- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.109
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.521
Maşallah. Ilmihal onemli herkesin cok ii bilmesi gerek.cok guzel masallah bizimde var sohbet ders ilmihal vs.. ben kactim kizlar yemek filan yapayim biraz bu halimle nasil yapacaksamgrsrz terkar
sagol cnmMaşallah. Ilmihal onemli herkesin cok ii bilmesi gerek.
Kolay gelsin insallah
Yatarak geçiyor kuzum napayım aynı valla sıkıcısende ne var ne yok bebiş. Nasıl gidiyor
Demi aynen kuzum. Günü saati gelince olacak zaten.
ben alıp yollarım istersen sana bebeğimÖrmekte guzel merkrze yakin degilim bende şu guzel patiklerden yapmak istiyorum ama orlon deģil. Boyle havlu ipler varya:)
Malzeme almam lazm
kolay gelsin tatlım.cok guzel masallah bizimde var sohbet ders ilmihal vs.. ben kactim kizlar yemek filan yapayim biraz bu halimle nasil yapacaksamgrsrz terkar
sen çalışıyordun demi kuzum. İzne çıkalı ne kadar oldu.Yatarak geçiyor kuzum napayım aynı valla sıkıcı
Aa cok incesin canim benim saģolasin.ben alıp yollarım istersen sana bebeğim
kolay gelsin tatlım.
sen çalışıyordun demi kuzum. İzne çıkalı ne kadar oldu.
Samimi söylüyorum amaAa cok incesin canim benim saģolasin.
Alirim insallah düsünmen yeterli
Muhakkak oyledir kuzumSamimi söylüyorum ama
Tamamdır tatlımMuhakkak oyledir kuzum
Merkeze inince bulurum baya cesit insallah
Patik filan istiyorum. Soyle pratik seyler. Sapka takimi gibiTamamdır tatlımsende bebiş için bişeyler ör ben öyle yapıyorum
Bende kaşkol bere örüyorum kuzum ip kalırsa bide bot tarzı patik varya ondan öreceğim. Yok yeni başladım sayılır kuzumPatik filan istiyorum. Soyle pratik seyler. Sapka takimi gibi
Sen ne oruyorsun suan resmi varmi
Maşallah ne güzel sende oğlan annesi olacaksıngeçmiş olsun canım ya hamileyken hastalık atlatmak zor
Pekmezi ısıt üstüne 3-4 damla limon sık ye canım öksürüğe iyi gelir
Daha etkili formüllerimde var mesela çörekotu yağını göğse sürüp üstüne sıcak havlu kapatmakda çok iyi geliyo ama hamile olduğun için çörekotu yağını sürmenin sakıncası olurmu sormak lazım. Sen göğsüne zeytinyağını biraz ısıtıp sür üstüne sıcak havlu ört aynı şekilde dönüşümlü olarak sırtına sür
Onun dışında ıhlamuru 1 bardak kaynar suda sadece 5 dakika beklet sonra süzdür ağzı kapalı dursun biraz ılınınca içine 1 kaşık çam balı ile biraz tarçın koy birkaç damla limon sık iç bu da boğazını çok iyi yumuşatır varsa ağrıyı azaltır Allah şifa versin ❤
Hosbulduk canimmHoşgeldin tatlım. Kendinden bahsetsene
cnm gecen sene ayni seyi olmustum bitmeyen öksürük .doktor bronşit olmussun demisti tam 4 ay sürdü oksuruk .cok korkmustum bu senede olurum diye bide hamilelikle gercekten cok zor olur rabbim sifa versin gerçekten geceleri uyuyamadim sokaga bile çıkamadım..belim ağrıyordu artik oksurmekten..amwn dikkat akciger rontgen çekilmişti benim oyle cikmisti..sen onuda yapamazsin cunku hamilelikte rontgen yasak ..bitkisel dene diycem ama 4 ay denemediğim yontem kalmamisti maalesfcnm bi haftadir ilik pekmez , bal ne varsa denedik hatta kestane bali bile bulduk. Karadut surubuda aldik. Doktor oksuruk surubuda verdi hic bisey kesmiyorallerjik oldugunu dusunmeye basladm ama napcam bilmiyorm cok yyoruldm halim kalmadi uykusuzluktan oksurukten resmen
