Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ona bakılmadı
Devlette hormon testi smear ve bu foliküller için bi test yaptılar
Amh ye genelde özeller bakıyor diye duymuştum

Ben amh'yi devlette baktırmıştım canım devletteki sonuçlar daha iyi oluyo özellikle araştırma hastanelerinde...
Ben Zeynep kamil'de baktırdım

Ne güzel vesile olmuş canım peki adetinin kaçıncı günü başlamıştın içmeye aç mı tok mu?
Ben çakşırı sadece erkekler içmeli diye duymuştum ama bide bu aralar çoban çökereteni duydum erkeklere çok faydalıymış sperm sayısını çok arttırıp döllenme yeteneğini de arttırıyormuş... Belki ondan alırım dedim
Ben de oyle biliyordum ama arastırdım hep kadınlar kullanıyor ac karnına kullanmıştım ama karıstırıp ıcmekte fayda var cay bardagı in yarısı caksır yarısı meyvesuyu olacak sekılde adetin bitiminden 1 gun once basladim 1 hafta 10 gun kullandım buraktım gunde 1 kere

Ben
Çok şanslısın benim eşim hiç söz dinlemiyor keşke dinlese kendine dikkat etse bu konuda çaldır iç desen surat yapacak bir şey ye iç dediğimde tartışıyoruz sürekli bu konuda ona çok kızıyorum elimden bir şey gelmiyor bebek istiyor o da ama Allah verirse olacak diyor tamam Allah verecek ama sene caba sarfetemssen Allah niye versin o zaman işte en çok da bu yüzden yoruldum ben
[/QUOTE benim esim de cok karsıydı canim netten okuyup guvenıp kullanıyorsun diye kızıyordu zar zor ıcırdım caresız kalmıstık artık soylene soylene ıctı ama simdi ben degil o diyor caksır ise yaradı herkese soyleyelım dıye

Ben amh'yi devlette baktırmıştım canım devletteki sonuçlar daha iyi oluyo özellikle araştırma hastanelerinde...
Ben Zeynep kamil'de baktırdım
Benim eşim de cok karsıydı canim nette okuyup denıyorsjn nasıl guvenıyo sun fln diye soyledı zar zor ıcırdım 1 hafta dayan sonra hıc karısmıcam dedim midem fln agrıyınca cok kızdı ya bisey olsa falan diye ama sımdı de kendi diyor ıyıkı kullanmısız vesile oldu diyor

Sperm kalitesini arttırıyor 😍 kakaoda bulunan bi madde varmış ama yararlı olabilmesi için kakao oranı %80 olmalı
Hani bazıları %50-60 falan oluyorya
en yükseği %80 ondan al🤗

Sağol canım bak bunu bilmiyodum çikolata ilk defa bi işe yarıyor gerçi şimdi hakkını yemiyim seratonin de salgılıyor yiyen mutlu oluyor 😍😍😍

Kızlar bugün 21.günüm adete 9 gün kaldı nerdeyse sizce nasıl durumum 🤗

Tekrar mı yumurtlıcam acaba 🐣🐥🐣

Eklentiler

• 20200610_160717.jpg
    20200610_160717.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200610_160515.jpg
    20200610_160515.jpg
    161,1 KB · Görüntüleme: 33
Benim eşim de cok karsıydı canim nette okuyup denıyorsjn nasıl guvenıyo sun fln diye soyledı zar zor ıcırdım 1 hafta dayan sonra hıc karısmıcam dedim midem fln agrıyınca cok kızdı ya bisey olsa falan diye ama sımdı de kendi diyor ıyıkı kullanmısız vesile oldu diyor

Ne güzel vesile olmuş size canım
Mesela c life macun yiyipde hamile kalanlarda oluyor onu da çok tavsiye ettiler bende yedim ama kalamadım
Tabi ne zaman neyin vesile olacağını bilemeyiz ama sıkıldım onu bunu denemekten🥺

21.testinin ilk 10-15 dakkadaki resmi var mı canım? Bu sanırım beklemiş

Evet canım biraz geç çektim ama en fazla 20 dk sonrasıdır 😏
Elektirik çarptı bana ocağımı silerken dozu çok yüksek değildi ama sol kolumu ağrıttı baya sonra toprağa koydum baya oynadım toprakla geçti ağrısı çok az kaldı İnşallah bişey olmaz 😣😣

Ondan dolayı direk çekemedim yani kendimde değildim pek

X