- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.941
Bariz gebesin gözün aydın canımEki Görüntüle 2587008 Eki Görüntüle 2587008 kizlar bunu da yeni yaptim var dimi yanılmıyorum.. tabi emin olmak icin adetin gecnesi kan vermek vs gerek
Akşama hastaneye yartsmnı yapacagiz kuzum sancılarım.cok arttı doktora söyledim akşam gelen sancı olmazsa suni sancıyla dogurucamm Allahım.inanamiyorum dua edin ne olur
Canisi çok korkuyorum sen deneyimli annesin nasıl olacak ben herşeyimi hazırlamıştım ama elim ayağım.birnirine dolaşıyor ya resmenHamilesi
Bariz gebesin gözün aydın canım
Yaaa seni yerim yaaaa minik kelebeğimin geleceğini düşün korkma lütfen Rabbim yar ve yardımcın olsun. Lütfen bizlere de dua etAkşama hastaneye yartsmnı yapacagiz kuzum sancılarım.cok arttı doktora söyledim akşam gelen sancı olmazsa suni sancıyla dogurucamm Allahım.inanamiyorum dua edin ne olur
Bacım bin kişiye yaDim kimse cevap vermiyor ya valla çok korkuyorumYaaa seni yerim yaaaa minik kelebeğimin geleceğini düşün korkma lütfen Rabbim yar ve yardımcın olsun. Lütfen bizlere de dua et
Yavrum neyden korkuyorsun ki de bana sen. Bi anda olacak bitecektir. Zor bişey olsa millet 4-5 tane doğurmaz demiBacım bin kişiye yaDim kimse cevap vermiyor ya valla çok korkuyorum
Normal.dogum diye diye çocuğu kalbimden cikaricam resmen bide artık hiç hareket etmiyor sanırım daraldı iyice ay kurkluuu ben doyuruyum seninde rahmine nur düşsün insllahhh bu geceyi değerlendirYavrum neyden korkuyorsun ki de bana sen. Bi anda olacak bitecektir. Zor bişey olsa millet 4-5 tane doğurmaz demi
bacım rabbim yardimcin olsun kolayca digur insallah doktoruna guven evvelAllah.erken dogurma sebebin sancilarinsa durdurulmaz zaten doğum..sag salim kucagina al insallah..rahat ol korkma bu bebegine ve dogumuna da yansiyacaktir emin olBacım bin kişiye yaDim kimse cevap vermiyor ya valla çok korkuyorum
Doğru kuUmda işte hala kaybederim korkusu mahvediyor benibacım rabbim yardimcin olsun kolayca digur insallah doktoruna guven evvelAllah.erken dogurma sebebin sancilarinsa durdurulmaz zaten doğum..sag salim kucagina al insallah..rahat ol korkma bu bebegine ve dogumuna da yansiyacaktir emin ol
Yavrum sakın normal doğum diye diretme. Doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa onu yap. İlla normal olacak deme. Hayırlısı neyse o olsun.Normal.dogum diye diye çocuğu kalbimden cikaricam resmen bide artık hiç hareket etmiyor sanırım daraldı iyice ay kurkluuu ben doyuruyum seninde rahmine nur düşsün insllahhh bu geceyi değerlendir
Bence değerlendir ben doğururken diyorum ya sanada bı bebiş nasip oluverir çifte hzuur yaşarız bu arada ben gidiyorum hastaneye canisi ağrım arttı doktor bekleme dedi hadi gazamiz mübarek olsunnnYavrum sakın normal doğum diye diretme. Doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa onu yap. İlla normal olacak deme. Hayırlısı neyse o olsun.
Kız niye bu geceiçine mi doğdu ola.
