Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Keskini bi tadı var ama çok kötü değil ben bi dikişte içiyorum
Eşim meseka keçiboynuzu özünü sevmiyor ki bende onu seviyırum pekmez gibi
Ama çakşırsuyunu sevdi güzel bence falan diyor
2.şişeye başladık 5.şişeye kadar yolu var diyor
Normalde hiç böyle değildi şaşkınım

Hadi hayırlısı sonuçları yazarsın:) instagramdan mı aldın güvenilir yer bulmak lazım bende kararsız kaldım onu mu çoban çökerteni mi alsam çoban çökerten saraçoğlunun tavsiyesi erkeklere çok yararlıymış döllenme kabiliyetini de arttırıyomuş gerçi ben o çok övülen c life macunu da kullandım ama nasip vakti gelmedikçe faydasız

Çok şanslısın benim eşim hiç söz dinlemiyor keşke dinlese kendine dikkat etse bu konuda çaldır iç desen surat yapacak bir şey ye iç dediğimde tartışıyoruz sürekli bu konuda ona çok kızıyorum elimden bir şey gelmiyor bebek istiyor o da ama Allah verirse olacak diyor tamam Allah verecek ama sene caba sarfetemssen Allah niye versin o zaman işte en çok da bu yüzden yoruldum ben

Adet dönemi en çok badem fındık ceviz kabak çekirdeği bunu erkek de yemeli Allahtan eşim bunu seviyor folik asitte var kabak çekirdeğinde daha sonra havuç yumurta her sabah mutlaka süt yoğurt yani doğal beslenme ben önceden çok çikolata yerdim şimdi 1 Aydır hiç yemiyorum artık canım da istemiyor nedense

Canım biz mahallemizde ki aktardan aldık
Sperm sayısını arttırıyormuş
Zaten bunu alırken aktarcılar direk size özel macun hazırlayalım isterseniz diyolar yani çocuk için aldığı için herkes direk anloyolar
Allah dilerse olur işte vesilelere sarılıyoruz biz biri olmazsa diğeri olur inşallah

Evet canım haklısın benim eşimd ilk zamanlarda pek sallamıyordu sanki ama işte faydalarını falan okuyorum insanlar vazgeçmemiş kimisi 3.şişede kimisi 5.şişede hamike kalmış dedim pes etmeyelim çaba gösterelim falan dedim maşallah uyguluyor

Siz ne kadar süredir istiyosunuz canım

Oh oh yarasın ahhh ben çikolataya bayılırım öyle hergün yemem ama haftada 1 yerim mesela eşime bitter alırım hep onu ona yediriyorum hergün 3 parça

Maşallah canım çok iyi gerçekten güzel beslenmek de çok etkiliyor
Ben de diyet yapıyorum en az şekilde yemeye çalışıyorum ama bakalım

İncir yiyorum günde bir iki tane
Keçiboynuzu özü yiyorum
Aslanpençesi içtim ramazan boyu ama sıcak suya katıp demledim kaynatmadım bu ayda bir iki yaptım sonra bıraktım
Bu ay adet olursam inşallah olmam sa soğan suy yapacam inşallah
Ocak ayında bi tes yapmışlardı folikül tarzı şeyler var ama önemli değil falan dedi dpktor ilaç kullabacak mıyım dedim ilaç kullanılacak bi seviyede değil demişti
Dün aklıma geldi dedim ben neden soğan suyı yapmadım bunun üzerine o yüzden bu ay adet olursan yapacam inşallah

Sen amh baktırmışmıydın?

Soğanı denedim bir defa ben de geçen yıl bakalım nelerin vesile olacağını bilemeyiz

Agustosta 2 yıl olacak kuzum bekliyorum bakalım bir yıl öyle boşa geçti eşime baktırmadık ben kendimde aradım hep geçen yıl bakıldı ama 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu belki bilirsin 6 aydan önce iyileşme tam gerçekleşmiyormuş zaten en geç 1 yılı buluyormuş bana hep tüp bebek diyor doktorlar bundan dolayı

Türk kahvesi için de aynı sekide 1 2 saat önceden erkeler yediğinde fayda gösteriyormuş bilmiyorum ikisini de denedik bize fayda etmedi başı sıkıntılar var işte anlattığımdan kaynaklı

Canım inşallah hiç gerek kalmadan direk hamile kalırsın
Bizimde 2 yıla doğru gidiyor bakalım
Eşimin sayısı düşük çıktı biraz 9 milyon
Varikosel olduğunu nasıl anladınız sayıda falan düşüklük mü vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…