- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.541
Bohemianrapsodi nasılsın canm adetin geçmiş oldun mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos buldum canım ilk kızım normal olduHoşgeldin tatlım
Kızın tedavi ile mi olmuştu
Hıc Bı sorun yok canım adetim de duzenlı defa klomen kullandim kıstkerım olustu esinde de problem yok aktardan aldım caksır tadı o kadar kotu ki midem agzıma gelıyo her defasında ama mecburen ıcıyoruz bakalım ne olacak hayırlısıHoşgeldin canım bende 2.çocuk için uğraşıyorum geçen sene kürtaj oldum
Çakşırı çok duyuyorum aktardan mı aldın tadı nasıl günde kaç kere içiyosunuz?
Gerçi c life dediler onu da 2 ay kullandım ama olmayınca olmuyo zamanı gelirse bunlar vesile sadece...bi sıkıntın var mı sende veya eşinde?
Iyi olmaya çalışıyorum sezeryan oldum bebek yoğun bakımda damardan besliyorlar iyi olucak inşallah
Iyi olmaya çalışıyorum sezeryan oldum bebek yoğun bakımda damardan besliyorlar iyi olucak inşallah
gozun aydin cnm .rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah..kacinci hafta da geldi bebisin?normalmi oldu..hastahane ortami nasildi malum durumdan oturuMrb kızlar ben doğum.yaptim saat 22:00 da haberiniz olsun seviliyorsunuz
haklisin ya o zor luktan sonra bide maske gerçekten bunaltir..neden sezeryan oldun cnm?Amin canim 37+5 di ama doktor bey 38. Hafta dedi sezeryan.oldum 2 gece yatacakmisim sezeryan degilde.maske takmak öldürüyor beni
İlki sezeryandi buyuk ihtimal buda sezeryan olacakti tansiyonumun yuksek cikmasi da riske atmayalim dedi bu sekil.eve gonderemem dedihaklisin ya o zor luktan sonra bide maske gerçekten bunaltir..neden sezeryan oldun cnm?
anladım cnm olsun rabbim saglik versin guzel gunler grlecek inşallah..dua ediyiruz..rabbim yardimcin olsun Tutmiyim daha fazla.Allah a emanet ol..İlki sezeryandi buyuk ihtimal buda sezeryan olacakti tansiyonumun yuksek cikmasi da riske atmayalim dedi bu sekil.eve gonderemem dedi
Mrb kızlar ben doğum.yaptim saat 22:00 da haberiniz olsun seviliyorsunuz
gozun aydin cnm .rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah..kacinci hafta da geldi bebisin?normalmi oldu..hastahane ortami nasildi malum durumdan oturu
Amin canım çok sağolSende sonunda yaptın ha
maşallah hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütsün canım
Allah razi olsun grs yine buralarda olucamanladım cnm olsun rabbim saglik versin guzel gunler grlecek inşallah..dua ediyiruz..rabbim yardimcin olsun Tutmiyim daha fazla.Allah a emanet ol..
Ayyy gözün aydın bebeğim. Zaman ne çabuk geçiyorMrb kızlar ben doğum.yaptim saat 22:00 da haberiniz olsun seviliyorsunuz
Kürklum.yemin ederim.simdi sana.yazacaktim.kalp kalbe karsiymiş bitekim.benimAyyy gözün aydın bebeğim. Zaman ne çabuk geçiyor
Oyyy canım benimKürklum.yemin ederim.simdi sana.yazacaktim.kalp kalbe karsiymiş bitekim.benim
Amin bitekim en kisa zamanda sizlerede versin rabbim.Oyyy canım benim
rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsn