Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyonu geçeb sene almıştım en son
Bide bu ay alayım dedim bi bakayım ne var ne yok yumurtlama zamanım değişti mi falan diye ama hemen hemen aynıymış ama gebelik testlerine çok verdim bu yıl malesef 😏

Sen her ay ovulasyon testi kullanmıyosun o zaman yumurtlama günlerini anlayabiliyosun?🤔 Bende aksine ovulasyona hep ağırlık verdim onun yanında hediye gelen gebelik testlerini kullandım ay ne masraflı işler
Benim yumurtlama günlerim her ay değiştiğinden mecbur alıyorum keşke her ay aynı günde olsaydı🙄

Akıntı ilk hafta coktu su an yok keseyı gorene kadar kalp atisi duyana kadar hissizım galiba korkuyorjm Bı yandan 🤷‍♀️

Allah'a sığın canım ömür vermişse bişey olmaz o korku bende had safhada
malum bi kere kürtaj olunca😢 Allah bidaha yaşatmasın ne bana ne de kimseye...
Ben kalsam zaten hemen sevinememki en az kalp atışını duyana kadar...
Rabbim korktuğumuza uğratmasın🤲
Sen ne zaman doktora gideceksin?

Canım akıntın nasıldı
Benim bugün aşırı yoğun akıntım geldi yoğun beyaz kıvamlı gibi ama uzayan tarz değil krem gibi

Bugün benimde akıntım yoğunlaştı açık sarı renkte sulu kıvamda oluyo böyle aniden ıslaklık hissediyorum sen belki hamilesindir her ihtimale karşı dikkat et

Pazartesi gıdecegım canım
Allah'a sığın canım ömür vermişse bişey olmaz o korku bende had safhada
malum bi kere kürtaj olunca😢 Allah bidaha yaşatmasın ne bana ne de kimseye...
Ben kalsam zaten hemen sevinememki en az kalp atışını duyana kadar...
Rabbim korktuğumuza uğratmasın🤲
Sen ne zaman doktora gideceksin?
Allah en yakin zamanda sana da nasip etsin saglıklı bir sekılde sizin ıcın dua ediyorum Rabbım kabul eder insallah dua edin gerisini dusunmeyın demısler edelim biz Rabbım duyar

Sen her ay ovulasyon testi kullanmıyosun o zaman yumurtlama günlerini anlayabiliyosun?🤔 Bende aksine ovulasyona hep ağırlık verdim onun yanında hediye gelen gebelik testlerini kullandım ay ne masraflı işler
Benim yumurtlama günlerim her ay değiştiğinden mecbur alıyorum keşke her ay aynı günde olsaydı🙄

Yok canım kullanmıyorum biz zaten gün aşırı değerlendiriyoruz hep ondan illaki tutar diye düşünüyorum
Bu ay kullandığımız şeyler okuduğumuz dualar Rabbim vesile kılsın inşallah 😍

Bugün benimde akıntım yoğunlaştı açık sarı renkte sulu kıvamda oluyo böyle aniden ıslaklık hissediyorum sen belki hamilesindir her ihtimale karşı dikkat et

İnşallah canım
benim 2 gündür karnım ağrıyor
Bugün öğlen gibi yine ağrıdı
Lavaboya gidince geldi ama şaşırdım çünkü hiç akıntı alameti yoktu
İnşallah hamileyimdit
Şuan da da karnım mı midem mi bi yerim ağroyo ama neresi çözemiyorum 😏

İnşallah canım
benim 2 gündür karnım ağrıyor
Bugün öğlen gibi yine ağrıdı
Lavaboya gidince geldi ama şaşırdım çünkü hiç akıntı alameti yoktu
İnşallah hamileyimdit
Şuan da da karnım mı midem mi bi yerim ağroyo ama neresi çözemiyorum 😏

Ah bi hayırlısıyla kalsakda sorunsuz ilerlesede rahat etsek🤦🏻‍♀️

Bayan ne
Zaten kan uyusmazlıgı var bizde bir test yapılıyormuş indirect coombs diye benim 2. Gebelıgım ozellıkle ıstedı doktor ama saglık ocagı yapmıyormus
evet saglik ocagi yapmiyor teşekküllü hastaneler yapiyor 26.yada 28. Haftada yapiliyor ben yaptirdim devlet hastanesinde bir günluk yatiş işlemi yapiliyor hastaneye girdi cikti islemleri yapilmasi gerekiyor ama iğne.yapildiktan yarim saat sonra hastaneden çiktim eve gittim

Bayan ne

evet saglik ocagi yapmiyor teşekküllü hastaneler yapiyor 26.yada 28. Haftada yapiliyor ben yaptirdim devlet hastanesinde bir günluk yatiş işlemi yapiliyor hastaneye girdi cikti islemleri yapilmasi gerekiyor ama iğne.yapildiktan yarim saat sonra hastaneden çiktim eve gittim
Canım onu biliyorum 1 kızım var dedıgın seylerı yaotırmıs tık zaten bu testin adı indirect coombs yani her ay tedavi gıbı bisey anladım ben farklı bisey dedi saglık ocagı dakı ebe

Merhaba 🌞 günaydın size bir şey soracaktım bilgisi olan yaşanılır mi o yapışkan dediğiniz sümüksü akıntı yumurtlamanın yaklaştığını mı gösterir sizde bu ne kadar sürüyor yumurtlama öncesi olan bu akıntı ?

Merhaba 🌞 günaydın size bir şey soracaktım bilgisi olan yaşanılır mi o yapışkan dediğiniz sümüksü akıntı yumurtlamanın yaklaştığını mı gösterir sizde bu ne kadar sürüyor yumurtlama öncesi olan bu akıntı ?

Canım ben bu ay ovulasyonla takip ettim bu dediğin akıntı tam olarak yumurtlama günümde geldi

X