Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hıc Bı sorun yok canım adetim de duzenlı defa klomen kullandim kıstkerım olustu esinde de problem yok aktardan aldım caksır tadı o kadar kotu ki midem agzıma gelıyo her defasında ama mecburen ıcıyoruz bakalım ne olacak hayırlısı

Amin canim 37+5 di ama doktor bey 38. Hafta dedi sezeryan.oldum 2 gece yatacakmisim sezeryan degilde.maske takmak öldürüyor beni

İlki sezeryandi buyuk ihtimal buda sezeryan olacakti tansiyonumun yuksek cikmasi da riske atmayalim dedi bu sekil.eve gonderemem dedi
anladım cnm olsun rabbim saglik versin guzel gunler grlecek inşallah..dua ediyiruz..rabbim yardimcin olsun Tutmiyim daha fazla.Allah a emanet ol..

gozun aydin cnm .rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah..kacinci hafta da geldi bebisin?normalmi oldu..hastahane ortami nasildi malum durumdan oturu

Tedirgin olma şimdiden canım sen doğum yapana kadar daha kaç ay geçecek inşallah o zamana bu durumda gelişmeler olur
yazın etkisinin bi nebzede olsa azalacağını söylüyor uzmanlar sen gönlünü ferah tut
Hayırlısıyla sağlıkla bende hamile kalsamda virüs mirüs düşünmüyorum Allah herşeyin bi kolaylığını verir bu sayfayı açalı 13 ay oldu burda olanların çoğu çoktan hamile kalıp doğurdu ben ve birkaç kişi kaldık sadece
her adet oluşumda çok üzülüyorum artık gözyaşlarıma engel olamıyorum bebeğimi kaybedeli yakında 1 sene olacak ve o günden beri her geçen gün içimdeki istek dahada arttı beklemek dahada zorlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…