Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende de şimdi çenemde tüyler çıkmaya başladı bende lazer yapıyordum onu bıraktım ona bağlamıştım. 69 kiloyum canım. 1.70 boy.
eskiden kolayca kilo verirdim ama şimdi veremiyorum ya. 25 yaşındayım bu arada. 2 yıl olacak evliliğe. 18 aydır bekliyoruz bakalım
Aman dikkat edin valla birden alırsınız şok olursunuz. Kilonuz fazla değil evelALLAHIN izniyle hamile kalacaksınız ama dikkat edin ne olur.

Aman dikkat edin valla birden alırsınız şok olursunuz. Kilonuz fazla değil evelALLAHIN izniyle hamile kalacaksınız ama dikkat edin ne olur.
diyetteyim ramazan dolayısı ile inşallah veririm biraz daha canım
Iyiyim cnm biliyosun bebeğim kuvezde vakit çabuk geçsin diye dua ediyorum 38 haftalık olunca vericekler bebeğimi 🤲🏻 sen nasılsın 😊
Bende iyiyim çok şükür kuzum ☺️ Ne kadar zaman kaldı 38 olmanıza ☺️

Uu ne testler varmış ben bunlara baktırmadım😳 bende 1 sene önce boş gebelikten kürtaj oldum gelişimi durmuştu
İnşallah bu bahsettiğin sıkıntılardan kaynaklı değildir. Allah hamileliğinde sağlıklısını nasip etsin yoksa hamile kalmanında anlamı yok
Evet bir sürü var yaptırdıkca öğrendim bende. Sağlıklı ilerlemesi önemli. İnsan kayıplar yaşayınca her hamileliğinde tedirgin.
Rabbim beterini vermesin. Bundan sonrakiler hayırlı olur sağlıklı olur InşAllah cümlemizin

Selamlar güzel anneler ve anne adayları. 6+6 gebeyim Allah'ın izniyle.
Daha önce kimyasal gebelik, boş gebelik,dış gebelik geçirdim.
Aşılama düşünürken doğal yolla gebe kaldım çok şükür. Yalnız 6+5 de kalp atışı duyulmadı. Bi burukluk oldu tabi. Acaba benim gibi olup sonradan bebeğinin kalp atışını duyan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Benim de duyamadı içinizi ferah tutun ❤️

Kızlar şuan çok üzgünüm😢 eşimin teyzesinin oğlu şehit düşmüş az önce haberini aldık çocuğu tanımazdım ama ağlıyorum o da bir anne evladıydı😔 bekardı evlenecekti
Eşime dün son şu mesajları yollamış

"Abi operasyondayım internet çekmiyor resmi indiremedim bende özledim ❤❤❤
1 ay karakol görevine geldik abim dağdan inemiyoruz arayıp soramıyorum kusuruma bakma izinler de iptal oldu izne de gelemiyorum"

Son mesajı buydu😔 annesi ne haldedir şimdi
Eşim muhtemelen cenaze törenine bile gidemeyecek .. Rabbim mekanını cennet etsin
Hasan Kuzu kardeşimizin ruhu için Fatiha okuyalım😢😢😢

X