- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.721
Bu virüsten de kurtulacağız evelallah kuzum. Senin kız kaç yaşındaydıSlm cnm ne yapalim kizimla ilgileniyorum. Onu buyutmeye calisiyorum. Bir yandanda virus mucadelesi var.(. Swn nasilsin kuzum.
Bende iyiyim çoook şükür
Ama hiç anlatmıyorsun nasıl öğrendin, eşin ne tepki verdi
Normal olarakBen kesin hamilesin dedim ama inanamadı ani şok etkisinden
Niye saçlarını yoluyon yavrun sen neye sıkılıyon
valla çok farklıymış evet çok mutluyum ama çok da tedirginim ya boş gebelikse ya dış gebelikse ya düşerse ya sağlıksızsaNormal olarak
Allahin izniyle ins cnm. Kizim daha 5 aylik .Bu virüsten de kurtulacağız evelallah kuzum. Senin kız kaç yaşındaydı ☺
Kuzum sakin olumsuz seyler dusunme... guzel seyler dusun... heesey guzel olsun.valla çok farklıymış evet çok mutluyum ama çok da tedirginim ya boş gebelikse ya dış gebelikse ya düşerse ya sağlıksızsa
Ayy kuzum kıyamam. Aileyi görememek çok zor bilirim.Şerim ne bileyim ya sürekli bişeyler düşünüyorum ben bişey düşünürken veya canım sıkılırsa hep böyle saçlarımı yolarım
Ani ruh değişikliği mi desem....
Ailemi de uzun zamandır göremedim
Tek başıma kaldım buralarda
Oğlumda bazen çok ağlıyo onada üzülüyorum ne bileyim
oooo sen şimdiden başladın abi karamsarlığavalla çok farklıymış evet çok mutluyum ama çok da tedirginim ya boş gebelikse ya dış gebelikse ya düşerse ya sağlıksızsa
Aaa ben senin bi tane de 4-5 yaşlarında çocuğun var biliyorumAllahin izniyle ins cnm. Kizim daha 5 aylik .
canım neye moralin bozukŞerim ne bileyim ya sürekli bişeyler düşünüyorum ben bişey düşünürken veya canım sıkılırsa hep böyle saçlarımı yolarım
Ani ruh değişikliği mi desem....
Ailemi de uzun zamandır göremedim
Tek başıma kaldım buralarda
Oğlumda bazen çok ağlıyo onada üzülüyorum ne bileyim
Ayy kuzum kıyamam. Aileyi görememek çok zor bilirim.
oğlunda hep evde olmaktan sıkılıyor. Biz bile bazen darlanıyoruz, çocukları hiç düşünemiyorum
oooo sen şimdiden başladın abi karamsarlığa
Aaa ben senin bi tane de 4-5 yaşlarında çocuğun var biliyorum
Ayy kuzum kıyamam. Aileyi görememek çok zor bilirim.
oğlunda hep evde olmaktan sıkılıyor. Biz bile bazen darlanıyoruz, çocukları hiç düşünemiyorum
Napayım bebeğim aynı valla iş güç bebek çalışmaları falan değişik hiç bişey yok malesef
Yok kuzummm nerdeee... 5 yasinda olsa keske. Bi tane zar zoe oldu. Onunla ugrasiyorum. Yas ilerlwyince gercwkten zormus bebek bAyy kuzum kıyamam. Aileyi görememek çok zor bilirim.
Nerdeee keske 5 yasinda olsa dilinden anlarim. Zar zor bi tane oldu onunla ugrasiyorum. Yas ilerleyince cok zor bebek bakmak. Yinede rabbime binlerce sukurler olsun. Bir bebek nasip etti bana . Darisi tum isteyenlere.Ayy kuzum kıyamam. Aileyi görememek çok zor bilirim.
canım neye moralin bozuk
kuzu 5 te yatıp geri kaçta kalkıyorsunHe yavrum ya bizim odamızda ayrı yatakta yatıyo geceleri bazen uyanıyo ağlayarak yanıma alıyorum susuyo süt kuzusu daha
Geçenlerde uyuyamadı boynu tutulmuş heralde canı yanıyordu bende tabi uykusuz hele ramazan başlayalı hergün 5'ten sonra yatıyorum kendime hayret ediyorum nasıl böyle durabiliyorum diye
Şu kullandığım takviye dinçlik veriyomuş yorumlara yazıyolardı acaba ondan mı böyleyim ama gece uykusu da önemli ya
allah kolaylık versin balımNapayım bebeğim aynı valla iş güç bebek çalışmaları falan değişik hiç bişey yok malesefbenibekleyin hayırlı olsun canım şimdi gördüm çok şaşırdım çok sevindim sende çok umutsuzdun şimdi bana da umut oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥
Dur daha kız. Millet 40 tan sonra doğuruyor hemen yaşlandım psikolojisine girmeYok kuzummm nerdeee... 5 yasinda olsa keske. Bi tane zar zoe oldu. Onunla ugrasiyorum. Yas ilerlwyince gercwkten zormus bebek b
Nerdeee keske 5 yasinda olsa dilinden anlarim. Zar zor bi tane oldu onunla ugrasiyorum. Yas ilerleyince cok zor bebek bakmak. Yinede rabbime binlerce sukurler olsun. Bir bebek nasip etti bana . Darisi tum isteyenlere.
kuzu 5 te yatıp geri kaçta kalkıyorsun
Sağol kuzucum sen napıyosun nasıl gidiyorkuzu 5 te yatıp geri kaçta kalkıyorsun
allah kolaylık versin balım ☺ İnşallah seninde güzel haberini alırız ☺
Dur daha kız. Millet 40 tan sonra doğuruyor hemen yaşlandım psikolojisine girme
MalesefAleyküm selam. 3'ünü de yaşamışsın nedeni belli mi?Allah bu sefer sağlıkla kucağına almanı nasip etsin . Kalp atışı konusunda dediğini ben yaşamadım ama benim ablam ilk hamileliğinde duymamıştı 8 haftalıkken duydu. Döllenme zamanıyla alakalı sanırım
İnşallah sende duyarsın
Malesefyok nedenini anlayamadık. İlk sperm morfolojisi zannedildi. Spermiyogram da normal denildi.
Kromozom analizi normal çıktı. Oluşan embriyo nun kromozomu bozuk olabilir dendi. Ngs yapıldı. Pozitif embriyo transfer edildi. İlki tutmayınca rahim kaynaklı zannedildi. ERA yapıldı normal çıktı. Cd56 yapıldı normal çıktı.
İkinci embriyo da ngs pozitif olmasına rağmen boş gebelikle sonuçlandı. Çok şaşırtıcıydı. Bu gebelikte kendiliğinden oldu.
İyi niyetin için saol.İnşAllah 8.haftada bende duyarım