-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.761
Aynen evlat sahibi olmak için onca çaba sonra bir sürü sıkıntı stresle büyüt gözünden sakınAmin kardeşim
jandarma özel harekatta çalışıyomuş
Bu evlatlar ne zorluklarla büyüyolar
Benimde oğlum var içim sızlıyo
Aynen evlat sahibi olmak için onca çaba sonra bir sürü sıkıntı stresle büyüt gözünden sakın
Ama gel gör ki hain bir kurşun onu senden alsın
Ailenin yüreğindeki ateş sönmez artık ne güzel mertebedir ki şehit oldu deyip içlerini bir nebze de olsa ferahlatacaklar amaişte onu görememek koklayamamak
Başınız sagolsun balikesirli olan mi akrabanizdi bende haberleri takip ediyordum sende yazmişsin cok üzüldümAynen öyle ateş düştüğü yeri yakar
Rabbim sabırlarını arttırsın O böyle takdir etmiş
Başınız sagolsun balikesirli olan mi akrabanizdi bende haberleri takip ediyordum sende yazmişsin cok üzüldüm
RABBİM zalim olanı, hain olanı KAHHAR ism-i şerifi ile kahretsin.Evet canım balıkesirliler eşimin kuzeni oluyo sağolasın
Erkek kardeşi de birkaç ay önce idlip'te ölümden dönmüştü Allah ona ömür vermiş
O da hala tedavi görüyor parmakları çalışmıyomuş yine ucuz atlattı o onun yaşadığı valla Allah öyle bi yerden kurtardı onu
RABBİM zalim olanı, hain olanı KAHHAR ism-i şerifi ile kahretsin.
RABBİM ailelerine sabır versin.
Merhaba canım iyiyim kuzum ev uğraşları mutfaktan çıkamıyorum sen nasılsın
Bende yemek yememek için kendimi zor tutuyorumMerhaba canım iyiyim kuzum ev uğraşları mutfaktan çıkamıyorum sen nasılsın
Canimmm çok sevindim hamilesinniyiyimmmmm bebeğim sen nasılsın
Valla canım napalm malum karantina halleri bebek bakıyoruz işte eve kapandik rabbim güzel günlere cikwrsin
İnşallah kuzum herşey yolunda umarımValla canım napalm malum karantina halleri bebek bakıyoruz işte eve kapandik rabbim güzel günlere cikwrsin
Çok saolun cevap için.Benim de duyamadı içinizi ferah tutun
Rabbim şehadetini kabul etsin İnşAllah sabır versin tüm yakınlarınaKızlar şuan çok üzgünümeşimin teyzesinin oğlu şehit düşmüş az önce haberini aldık çocuğu tanımazdım ama ağlıyorum o da bir anne evladıydı bekardı evlenecekti
Eşime dün son şu mesajları yollamış
"Abi operasyondayım internet çekmiyor resmi indiremedim bende özledim ❤❤❤
1 ay karakol görevine geldik abim dağdan inemiyoruz arayıp soramıyorum kusuruma bakma izinler de iptal oldu izne de gelemiyorum"
Son mesajı buyduannesi ne haldedir şimdi
Eşim muhtemelen cenaze törenine bile gidemeyecek .. Rabbim mekanını cennet etsin
Hasan Kuzu kardeşimizin ruhu için Fatiha okuyalım
Sonra ne zaman duydunuz acaba?Benim de duyamadı içinizi ferah tutun
Ben de mücadele diyorum ama oruç tutunca akşam bir çok engel atlıyorum yememek içinBende yemek yememek için kendimi zor tutuyorum
Rabbim sehadetinii kabul kabul etsin..demek esinin kuzeniydi oylemi cok aci ya..1 erkek annesi olarak bunu yapanlarin eli kurusun rabbim kahri perisan etsin hepsini...biz killarina zarar geldiğinde oturup aglarken ..o annenin hali ne acidir.. Rabbim sabir versin..sabri cemillNe mutlu onlara ki cennetin en güzel yerindeler onlar ölü değildirler
Rabbim sehadetinii kabul kabul etsin..demek esinin kuzeniydi oylemi cok aci ya..1 erkek annesi olarak bunu yapanlarin eli kurusun rabbim kahri perisan etsin hepsini...biz killarina zarar geldiğinde oturup aglarken ..o annenin hali ne acidir.. Rabbim sabir versin..sabri cemill
Henüz tekrar gitmedim ama içim ferahSonra ne zaman duydunuz acaba?