Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese hayırlı ramazanlar🌺

IMG-20200424-WA0003.jpg

Kızlar dua edin nolur 😔suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 😭 1800 gram dediler çok küçük daha 😭tutamiyorum kendini çok zormuş
geçmiş oşsun öncelikle korkma lütfen ben kızımı erken doğurdum 2 kilo doğdu ve küveze bile girmedi çokta sağlıklı şükür kilosu korkulacak kadar az değil

geçmiş oşsun öncelikle korkma lütfen ben kızımı erken doğurdum 2 kilo doğdu ve küveze bile girmedi çokta sağlıklı şükür kilosu korkulacak kadar az değil
Çok sağolun allah size bağışlasın evladınızı 1700 doğdu çok kilo verdi dedi Doktor şuan iyi gidiyor 38 haftaya tamamlarız dedi umarım erken verir netten okuduğum zaman Bu kadar bekleyen yok misal olarak konuşuyorlar diye hissediyorum sağlıklı olsunda ha kuvez ha karnımda durmuş kendimi bu şekilde durdurabiliyorum 🤲🏻

Küvezde cnm gününü tamamlıcak inşallah bir sıkıntısı yok şuan sütümü sağıp götürüyoruz 32 hafta oldu bugün doktor 38 e kadar beklicez dedi ama araştırdığıma göre emme refleksi gelince 35 e kadar veriyolar sağlıklı olsunda dursun 🤲🏻

Canı sağolsunda inşallah bugünlerde geçecek yavruna kavuşacaksın sabır🌺

Umutumut82 Umutumut82 nerelerdesin canım ya iyimisin? Sohbetini özledim🙄

Iyiyim kuzum sen nasilsin. Benim bebis olmayacak belli oldu o yüzden üzülmemek adına pek buralara takılmıyorum. Korona bir yandan ramazan bir yandan kosturuyorum. Esim evde oğlan evde mutfakran cikamiyorum

Iyiyim kuzum sen nasilsin. Benim bebis olmayacak belli oldu o yüzden üzülmemek adına pek buralara takılmıyorum. Korona bir yandan ramazan bir yandan kosturuyorum. Esim evde oğlan evde mutfakran cikamiyorum

Neden gülüm bişey mi oldu☹️ Allah'tan ümit kesme en ümitsiz vakaların bile çocuğu oluyor ♥️ bende senin gibi mutfaktan çıkamıyorum eşim yıllık izindeydi bu hafta bitiyor günümün çoğu hep mutfakta yer olsa mutfağa yatak yorgan atıp yatacam o derece😊 Allah hepimize kolaylık versin

Neden gülüm bişey mi oldu☹ Allah'tan ümit kesme en ümitsiz vakaların bile çocuğu oluyor ♥ bende senin gibi mutfaktan çıkamıyorum eşim yıllık izindeydi bu hafta bitiyor günümün çoğu hep mutfakta yer olsa mutfağa yatak yorgan atıp yatacam o derece😊 Allah hepimize kolaylık versin

Allahtan esim yardim ediyor arada. yemekte secmiyor yoksa yanmişim. Ellerim çürüdü inanki.

Dimi ya😕 benimde uyku düzenim alt üst zaten uzun zamandır hep geç saatlerde yatıyordum şimdi ise 5-6'da yatıyorum
gece uykusu sıfır🙁 o da çok önemli

Ben iftari yapinca tamamen mayisiyorum kollarim kalkmiyor. 11 gibi yatiyorum 3 de kalkiyorum 4.30 da yine yatiyorum sabaha kadar wc den cikamiyorum. Oglan saat 7 de ayakta.

Ben iftari yapinca tamamen mayisiyorum kollarim kalkmiyor. 11 gibi yatiyorum 3 de kalkiyorum 4.30 da yine yatiyorum sabaha kadar wc den cikamiyorum. Oglan saat 7 de ayakta.

Erken kalkıyomuş seninkide bide ramazanda erken kalksan zaman geçmez😕 keşke bende yatabilsem 11-3 arası en azından en verimli uyku zamanı.... ya bide kendime hayret ediyorum nasıl bu kadar uyumadan durabiliyorum enteresan🤔 doktor bi takviye vermişti OmePa-Q10 adlı onun yorumlarına bakmıştımda herkes zinde olduğunu dinçlik verdiğini yazmış belkide o yüzden böyleyim
Bu 3.ayım bu kutuda bitsin daha almicam doktor 3 ay kullan demişti zaten e bide masraflı tabi ..

X