- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.741
Sağol kuzucum sen napıyosun nasıl gidiyor
Oooo çok azzzDeğişiyo bazen 8, çocuğun uyanma vaktine göre ☹
Çok şükür geçinip gidiyoruz kuzucummmSağol kuzucum sen napıyosun nasıl gidiyor
Aman dikkat edin valla birden alırsınız şok olursunuz. Kilonuz fazla değil evelALLAHIN izniyle hamile kalacaksınız ama dikkat edin ne olur.Ay bende de şimdi çenemde tüyler çıkmaya başladı bende lazer yapıyordum onu bıraktım ona bağlamıştım. 69 kiloyum canım. 1.70 boy.
eskiden kolayca kilo verirdim ama şimdi veremiyorum ya. 25 yaşındayım bu arada. 2 yıl olacak evliliğe. 18 aydır bekliyoruz bakalım
Nasip de varsa oluyor. En son doktora gittim 57 yaşinda bir teyze geldi hamileÖyle ama belli bi yaştan sonra yumurtalık sayısı ve kalitesi azalıyor. 30'dan önce takmazdım ama 30'dan sonra takılıyo valla
Nasip de varsa oluyor. En son doktora gittim 57 yaşinda bir teyze geldi hamiledoktor şaşırma dedi nasip de varsa oluyor işte
Iyiyim cnm biliyosun bebeğim kuvezde vakit çabuk geçsin diye dua ediyorum 38 haftalık olunca vericekler bebeğimi
Kötü şeyler düşünme cnm iyi düşün iyi olsun hayırda şerde allahtan herşey inançlı insanlarız çok şükür buarada hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinvalla çok farklıymış evet çok mutluyum ama çok da tedirginim ya boş gebelikse ya dış gebelikse ya düşerse ya sağlıksızsa
Tabii zaten kadın da söyledi ben beklemiyordum 8 9 ayda bir oluyorum eşim tır şoförü gider 2 3 ay sonra gelir falan dedi nasip olunca oluyor işteMenapoza girmemiş o zaman
Nasip tabi o yaştada zor be
kadını bebeği kucağında görenler torunu sanacaklar
Ramazan’dan dolayı kimsede uyku düzeni kalmadıBende iş güç aynı semoşum gece kuşu oldum
Demekki nasipten ötesi biz ne yaparsak yapalım olmuyomuş Allah’ın bi bildiği varmış darısı başımıza inşallah
diyetteyim ramazan dolayısı ile inşallah veririm biraz daha canımAman dikkat edin valla birden alırsınız şok olursunuz. Kilonuz fazla değil evelALLAHIN izniyle hamile kalacaksınız ama dikkat edin ne olur.
Bende iyiyim çok şükür kuzumIyiyim cnm biliyosun bebeğim kuvezde vakit çabuk geçsin diye dua ediyorum 38 haftalık olunca vericekler bebeğimisen nasılsın
Evet bir sürü var yaptırdıkca öğrendim bende. Sağlıklı ilerlemesi önemli. İnsan kayıplar yaşayınca her hamileliğinde tedirgin.Uu ne testler varmış ben bunlara baktırmadımbende 1 sene önce boş gebelikten kürtaj oldum gelişimi durmuştu
İnşallah bu bahsettiğin sıkıntılardan kaynaklı değildir. Allah hamileliğinde sağlıklısını nasip etsin yoksa hamile kalmanında anlamı yok
5 hafta 1 gün var cnm inşallah erken çağırır emme refleksi gelince verirlerdiyetteyim ramazan dolayısı ile inşallah veririm biraz daha canım
Bende iyiyim çok şükür kuzum ☺ Ne kadar zaman kaldı 38 olmanıza ☺
Canim ya üzülme sakın benim yegenlerim.var ikiz.oldular biri sadece 740,gr digeri 1400,gr di biri 1 ay digeri 2,ay küvezde kaldi şuan masallahlari var 2 yaşina girecekler üzülme hemen toparlaniyorlar5 hafta 1 gün var cnm inşallah erken çağırır emme refleksi gelince verirler
Hemencecik çağırırlar inşallah kuzum5 hafta 1 gün var cnm inşallah erken çağırır emme refleksi gelince verirler
Benim de duyamadı içinizi ferah tutunSelamlar güzel anneler ve anne adayları. 6+6 gebeyim Allah'ın izniyle.
Daha önce kimyasal gebelik, boş gebelik,dış gebelik geçirdim.
Aşılama düşünürken doğal yolla gebe kaldım çok şükür. Yalnız 6+5 de kalp atışı duyulmadı. Bi burukluk oldu tabi. Acaba benim gibi olup sonradan bebeğinin kalp atışını duyan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
yine bir ocağa ateş düştü Rabb'im ailesine sabır versin ne büyük bir acı kelimelerin boğazda düğümlendiği sözün bittiği yer