Beni böylesine takip ettiğin ve böylesine güzel şeyler yazdığın için Allah ragzi olsun belkide sen bunlari yazarken görüşüyorduk eşimle buzları eritme yoluna gittim oda bitirelim dediğimden beri affettirmeye çalıştı pişmanlığını çok belli etti şartlar sundum hicbisey demedim fikrim yine aynı annesi ile görüşebilir torununu gösterebilir asla karşı değilim gorumcemde aradı helallik diledi seni çok uzduk belkide ondan bilmiyorum ama hamile kalamıyorum dedi ilk çocuğu 10 yaşında bidaha çocuğu olmadı ve hep dertlesdirdik doktor bana sorun sende çocuğun olmaz dediğinde ona hicbi sorun yok sebepsiz inferlite demişti ben kendimi unutup kendi durumum vahimken ona ağlamıştım onları hatırlattı annemle görüşmek istemezsen seni anlarım ama benimle konuş dedi vicdan azabı çekiyorum dedi anlayacağınız toparlicam karnimdakinin masumiyeti hürmetine rabbim için göz ardı edicem bayramda kandilde de giderim ararm ama fazlasını yapmam annesine benden bu kadarı da yeter bence ama beni böylesine takip ettiğin yorum yaptığın ve yapıcı konuştuğun için rabbim de sana ne muradın varsa versin Kuzum Allah ragzi olsun burada
K KurkmantoluS Mavi Boncugumm @Tatlim12345 ya sizlerde eğer doğuma girersem evladımı sizlerde aticam saglikcida doğsun insllah çünkü moralimi düzeltip ona yakınlaşmama bı çok kez sizler sebep oldunuz
sizleri görmedim ama inanın çok seviyorum insllah bı gün bı yerde karşılarız