Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn ilk ogrendıgımde gebelıgı ovulasyon da adet gunu boyle cıkmısti o yuzden gebelik testi var mı diye sordum pesıne test yapmıstım pozitif cıktı

Ay canım inşallah ama daha adetime 9 gün var yinede olabilir mi ki
Silikleşme görene kadar devam ediyim diyorum eğer koyulaşma decam ederse o zaman gebelik yaparım inşallah
Sen bu ay çakşır kullanan arkadaş mısın 😍😍

Evet canım biraz geç çektim ama en fazla 20 dk sonrasıdır 😏
Elektirik çarptı bana ocağımı silerken dozu çok yüksek değildi ama sol kolumu ağrıttı baya sonra toprağa koydum baya oynadım toprakla geçti ağrısı çok az kaldı İnşallah bişey olmaz 😣😣

Ondan dolayı direk çekemedim yani kendimde değildim pek

Ahhh geçmiş olsun canım nasıl şuan ağrı var mı? Allah korumuş yine daha kötüsü olmadı şükür 😕

Ay canım inşallah ama daha adetime 9 gün var yinede olabilir mi ki
Silikleşme görene kadar devam ediyim diyorum eğer koyulaşma decam ederse o zaman gebelik yaparım inşallah
Sen bu ay çakşır kullanan arkadaş mısın 😍😍

Kuzu sen yinede bugünlerini değerlendir akıntın var mı şeffaf falan?
Ben dün bi ovulasyon testine bakayım dedim o kadar silik çıktı ki görünmüyo nerdeyse😕

Ben de oyle biliyordum ama arastırdım hep kadınlar kullanıyor ac karnına kullanmıştım ama karıstırıp ıcmekte fayda var cay bardagı in yarısı caksır yarısı meyvesuyu olacak sekılde adetin bitiminden 1 gun once basladim 1 hafta 10 gun kullandım buraktım gunde 1 kere

Sağol canım alırsam yazarım sana🤗

Sağol canım bak bunu bilmiyodum çikolata ilk defa bi işe yarıyor gerçi şimdi hakkını yemiyim seratonin de salgılıyor yiyen mutlu oluyor 😍😍😍

Valla canım çekti olsada yesek😋😋😋
Evde bitter var ben sütlü istiyorum
Aah ahhh şöyle aşersekde kocalara kalk getir desek tıpış tıpış getirseler ne iyi olurdu 😂

Şöyle mi peçetede az miktarda
sulu veya krem kıvamında?

Yani afedersin silince krem kıvamında beyaz akıntı onun haricinde yoğun bi akıntım yok şu sıra ama yumurtlama gördüğümde o akıntıyı bizzat yaşadım tam yumurta akı kıvamı ve çok fazlaydı

Şuan da da karnım ağrıyo bugün hafif hafif hep ağrısı zaten elektirik çarpmadan öncede hafid vardı 😔

Yani afedersin silince krem kıvamında beyaz akıntı onun haricinde yoğun bi akıntım yok şu sıra ama yumurtlama gördüğümde o akıntıyı bizzat yaşadım tam yumurta akı kıvamı ve çok fazlaydı

Şuan da da karnım ağrıyo bugün hafif hafif hep ağrısı zaten elektirik çarpmadan öncede hafid vardı 😔

İnşAllah geçer 😕

X