bak senin için bu geceyi değerlendircem
Mrb canim sakin ol panik yapma hakkimizda hayirlisi de zaten olaylar hızlı bir sekilde gelisiyor düsünmeye vakit bile bulamadan oğlun dogar ve senin o an sesini duydugunda dünyalar senin olurCanlaaaar nasılsınız benim dün gece sancılarım başladı doktora gittik açılma var dedi 1 hafta daha tutabilirsek daha iyi ama doğarsa da sorun yok dedi normal.dogum için bekleyelim dedi vücut gelişim ölçümleri 39 A 5e uyumlu iki gündür sanki saniye denir tuvalete gidiyorum abartmıyorum artık tuvalette yaşar oldum çok heycanlaniyorummmmm sancılar devam ederse hemen gel sakın bekleme dedi yaaaaa deneyimli anneler ne olur bana biraz aydınlatıcı rahatlatıcı şeyler soyleyinnn
Ayyy Allahım yardımcın olsun bebeğim yaaaBence değerlendir ben doğururken diyorum ya sanada bı bebiş nasip oluverir çifte hzuur yaşarız bu arada ben gidiyorum hastaneye canisi ağrım arttı doktor bekleme dedi hadi gazamiz mübarek olsunnn❤❤❤❤❤❤ dualarınızı eksok etmeyin
Beni de ekle istersen canım en son 15 aralıkta olmustım heralde tam da hatırlamıyorum ama
Beni böylesine takip ettiğin ve böylesine güzel şeyler yazdığın için Allah ragzi olsun belkide sen bunlari yazarken görüşüyorduk eşimle buzları eritme yoluna gittim oda bitirelim dediğimden beri affettirmeye çalıştı pişmanlığını çok belli etti şartlar sundum hicbisey demedim fikrim yine aynı annesi ile görüşebilir torununu gösterebilir asla karşı değilim gorumcemde aradı helallik diledi seni çok uzduk belkide ondan bilmiyorum ama hamile kalamıyorum dedi ilk çocuğu 10 yaşında bidaha çocuğu olmadı ve hep dertlesdirdik doktor bana sorun sende çocuğun olmaz dediğinde ona hicbi sorun yok sebepsiz inferlite demişti ben kendimi unutup kendi durumum vahimken ona ağlamıştım onları hatırlattı annemle görüşmek istemezsen seni anlarım ama benimle konuş dedi vicdan azabı çekiyorum dedi anlayacağınız toparlicam karnimdakinin masumiyeti hürmetine rabbim için göz ardı edicem bayramda kandilde de giderim ararm ama fazlasını yapmam annesine benden bu kadarı da yeter bence ama beni böylesine takip ettiğin yorum yaptığın ve yapıcı konuştuğun için rabbim de sana ne muradın varsa versin Kuzum Allah ragzi olsun burada K KurkmantoluSMavi Boncugumm @Tatlim12345 ya sizlerde eğer doğuma girersem evladımı sizlerde aticam saglikcida doğsun insllah çünkü moralimi düzeltip ona yakınlaşmama bı çok kez sizler sebep oldunuz sizleri görmedim ama inanın çok seviyorum insllah bı gün bı yerde karşılarız
Kızlar 2 ay olacak neredeyse adet olamadım karnım davul yuzumde Bı ton sivilce kullandığım klomen bende hep kist yaptı bu ay da gecıktırdı tarlusal kullandım hala olamıyorum bebek yok tabıkı.. Neyse Bı kenara bıraktım hamilelik isini kızım bademcık ameliyatı oldu annemler bizde zaten sey yapmaya vakit fırsat yok. Tum bunların yanında annem sorunu varbenım annem benim hayatımın sınavıdır anlatsam roman olur son olandan bahsedip sadece ıcını dokmek istiyorum cunku henuz anneme Bı care bulan olmadı. Biraz once esımle konusuyorlar zaten ben hep gergin olurum annem bisey dıcek ya da esımı yanlıs anlı ak diye. Babam ev alıp kiraya verdi borcunu da kura oduyor krediyi yanı. Esim de konu acilınca dedi ki en iyisini babam yaptı dedi ne guzel bız de oyle yapalım gıbı bisey dedi. Sen bizim cebimizde 5 TL var mı hıc bılıyon mu dedi annem. Ne alaka dımı bız de anlamadık hıc soruyo musun paran pulun var mı diye dedi. Esim cok bozuldu anne benim kimseden beklentim yok sen beni yanlıs anladın sen de dardaysan bız varız her zmn dedi ona da bozuldu kalktı aglamaklo bi sekılde namaz olmaya gitti. Annem yıllardır boyle yıllardır abimi beni yedi sımdı gelinin ve damadını yiyor nasıl yapıyor bunu acıtasyonla laf sokmayla. Annemin 3 evı ve 1 sıfır arabası var. Oglu ve kızı olarak bana 5 TL katkıda bulunmamıştır ıstememısızdır ama yine de boyle yansıtıyor neyse durum bu kızlar yazınca rahatlıyor insan okursanız tesekkur ediyorum
Aminnn canım sen nasılsın okudum yazdıklarını hava nasıl zor mu geçiyor yolculuk
yok cnm kDoğru kuUmda işte hala kaybederim korkusu mahvediyor beni
amin cnm .hoşgeldin .Zordu canım çok üşüdüm oralarda ilk defa kışın gittim bide öyle apartopar gittiğimizden ne botum vardı yanımda ne kazağım...
Köy evleri malum soba sadece tek odayı ısıtıyor diğer odalar buz gibi
Biz gidince kar başladı oralara işte
neyse sağ salim evime geldim çok şükür
Ev gibisi yok Allah evimizden ayrı düşürmesin