- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.701
Kuzu ben doktora gitmediğim için bilmiyorum yaranın geçip geçmedğini
Bende de doktor pco var dediya ondan mı kilo aldım acep ben
Öyle hissetmeyinyaş kaç olursa olsun baksanıza dert aynı
hayirli cunalar canlar..@benibekleyin cok sevindim Allah tamamina erdirsin darisi diger kardeşlerimize olsun insallah...
iyiyim cnm evdeyiz iki yaramaz la uğraşıyorum oruc tutuyorum biraz yorgunluk cokuyor ama cok sukur iyi gidiyor insallah haftaua kontrol vat cinsiyet te ogreniriz insallah..Hayırlı cumalar canım nasılsın görünmüyosun hamilelik nasıl gidiyor
Amann herşeyin hayırlısı ayolGaliba ondan kuzum☹ ama Allah nasip ettikten sonra yine olur bak benibekleyin'de de vardı ama oldu pco'lularda kalıyor zaten
iyiyim cnm evdeyiz iki yaramaz la uğraşıyorum oruc tutuyorum biraz yorgunluk cokuyor ama cok sukur iyi gidiyor insallah haftaua kontrol vat cinsiyet te ogreniriz insallah..
amin cnm tabiki ne verirse rabbim bize elhamdulillah demek duser..saglikla gelsinler insallah.rabbim sizinde bebislerinizi tez vakitte gonderur insallah...Allah kabul etsin ne güzel bırakmadın maşallah ama bulantı falan olsaydı tutamazdın heralde....gönlün kız istiyor biliyorum Allah hayırlısıyla nasip etsin
Erkekde olsa üzülme bak bize sene geçti çırpınıyoruz sağlıklı olsunlar yeter
Selamlar güzel anneler ve anne adayları. 6+6 gebeyim Allah'ın izniyle.
Daha önce kimyasal gebelik, boş gebelik,dış gebelik geçirdim.
Aşılama düşünürken doğal yolla gebe kaldım çok şükür. Yalnız 6+5 de kalp atışı duyulmadı. Bi burukluk oldu tabi. Acaba benim gibi olup sonradan bebeğinin kalp atışını duyan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Insallah duzelir cnm herset. Aralarinda da kiskanclik olmazzKıskançlik yok oğlumda cok seviyor kardesini ben 2gun hastanede yattim cikisla beraber 3 gun oldu benim pesimi birakmiyor beni birakip gitme diyo sürekli etkilendi onsuz 2 gece 3 gun olunca
Guzel dahlikli bir gebelik gecirirdin.ve sonunda saglicakla bebisini kucahina alirsin inskızlar nihayet başardımmm
Bende iyiyim çoook şüküriyiyimmmmm bebeğim sen nasılsın
aşkım dün sabah bir test yapayım da belki kafam rahatlar adet olurum dedim.Bende iyiyim çoook şükür
Ama hiç anlatmıyorsun nasıl öğrendin, eşin ne tepki verdi
Niye saçlarını yoluyon yavrun sen neye sıkılıyonSıkılgan, düşünceli, boyna saçlarını yolmaktasen napıyosun fındığım
Slm cnm ne yapalim kizimla ilgileniyorum. Onu buyutmeye calisiyorum. Bir yandanda virus mucadelesi var.
Oyyyyaşkım dün sabah bir test yapayım da belki kafam rahatlar adet olurum dedim.
belirtiler: yoğun bel ve alt karın ağrısı ve yüz yanması
ya boynum bembeyaz yüzüm kıpkırmızı mesela
neyse ben bi test yaptımnormal kaset test
silik çizgi çıktı.Mavi Boncugumm a gönderdim kan ver dedi. ama ben gittim erken gebelik testi aldım yaptım kopkoyu çift çizgi ağlamaya başladım falan derken gittim kan verdim tescillendi.
eşim işten gelince ağlıyodum hala
birine bir şey oldu sanmış önce sonra testi gösterince o da ağladı
şimdi evde terör estiriyor tuz atma kola içme onu yeme bunu yeme