- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.581
5 günluk olduk ama yorucu gibi olacak sankiEvde öyle zaman öldürüyoruz kuzum, senin nasıl gidiyor iki tane bal böcekle birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 günluk olduk ama yorucu gibi olacak sankiEvde öyle zaman öldürüyoruz kuzum, senin nasıl gidiyor iki tane bal böcekle birlikte
Olsun, ne güzel ikisi birlikte hem kardeş, hem arkadaş olur büyürler5 günluk olduk ama yorucu gibi olacak sanki
Olsun, ne güzel ikisi birlikte hem kardeş, hem arkadaş olur büyürler
geçmiş oşsun öncelikle korkma lütfen ben kızımı erken doğurdum 2 kilo doğdu ve küveze bile girmedi çokta sağlıklı şükür kilosu korkulacak kadar az değilKızlar dua edin nolur suyum geldi hastanedeyim nst durdurcaklar 3 hafta dediler ama suyum çok azaldı 1800 gram dediler çok küçük daha tutamiyorum kendini çok zormuş
Çok sağolun allah size bağışlasın evladınızı 1700 doğdu çok kilo verdi dedi Doktor şuan iyi gidiyor 38 haftaya tamamlarız dedi umarım erken verir netten okuduğum zaman Bu kadar bekleyen yok misal olarak konuşuyorlar diye hissediyorum sağlıklı olsunda ha kuvez ha karnımda durmuş kendimi bu şekilde durdurabiliyorumgeçmiş oşsun öncelikle korkma lütfen ben kızımı erken doğurdum 2 kilo doğdu ve küveze bile girmedi çokta sağlıklı şükür kilosu korkulacak kadar az değil
Benim belirtilerimde de sadece bu belirti vardı inşallah bebeğin seninledir adete 1 gün kala idrar testi yap varsa muhakkak çıkıyor silikte olsakızlar reglime 8 gün var ve iki gündür çok üşüyorum sırtıma kar yağıyor sanki sizce neden olur
kızlar reglime 8 gün var ve iki gündür çok üşüyorum sırtıma kar yağıyor sanki sizce neden olur
Küvezde cnm gününü tamamlıcak inşallah bir sıkıntısı yok şuan sütümü sağıp götürüyoruz 32 hafta oldu bugün doktor 38 e kadar beklicez dedi ama araştırdığıma göre emme refleksi gelince 35 e kadar veriyolar sağlıklı olsunda dursun
Küvezde cnm gününü tamamlıcak inşallah bir sıkıntısı yok şuan sütümü sağıp götürüyoruz 32 hafta oldu bugün doktor 38 e kadar beklicez dedi ama araştırdığıma göre emme refleksi gelince 35 e kadar veriyolar sağlıklı olsunda dursun
Umutumut82 nerelerdesin canım ya iyimisin? Sohbetini özledim
Iyiyim kuzum sen nasilsin. Benim bebis olmayacak belli oldu o yüzden üzülmemek adına pek buralara takılmıyorum. Korona bir yandan ramazan bir yandan kosturuyorum. Esim evde oğlan evde mutfakran cikamiyorum
Neden gülüm bişey mi oldu☹ Allah'tan ümit kesme en ümitsiz vakaların bile çocuğu oluyor ♥ bende senin gibi mutfaktan çıkamıyorum eşim yıllık izindeydi bu hafta bitiyor günümün çoğu hep mutfakta yer olsa mutfağa yatak yorgan atıp yatacam o derece Allah hepimize kolaylık versin
Allahtan esim yardim ediyor arada. yemekte secmiyor yoksa yanmişim. Ellerim çürüdü inanki.
Dimi ya benimde uyku düzenim alt üst zaten uzun zamandır hep geç saatlerde yatıyordum şimdi ise 5-6'da yatıyorum
gece uykusu sıfır o da çok önemli
Ben iftari yapinca tamamen mayisiyorum kollarim kalkmiyor. 11 gibi yatiyorum 3 de kalkiyorum 4.30 da yine yatiyorum sabaha kadar wc den cikamiyorum. Oglan saat 7 de ayakta.