- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.181
Masallah canım darısı bize insallah çok az içirmiştim geçen yıl çaldır kaynatıp içirmiştim ama tiksinerek içti sonra da vazgeçti ondan da bana da aynen öyle diyor sen netten okuyorsun inanma oralara diyor
Amin canım Güzel duan için sana da yeni şekilde diliyorum tez zamanda kavuşursun bebeğineİnşallah tez vakitte gelir canımmbi vakti zamanı vardır
Tekrar yumurtlama var birinden biri tutar insallahKızlar bugün 21.günüm adete 9 gün kaldı nerdeyse sizce nasıl durumum☺
Tekrar mı yumurtlıcam acaba
Bn ilk ogrendıgımde gebelıgı ovulasyon da adet gunu boyle cıkmısti o yuzden gebelik testi var mı diye sordum pesıne test yapmıstım pozitif cıktı
Evet canım biraz geç çektim ama en fazla 20 dk sonrasıdır
Elektirik çarptı bana ocağımı silerken dozu çok yüksek değildi ama sol kolumu ağrıttı baya sonra toprağa koydum baya oynadım toprakla geçti ağrısı çok az kaldı İnşallah bişey olmaz
Ondan dolayı direk çekemedim yani kendimde değildim pek
Ay canım inşallah ama daha adetime 9 gün var yinede olabilir mi ki
Silikleşme görene kadar devam ediyim diyorum eğer koyulaşma decam ederse o zaman gebelik yaparım inşallah
Sen bu ay çakşır kullanan arkadaş mısın
Ahhh geçmiş olsun canım nasıl şuan ağrı var mı? Allah korumuş yine daha kötüsü olmadı şükür
Kuzu sen yinede bugünlerini değerlendir akıntın var mı şeffaf falan?
Ben dün bi ovulasyon testine bakayım dedim o kadar silik çıktı ki görünmüyo nerdeyse
Bn ilk ogrendıgımde gebelıgı ovulasyon da adet gunu boyle cıkmısti o yuzden gebelik testi var mı diye sordum pesıne test yapmıstım pozitif cıktı
Şeffaf akıntım yok kuruluğa yakınım hatta ama böyle uzamayan akıntım geldi bugün
Oda sadece lavaboya gidince
Ben de oyle biliyordum ama arastırdım hep kadınlar kullanıyor ac karnına kullanmıştım ama karıstırıp ıcmekte fayda var cay bardagı in yarısı caksır yarısı meyvesuyu olacak sekılde adetin bitiminden 1 gun once basladim 1 hafta 10 gun kullandım buraktım gunde 1 kere
Sağol canım bak bunu bilmiyodum çikolata ilk defa bi işe yarıyor gerçi şimdi hakkını yemiyim seratonin de salgılıyor yiyen mutlu oluyor
Valla canım çekti olsada yesek
Evde bitter var ben sütlü istiyorum
Aah ahhh şöyle aşersekde kocalara kalk getir desek tıpış tıpış getirseler ne iyi olurdu
Şöyle mi peçetede az miktarda
sulu veya krem kıvamında?
Gecen ay evetAy canım inşallah ama daha adetime 9 gün var yinede olabilir mi ki
Silikleşme görene kadar devam ediyim diyorum eğer koyulaşma decam ederse o zaman gebelik yaparım inşallah
Sen bu ay çakşır kullanan arkadaş mısın
Yani afedersin silince krem kıvamında beyaz akıntı onun haricinde yoğun bi akıntım yok şu sıra ama yumurtlama gördüğümde o akıntıyı bizzat yaşadım tam yumurta akı kıvamı ve çok fazlaydı
Şuan da da karnım ağrıyo bugün hafif hafif hep ağrısı zaten elektirik çarpmadan öncede hafid vardı
Gecen ay evet
İnşAllah geçer
Ben ovulasyon yapmadım canım onu gecen yıl almıstım oyle duruyordu evde gebelik testi olmayınca ondan bakayım dedımBende bu ay yumurtlama gününe kadar içtim eşimde 14 gün içti inşallah bendede vardır canım
Sen ovu testine hep devam ettin m
Ben ovulasyon yapmadım canım onu gecen yıl almıstım oyle duruyordu evde gebelik testi olmayınca ondan bakayım dedım