Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben sadece multivitamin kullaniyorum onuda doktor vermedi. Virüs nedeniyle bagisikligim yükselsin diye iciyorum. Gün bitmiyor valla. Sanki 1 günü 2 gün gibi yasiyorum

Ben sadece multivitamin kullaniyorum onuda doktor vermedi. Virüs nedeniyle bagisikligim yükselsin diye iciyorum. Gün bitmiyor valla. Sanki 1 günü 2 gün gibi yasiyorum

Al bendende o kadar hergün 1 avuç kabak çekirdeği yersek çinko ihtiyacımızı karşılıyomuşuz malum bağışıklık için en önemlileri çinko, d vitamini ve c vitamini. Ah şu d zaten hep düşük en son ben gittim ampul aldım 2 tane , 1 hafta arayla içtim inşallah işe yaramıştır
Artık eskisi gibi sağlık ocağı d vitaminine bakmıyomuş ne tuhaf dimi d vitaminine baktırmamız için randevu alıp hastaneye gidicez

Canım benim en zor kısmını atlattınz bence gücünü topla, çıkınca evde de lazım olacak

Evet benimde d vitaminime bakmadilar sacma geldi. Bu arada d vitamini kısırlıgı diye birsey varmis .yani d vitamini cok önemli benimde hep düsük cikiyordu. 2 ay damla kullandim düzeldi.

Evet benimde d vitaminime bakmadilar sacma geldi. Bu arada d vitamini kısırlıgı diye birsey varmis .yani d vitamini cok önemli benimde hep düsük cikiyordu. 2 ay damla kullandim düzeldi.

Aynen öyle canım sandığımızdan daha önemliymiş ben 2 tane ampül kullandım yeter mi bilmiyorum birkaç ay önce benim 22, eşiminki 18 çıkmıştı 1 ay damla kullandık coledan verdi doktor ben ara ara ocean'da kullanıyordum ama tek şişe yeterli olmaz diye düşündüm o yüzden ampul aldım doktora sormadan coledana 150.000 iu d vitamini yazıyodu bu ampulün 1 tanesinde 300.000 iu var dozu daha yüksek
Benim evim güneş görmüyo malesef yazın bile çıkıp güneşten fazla yararlanamıyorum
bu yaz parka da gidemeyiz artık inşallah çok sürmeden kurtuluruz

Mrb dikişlerim hafifledi agrilarim azaldi sagolsun annem ( kayinvalidem) cok yardimci oluyor yemek isi onda ara ara gelip yemeklerimi yapiyor kiza banyosunu yaptiriyo bu bile bana buyuk bir yük olacakti gogsum yarA olmadi simdilik

İyi maşallah şanslısın ne güzel
benim lohusalığım kâbus gibiydi

Hayırlı ramazanlar kuzum iş güç uğraşıyorum aynıyım bildiğin gibi ...sen nasılsın epeydir yazışamadık nüfusta artış var mı?
Sence benim nüfusta artış olsaydı buraları inletmez miydim kuzum?
Bizde aynıyız canım evde oğlumla takılıyoruz. Bugünlerimize çok şükür

Sence benim nüfusta artış olsaydı buraları inletmez miydim kuzum?
Bizde aynıyız canım evde oğlumla takılıyoruz. Bugünlerimize çok şükür

Amin belki haber vermeye gelmişsindir diye düşündüm sende kürtaj olmuştun dimi ne kadar zaman geçti? Benim az kaldı 1 sene olacak senin oğlan 5 miydi yaşı benimkini zor zaptediyorum ya istediği olmayınca hemen sinirlenip önündeki herşeyi fırlatıyo kendini yerlere atıyo bu durum inşallah geçicidir çocuklarda daraldılar parka da götüremicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…