdekiyle