- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.601
Erken kalkıyomuş seninkide bide ramazanda erken kalksan zaman geçmezkeşke bende yatabilsem 11-3 arası en azından en verimli uyku zamanı.... ya bide kendime hayret ediyorum nasıl bu kadar uyumadan durabiliyorum enteresan doktor bi takviye vermişti OmePa-Q10 adlı onun yorumlarına bakmıştımda herkes zinde olduğunu dinçlik verdiğini yazmış belkide o yüzden böyleyim
Bu 3.ayım bu kutuda bitsin daha almicam doktor 3 ay kullan demişti zaten e bide masraflı tabi ..
Ben sadece multivitamin kullaniyorum onuda doktor vermedi. Virüs nedeniyle bagisikligim yükselsin diye iciyorum. Gün bitmiyor valla. Sanki 1 günü 2 gün gibi yasiyorum
Canım benim en zor kısmını atlattınz bence gücünü topla, çıkınca evde de lazım olacakKüvezde cnm gününü tamamlıcak inşallah bir sıkıntısı yok şuan sütümü sağıp götürüyoruz 32 hafta oldu bugün doktor 38 e kadar beklicez dedi ama araştırdığıma göre emme refleksi gelince 35 e kadar veriyolar sağlıklı olsunda dursun
Al bendende o kadarhergün 1 avuç kabak çekirdeği yersek çinko ihtiyacımızı karşılıyomuşuz malum bağışıklık için en önemlileri çinko, d vitamini ve c vitamini. Ah şu d zaten hep düşük en son ben gittim ampul aldım 2 tane , 1 hafta arayla içtim inşallah işe yaramıştır
Artık eskisi gibi sağlık ocağı d vitaminine bakmıyomuş ne tuhaf dimi d vitaminine baktırmamız için randevu alıp hastaneye gidicez
Evet benimde d vitaminime bakmadilar sacma geldi. Bu arada d vitamini kısırlıgı diye birsey varmis .yani d vitamini cok önemli benimde hep düsük cikiyordu. 2 ay damla kullandim düzeldi.
Mrb dikişlerim hafifledi agrilarim azaldi sagolsun annem ( kayinvalidem) cok yardimci oluyor yemek isi onda ara ara gelip yemeklerimi yapiyor kiza banyosunu yaptiriyo bu bile bana buyuk bir yük olacakti gogsum yarA olmadi simdilik
Geldi bebişimK KurkmantoluS şeri napıyosun adetin geldi mi ?
Mavi Boncugumm canım ne yapıyorsun nasılsın?
Mrb dikişlerim hafifledi agrilarim azaldi sagolsun annem ( kayinvalidem) cok yardimci oluyor yemek isi onda ara ara gelip yemeklerimi yapiyor kiza banyosunu yaptiriyo bu bile bana buyuk bir yük olacakti gogsum yarA olmadi simdilik
Geldi bebişim
Sence benim nüfusta artış olsaydı buraları inletmez miydim kuzum?Hayırlı ramazanlar kuzum iş güç uğraşıyorum aynıyım bildiğin gibi ...sen nasılsın epeydir yazışamadık nüfusta artış var mı?
Sence benim nüfusta artış olsaydı buraları inletmez miydim kuzum?
Bizde aynıyız canım evde oğlumla takılıyoruz. Bugünlerimize çok şükür
Ahah öyle gibi olmuşBende bir an bebişim geldi diye anladım
Oruç başıma vurdu heralde
İnşAllah o günlerde gelecek hissediyorum
canımm doğum yaptın mıGunaydin
Evet 17 nisanda sezeryan oldumcanımm doğum yaptın mı