- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.561
anlıyorum seni cnm insallah tez vakitte senin de gonlundekini verir rabbim.valla tedirgin olmamak elde degil dun kuzenim 28 yasinda yogun bakima alindi covid den.. zaten duzelse bile aralik ta yine hortlayacak diyenler var ne biliyim zor bi surec ten geciyoruz..cogu tanidigim arkadas vs hamilelik fikrinden suanlik vazgecmis doktorlar da ayni seyi dusunuyor..yani rabbim hayirlisini versin onsallah.cok kafaya takma..Tedirgin olma şimdiden canım sen doğum yapana kadar daha kaç ay geçecek inşallah o zamana bu durumda gelişmeler olur
yazın etkisinin bi nebzede olsa azalacağını söylüyor uzmanlar sen gönlünü ferah tut
Hayırlısıyla sağlıkla bende hamile kalsamda virüs mirüs düşünmüyorum Allah herşeyin bi kolaylığını verir bu sayfayı açalı 13 ay oldu burda olanların çoğu çoktan hamile kalıp doğurdu ben ve birkaç kişi kaldık sadece
her adet oluşumda çok üzülüyorum artık gözyaşlarıma engel olamıyorum bebeğimi kaybedeli yakında 1 sene olacak ve o günden beri her geçen gün içimdeki istek dahada arttı beklemek dahada zorlaştı
Bohemianrapsodi nasılsın canm adetin geçmiş oldun mu?
anlıyorum seni cnm insallah tez vakitte senin de gonlundekini verir rabbim.valla tedirgin olmamak elde degil dun kuzenim 28 yasinda yogun bakima alindi covid den.. zaten duzelse bile aralik ta yine hortlayacak diyenler var ne biliyim zor bi surec ten geciyoruz..cogu tanidigim arkadas vs hamilelik fikrinden suanlik vazgecmis doktorlar da ayni seyi dusunuyor..yani rabbim hayirlisini versin onsallah.cok kafaya takma..
Sen içini ferah tut, kendini toparla bi güzel ki, bebişin çıktığında enerjin olsun bol bolIyi olmaya çalışıyorum sezeryan oldum bebek yoğun bakımda damardan besliyorlar iyi olucak inşallah
Yaaa, yirim, hayırlı olsun, sağlıkla büyüt kuzum, çok sevindimMrb kızlar ben doğum.yaptim saat 22:00 da haberiniz olsun seviliyorsunuz
Ay çok geçmiş olsun, ya ben iki doktora sordum, ikisi de deneyebilirsiniz dediler, öyle olunca rahatladım açıkçası.Sistemik hastalığı var mıydı canım?sigara alışkanlığı var mıydı bir de? Genel sağlık durumu nasıldı yani?merak ettim.anlıyorum seni cnm insallah tez vakitte senin de gonlundekini verir rabbim.valla tedirgin olmamak elde degil dun kuzenim 28 yasinda yogun bakima alindi covid den.. zaten duzelse bile aralik ta yine hortlayacak diyenler var ne biliyim zor bi surec ten geciyoruz..cogu tanidigim arkadas vs hamilelik fikrinden suanlik vazgecmis doktorlar da ayni seyi dusunuyor..yani rabbim hayirlisini versin onsallah.cok kafaya takma..
Iyiyim canım sen nasılsın? Evet adet oldum malesef. Düzensizlik oldu sanırım o da gebe kalmayı olumsuz etkiliyor. Düzene girmesi için testere dişli aslan pençesi çayına başladım. Bakalım hayırlısı
Tşk ederim aminYaaa, yirim, hayırlı olsun, sağlıkla büyüt kuzum, çok sevindim
İnşallah nurummmAmin bitekim en kisa zamanda sizlerede versin rabbim.
haklisin cnm herkesin kendince dusunceleri var tabi rabbim hayirlisini versin.Rabbim şifâ versin ailesine bağışlasın
Çalışıyor muydu? Ben aralık'ta tekrar hortlayacağını zannetmiyorum inşallah da olmaz zaten zamanla virüs mutasyona uğruyor ve bişeylerin etkisiyle etkisini kaybediyor
Eylül ayında aşısını yapacaklarını söylüyolar
Evet bu tedirginlikle yaşamak insanı huzursuz ediyor ama hayatımızı devam ettirmek zorundayız. Kafaya işte takmıyodum kürtajdan sonraki 6 ay boyunca takmadım zaten ama nerdeyse 1 sene olacak artık takmamakla olmuyo dile kolay ama kalbe zor
ben o kürtajı yaşamamış olsaydım bu kadar etkilenmezdim elbette. Doktor bana bu ayda da adetin 2.günü gel demişti
bu sefer gitmedim ama virüsten korktuğum için değil korksaydım geçen ayda da gitmezdim
maddi yönden sıkıştık şuan o yüzden bu ay gidemicem. İğnelerle başlarız bidahaki ay demişti çünkü o iğnelerde pahalıymış
Bu ay gitseydim muhtemelen iğne olacaktım hergün maddi durumdan dolayı gitmedim
yine femara kullansam mı dedim kendi kendime bu ayda hergün 1 tane alsammı dedim karar veremedim zamanı geçti alamam artık Allah bilir herşeyin en doğrusunu bütün işlerimi O'na bırakırım herzamanki gibi
sadece şu bekleme durumu bana zor geliyo artık bide oğlum tv'de kitapta falan nerde bi çocuk veya bebek görse kardeş diye seviyo
o an içime oturuyo bütün gün zaptetmem o kadar zor ki sürekli yanında ilgilenemiyorum onunla ağlayıp duruyo tek çocuk daha zormuş bunu anladım
2 tane olması elbet bedenen daha çok yorar insanı ama onların beraber oynamalarını birbirlerine sarılmalarını görmek benim yorgunluğuma da iyi gelir
hayir cnm herhangi bi hastaligi yok tu.durumu agir hala uyutuluyor..sigara yoktu..Ay çok geçmiş olsun, ya ben iki doktora sordum, ikisi de deneyebilirsiniz dediler, öyle olunca rahatladım açıkçası.Sistemik hastalığı var mıydı canım?sigara alışkanlığı var mıydı bir de? Genel sağlık durumu nasıldı yani?merak ettim.
Ay çok korkunç ya, nasıl olur? Valla iyice korkmaya başladım ben dehayir cnm herhangi bi hastaligi yok tu.durumu agir hala uyutuluyor..sigara yoktu..
Evet hatunum cuma gece doğdu sagol Allah razı olsunAaa doğurdun mu balım mm gözün aydın
Merhaba Rabbim tekrar nasip eder inşallah ben de 2 yıla yakın oldu ama benim olursa ilk olacak inşallahMrb beni de aranıza alır mısınız 2 yıldan fazla oldu ıstıyoruz ama olmuyor hıc pozitif gormedım ama 1 kızım var 5 yasında. Bu ay çakşır koku suyu kullanıyoruz bakalım nr olacak hayırlısı
Evde öyle zaman öldürüyoruz kuzum, senin nasıl gidiyor iki tane bal böcekle birlikteNerdesiniz kızlar