Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn ilk ogrendıgımde gebelıgı ovulasyon da adet gunu boyle cıkmısti o yuzden gebelik testi var mı diye sordum pesıne test yapmıstım pozitif cıktı

Ay canım inşallah ama daha adetime 9 gün var yinede olabilir mi ki
Silikleşme görene kadar devam ediyim diyorum eğer koyulaşma decam ederse o zaman gebelik yaparım inşallah
Sen bu ay çakşır kullanan arkadaş mısın

Ahhh geçmiş olsun canım nasıl şuan ağrı var mı? Allah korumuş yine daha kötüsü olmadı şükür

Kuzu sen yinede bugünlerini değerlendir akıntın var mı şeffaf falan?
Ben dün bi ovulasyon testine bakayım dedim o kadar silik çıktı ki görünmüyo nerdeyse

Sağol canım alırsam yazarım sana

Sağol canım bak bunu bilmiyodum çikolata ilk defa bi işe yarıyor gerçi şimdi hakkını yemiyim seratonin de salgılıyor yiyen mutlu oluyor

Valla canım çekti olsada yesek
Evde bitter var ben sütlü istiyorum
Aah ahhh şöyle aşersekde kocalara kalk getir desek tıpış tıpış getirseler ne iyi olurdu

Şöyle mi peçetede az miktarda
sulu veya krem kıvamında?

Yani afedersin silince krem kıvamında beyaz akıntı onun haricinde yoğun bi akıntım yok şu sıra ama yumurtlama gördüğümde o akıntıyı bizzat yaşadım tam yumurta akı kıvamı ve çok fazlaydı

Şuan da da karnım ağrıyo bugün hafif hafif hep ağrısı zaten elektirik çarpmadan öncede hafid vardı

İnşAllah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…