Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hamile kalamayablardanım kızlar yine adet oldum 27 mayısa umutlar..........

İnşâAllah mayısa umudumuz canım
geçen sene mayısta kürtaj olmuştum bende
Rabbim şu mübarek günler hürmetine muradımıza erdirsin amin birgün bizimde baharımız gelecek Allah'ın izniyle sabredelim

Amin filizim kıymetlim inşllah sevinçmiş yaşlarımız olur hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar tüm isteyenlere inşallah

Oy oy cici kardeş senin hikayen ne bende seni dinlemek isterim
Bende pkos var 3 yıldır evliyim. Evlenmeden önce kilom 68 di evlendim 1 yıl içinde 100 kilo oldum ve hala aynıyım. Eşimde bir problem yok ama bende pkos var rahim ters rahim ağzında yara var. 2 deda klomen kullandım gelişti ama çatlamadı ovitrelle ile çatlamadı bende 1 yıldır gitmiyom doktora neyime güvendiysem. 7 8 ay adet görmedim. Şimdi hayıt kullanıyorum. Adet görmeye başladım 2 aydır. Şu korona bitsin direk tüp deneyeceğim okuldan bi hocamla görüştüm o bana dedi hiç geciktirme diye vakit kaybı falan.. Bakalım bakalım RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin çabasını boşa çıkarmasın.

Amin kardeşim Rabbimiz dilerse engeller ters düz olur bunlar umudunu köreltmesin
Peki neden bu kadar kilo aldın beslenmen karbonhidrat ağırlıklı mı yoksa ne yesem yarıyor hesabı mı ? Ters rahim için bazı önerilerde bulunanlar olmuştu biliyosundur belki ...yara olan bi arkadaşımız daha var burda K KurkmantoluS kuzum yaptıklarının faydasını gördün mü bu kardeşe de önerelim?

Pkos yüzünden tüm kilom. 1 sene kendim çabaldım 80 e düştüm. 1.5 sene diyetisyenle.. Ama hep geri aldım zaten spnra doktorum kendi dedi sen doğumdan sonra kilo verirsin anca diye. Yaşım 23 bu arada

Pkos yüzünden tüm kilom. 1 sene kendim çabaldım 80 e düştüm. 1.5 sene diyetisyenle.. Ama hep geri aldım zaten spnra doktorum kendi dedi sen doğumdan sonra kilo verirsin anca diye. Yaşım 23 bu arada

Hımm daha gencecikmişsin üzülme zamanla neler olur neler değişir hayatta
senden 10 yaş büyüğüm kendimi çok büyük hissettim şimdi

Kuzu ben doktora gitmediğim için bilmiyorum yaranın geçip geçmedğini
Bende de doktor pco var dediya ondan mı kilo aldım acep ben

Valla pkosun en belirgin özellikleri kilo artışı, saç dökülmesi, tüylenme. bende çene altına göğüslere kadsr tüylenme oldu. Kilo da aldım. Siz kaç kilosunuz?
Ay bende de şimdi çenemde tüyler çıkmaya başladı bende lazer yapıyordum onu bıraktım ona bağlamıştım. 69 kiloyum canım. 1.70 boy.
eskiden kolayca kilo verirdim ama şimdi veremiyorum ya. 25 yaşındayım bu arada. 2 yıl olacak evliliğe. 18 aydır bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…