Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon yapmadım canım onu gecen yıl almıstım oyle duruyordu evde gebelik testi olmayınca ondan bakayım dedım

Sen şimdi kaç haftalıksın canım?
Peki erken dönemde adetine 3-4 gün kala bi değişiklik olmuşmuydu? Gaz, şişkinlik, akıntı veya başka belirtiler yaşadın mı erken dönemde?

Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef 😐
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın😊😜
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

🌺🌼🌺MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ🌺🌼🌺

@KurkmantoluSero 👉 24 haziran
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 👉 20 haziran
@Smile Forever👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Nurov 👉

@Umutumut82 👉
@Papyoon 👉
@Nisanesintisi01 👉
@Semaknc 👉
@Loriklorik 👉
@AlyaHira 👉 14 mayıs
B Beriberiberil 👉 27 mayıs
@AyTerapisii 👉 11 haziran
@Berenelam63 👉 13 haziran

🤰🤰🤰HAMİŞLERİMİZ🤰🤰🤰

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 10 Mayıs 2019'da 10+3'de gebeliği sonlandırıldı 😔

@Damla1989 👉 24 Eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:ERKEK
@balbebekk 👉 :anneadayı::emir_bebek:
@benibekleyin 👉 Sat: 30 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:

📢🤱 DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ🤱📢
@Eneaciz👉 25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu :anne:
@Reyosero 👉 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu :anne:
@Hayal Kocak 👉 1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu :anne:
@Tatlim12345 👉 Meleğine kavuştu :anne:
@sukufenazz 👉 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu :anne:
@mervana8794👉 10 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu :anne:
@Lostinparadise 👉 16 şubatta kavuştu :anne:
@hayaksii 👉 Meleğine kavuştu :anne:
@fer_nur👉 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu :anne:
@Emine Hatayli👉 20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu :anne:
@hayalinizle 👉 Meleğine kavuştu :anne:
@Yazgele 👉 28 günlük küvezden sonra meleğine kavuştu :anne:
Merhaba canım. 22 Haziran ❤️

Sen şimdi kaç haftalıksın canım?
Peki erken dönemde adetine 3-4 gün kala bi değişiklik olmuşmuydu? Gaz, şişkinlik, akıntı veya başka belirtiler yaşadın mı erken dönemde?
Doktora gittim hemen cok kucuk kese bile minicik dedi haftasını soylemedı evet 1 hafta onceden adet agrılar ini birebir yasadım gaz beyaz akıntı sanki yumurtlama gıbı sıskınlık sivilce hepsi vardı

Doktora gittim hemen cok kucuk kese bile minicik dedi haftasını soylemedı evet 1 hafta onceden adet agrılar ini birebir yasadım gaz beyaz akıntı sanki yumurtlama gıbı sıskınlık sivilce hepsi vardı

Son adetine göre söylemesi lazım ama son adetin ne? Çakşır suyundan çekiniyorum seninde ateşin 40'a çıkmışya... Bana çörekotu bal tarçın bile yaramamıştı 😕 bu arada sen 2 yıldır deniyordunya varmıydı bi sebep sende veya eşinde?

Son düzenleme:
Kızlaaar hayırlı sabahlar mı desem öğlenler mi desem bilemedim 😍

Ben sabah ovu testi yaptım (ilk idrar değil)

Saat 1 de bi daha yaaprım sizce nasıl bugün daha silik sanki

Eklentiler

• 20200611_114253.jpg
    20200611_114253.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200611_113327.jpg
    20200611_113327.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlaaar hayırlı sabahlar mı desem öğlenler mi desem bilemedim 😍

Ben sabah ovu testi yaptım (ilk idrar değil)

Saat 1 de bi daha yaaprım sizce nasıl bugün daha silik sanki

Koyuluk var ama pik değil canım silikleşmeye başlamış bugünü de değerlendirsen iyi olur 🤭 akşam bidaha bak bakalım daha silik olacak mı

Koyuluk var ama pik değil canım silikleşmeye başlamış bugünü de değerlendirsen iyi olur 🤭 akşam bidaha bak bakalım daha silik olacak mı
Canım bide saat 1 de yapmıştım o da böyle çıktı hemen hemen 😍😋

Eklentiler

• 20200611_131804.jpg
    20200611_131804.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200611_131759.jpg
    20200611_131759.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200611_131754.jpg
    20200611_131754.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 30
Son adetine göre söylemesi lazım ama son adetin ne? Çakşır suyundan çekiniyorum seninde ateşin 40'a çıkmışya... Bana çörekotu bal tarçın bile yaramamıştı 😕 bu arada sen 2 yıldır deniyordunya varmıydı bi sebep sende veya eşinde?
Son adetim 29 nısan canım evet atesim cıkmısti iste dıyorjm ya sebep neydi bilmiyorım ben caksır a baglamıstım corekotı da denedim ben gecen yıl onda da acile gıtmıstım mesela o da dokunmustu bana bizde hıc bır sorun yoktu canım esim de kontrollerini yaotırmıs tı

Son adetim 29 nısan canım evet atesim cıkmısti iste dıyorjm ya sebep neydi bilmiyorım ben caksır a baglamıstım corekotı da denedim ben gecen yıl onda da acile gıtmıstım mesela o da dokunmustu bana bizde hıc bır sorun yoktu canım esim de kontrollerini yaotırmıs tı

Son adetine göre 6+1 haftalık hamilesin😊
Tabi esasen öyle değil ama sat'ı baz alıyor doktorlar biliyosun
Akıntın var mı şuan neler hissediyosun?
Bu arada bizimde sebebi bilinmeyen infertilite🥺

Canım bi sabah 10 da yaptım bide 1 de yaptım ama akşam yapmadım tekrardan yapmalı mıyım 🙄

Bence yap silik mi koyu mu görürsün dedim ama sen bilirsin 2 saattir su içmediysen şimdi yapabilirsin ama içtiysen veya sulu bişeyler yediysen beklemen gerekecek

Son adetine göre 6+1 haftalık hamilesin😊
Tabi esasen öyle değil ama sat'ı baz alıyor doktorlar biliyosun
Akıntın var mı şuan neler hissediyosun?
Bu arada bizimde sebebi bilinmeyen infertilite🥺
Akıntı ilk hafta coktu su an yok keseyı gorene kadar kalp atisi duyana kadar hissizım galiba korkuyorjm Bı yandan 🤷‍♀️

X