-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.521
Insallah dua edin durdu suyum yatıyorum ne kadar anne karninda dursa kâr dediAh canım üzüldüm ya nasıl şuan durumun? Rabbim yavrunu sana bağışlasın
sakin olmaya çalış 600 gram doğup yaşayan bebekler var Allah ömür vermişse her türlü yaşatır sen kendine dikkat et daha önceki haftalarda böyle bi sıkıntın var mıydı bir anda mı oldu?
Korkma sezeryandan canim 30 dakika sabret bebegin iyi olsunda böylesi daha iyi olur en azindan hastanedesin dualarim seninleKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak ölürüm diye korkuyom
Kuzum korkma Rabbim sağ selamet girip çıkmayı nasip etsin. Korkma sakın dua etKızlar sezeryana alcaklarçok kötüyüm Dua edin nolur suyu bitmiş dediler çok korkuyorum ilk sezeryan olcak ölürüm diye korkuyom
Insallah dua edin durdu suyum yatıyorum ne kadar anne karninda dursa kâr dedisuyum çok fazlaydı kasılmalar oluyordu ve yatmadım hiç ah ah
Amin kuzuuum Rabbim herkese versin inşallah tez zamandaMaşallah kuzum Allah analı babalı sağlıkla büyütsün fırsat buldukça bakarsın
Hep iyi olsun inşallahBaşka doktorla görüştüler ertelediler durduğu yere kadar dedi bebek iyi demiş
Allah yardincin olsn cnm.suyu bitmis ama riskli olmayacak mi bekletmek. gerci doktorlar ilaki düşünmüştür herseyi..Başka doktorla görüştüler ertelediler durduğu yere kadar dedi bebek iyi demiş
Bizim bi yakınımız 26. ya da 27. haftada mı ne doğum yaptı, bebiş uzun süre küvezde kaldı ama sapsağlıklı şimdi, sen hiç dertlenme inşallahGercektenmiinşallah
Çok şükür, ama eğer sezeryan ile doğurman gerekirse de gerçekten hiç streslenme, bence daha bile güvenli, sağlıkla gelsin inşallah annesiBaşka doktorla görüştüler ertelediler durduğu yere kadar dedi bebek iyi demiş
Canım naptın çıktın mıSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Sezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Mrb iyisinizdir umarim dualarimdasinizSezeryana Aliyolar giydirdiler 3 cü sıradaymışım dua edin nolurbebeğim yaşasın
Hoşgeldin tatlımMrb beni de aranıza alır mısınız 2 yıldan fazla oldu ıstıyoruz ama olmuyor hıc pozitif gormedım ama 1 kızım var 5 yasında. Bu ay çakşır koku suyu kullanıyoruz bakalım nr olacak hayırlısı
Mrb beni de aranıza alır mısınız 2 yıldan fazla oldu ıstıyoruz ama olmuyor hıc pozitif gormedım ama 1 kızım var 5 yasında. Bu ay çakşır koku suyu kullanıyoruz bakalım nr olacak hayırlısı