Geçmiş olsun tatlım bayağı şeyler yaşamaşınHosbulduk canimm24 yasindayim 3 senelik evliyim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldim evlendigimizden beri istiyoruz 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum 2 kere kimyasal gebelik gecirdim birde dış gebelik 2 doz iğneyle sonlandirildi ilkinde düşmedi diye, kurtajda yaptilar ama prosedür gereği ona rağmen dusmeyince ikinci dozu vurdular kemoterapik bi igneydi ne yasadigimi bir ben bir Allah bilir ve 5 ay sonra rahim filmi cekindim kasim 2018 de yani ozamandan beri olmuyor rahim filmimde temiz hic bi sorunum yok esiminde yok 2 kez baktirdi oda nasip herseyin hayirlisi diye oyaliyoruz kendimizi....☺
Ne yapalım bacım. Çalışıyorum hışım çıkıyor. Eve geliyorum pert olmuşum. Birseye zamanım olmuyor. Çarşamba günü 7. Ay bitiyor. Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor. Sizi de takip edemiyorum kendi telasimdan ne oldu ne bittiEmine Hatayli @Lostinparadise @mervana8794 @Tatlim12345 @Nisanesintisi01 @Semaknc
napıyonuz kızlar sesiniz çıkmıyor
Tereyağ pekmez kaynat iç. Nar ye. Ben öyle atlattim. Bi dene bencecnm bi haftadir ilik pekmez , bal ne varsa denedik hatta kestane bali bile bulduk. Karadut surubuda aldik. Doktor oksuruk surubuda verdi hic bisey kesmiyorallerjik oldugunu dusunmeye basladm ama napcam bilmiyorm cok yyoruldm halim kalmadi uykusuzluktan oksurukten resmen
Yaa ne çabuk 7 ay oldu maşallah ya sanki dün gibiydi senin bebişi öğrendiğimiz.Ne yapalım bacım. Çalışıyorum hışım çıkıyor. Eve geliyorum pert olmuşum. Birseye zamanım olmuyor. Çarşamba günü 7. Ay bitiyor. Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor. Sizi de takip edemiyorum kendi telasimdan ne oldu ne bitti
Evet çok çabuk geçti. Dün gibi aynı doğru diyorsun. Kafana takiyorsan takma . Her adet dönemi yaklaşınca test alma düşünme. Yürüyüş yap arkadaşına git. Netten alışveriş sitesinden giysi bak. Kafanı dağıt. Enson ay ben öyle yapmıştım. Ev arıyorduk. Her aklıma geldiğinde sahibinden den ev bakiodum. Bu son dedim artık tuttu tuttu,tutmadı Allah iki evladıma ömür versin demiştim. Yumurtlama dönemlerimde zevk almak için şey ettimYaa ne çabuk 7 ay oldu maşallah ya sanki dün gibiydi senin bebişi öğrendiğimiz.
Bizde 3-4 kişi kaldık valla bekleyen
Yok canım bu ay takmıyorum. Bu ay hatta bebek için ilişki falan olmuyor. Canımız isterse. Test vs yapmıyorum. Evde ovulasyon testi var ama yapmıyorum yine de. Bakalım nasip. Kendime örgü başladımEvet çok çabuk geçti. Dün gibi aynı doğru diyorsun. Kafana takiyorsan takma . Her adet dönemi yaklaşınca test alma düşünme. Yürüyüş yap arkadaşına git. Netten alışveriş sitesinden giysi bak. Kafanı dağıt. Enson ay ben öyle yapmıştım. Ev arıyorduk. Her aklıma geldiğinde sahibinden den ev bakiodum. Bu son dedim artık tuttu tuttu,tutmadı Allah iki evladıma ömür versin demiştim. Yumurtlama dönemlerimde zevk almak için şey ettimçocuk için yapmadım. Çalışyorum ya yorgun argin gel eve aman bugün yumurtlama günü yapmak zorundayım ,eşim uykum geldi yorgunum diodu. Zor günlerdi. Ara ara aglatio beni. Geçen canım çilek çekti almadı bilion mu? hamilelik daha hassas yaptı beni