- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.121
Canım o üzgün emojileri hiç koyma
İnşallah bizimde olacak inanıyorum
Bu ay adette olsam kocaman gülümsicem çünkü mücadelem için yapacağım birçok dua var biri biterse diğerine başalarım hiç önemli değil diyorım kendime
Sende hep olacak de
Rabbim en kısa sürede bizede nasip etsin
Senin bata kaç gün kaldı
İnşaAllah bat'larımız sat olur artık
Senin yaşın kaç canım?
Amiiin amin can kardeşimbende inanıyorum hep ama kürtajdan dolayı çok üzüldüm sevincim yarım kaldı haliyle insan böyle olunca bir an evvel hamile kalmak istiyor biz naparsak yapalım Allah isteyince olacak şüphesiz ...maşallah hep böyle umutlu neşeli ol
Amiinn
Benim 24 canım sen kaç yaşındasın
Guççükmüşsün sende bizim kürklüyle yaşıtsınKurkmantoluS
Bende o yaşta olsam valla takmazdım ama yaş aldı başını gidiyo 33'üm ben Ekim'de 34
Ne güzel yaşlarınız var imreniyorum
Rüzgar gibi geldi geçti o yıllar hiçbişey anlamadım
Sende gençsin canımm ne varda sanki
İlk çocuk mu yoksa varmı bebişin
2 senelik evliyim bende canımBi tane boncuğum var çok şükür
27'imde evlendim 30 yaşımda hamile kaldım
haliyle yaş ilerleyince 2.yi istedim geçen sene oğlum tam 1,5 yaşındayken hamile kalmıştım
30'u geçince artık yaşı takmaya başlıyosun daha farklı bi psikoloji oluşuyo o zaman
Tamam gencim ama herşey gençlikte güzel
Zaman ilerledikçe hamile kalmak, çocuk bakmak bile zorlaşıyo
Sen ne kadar süredir evlisin?
2 senelik evliyim bende canım
Evet tabi sende haklısın ama olur inşallah Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin
temmuzda iki yıl bitecekti canım
iğneler aşılamalar her ay tedavi umutlar umutların kararması çılgınlık krizler...
Mavi Boncugumm Kurkmatolum ve diger bekleyenler ıcın yazıyorum. Kızlar ben bir oncekı ay caksır koku suyu ıctım 1 hafta 10 gun kadar esim de ıctı. Sonra ben fenalastım bıraktım midem fena halde bozuldu sebebi caksır mi bilmiyorım hatta buraya da yazdım bilip bilmeden kullanmayın fln diye ama esim diyor ki 2 yılda olmayan 1 ayda caksır ıctım oldu caksır in etkisi var bizde diyor tabıkı veren Allah sebep olan seyler var iste size de soylemek ıstedım ıctıgım ay sonrası hamile kaldım o ay acayip akıntı oldu bende ıcımı temizledi diye dusunuyorum su an. Midem ı kotu yapan sey de arastırdıgıma gore ben meyve suyu ile karıstırma dan ıctım ondan oldu diye dusunuyorum esim karıstır arak ıcmıstı
Amin Allah razı olsun rabbim hamilesin lafını bu ay hepimize duyursun inşallah kardeşim
bebeğim çatlatma iğnesi vuruldum ya yapayım mı sence ovulasyon
Mavi Boncugumm Kurkmatolum ve diger bekleyenler ıcın yazıyorum. Kızlar ben bir oncekı ay caksır koku suyu ıctım 1 hafta 10 gun kadar esim de ıctı. Sonra ben fenalastım bıraktım midem fena halde bozuldu sebebi caksır mi bilmiyorım hatta buraya da yazdım bilip bilmeden kullanmayın fln diye ama esim diyor ki 2 yılda olmayan 1 ayda caksır ıctım oldu caksır in etkisi var bizde diyor tabıkı veren Allah sebep olan seyler var iste size de soylemek ıstedım ıctıgım ay sonrası hamile kaldım o ay acayip akıntı oldu bende ıcımı temizledi diye dusunuyorum su an. Midem ı kotu yapan sey de arastırdıgıma gore ben meyve suyu ile karıstırma dan ıctım ondan oldu diye dusunuyorum esim karıstır arak ıcmıstı
yok kuzum temmuz 2018e kadar hep korundum ben.
Canımmm ne güzel bir haber buu bizde bu ay kullandık ramazanda da biraz kullanmışrık ama son günlerdi bu ay ben yumurtlama görene kadar içtim yarı su yarısı da çskşır suyu olacak şekilde 1 çay bardağı içtik aç karnına
Bizde bi yan etkisi olmadı şimdilik
İnşallah bizede vesile oluurrr