Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Örmekte guzel merkrze yakin degilim bende şu guzel patiklerden yapmak istiyorum ama orlon deģil. Boyle havlu ipler varya:)
Malzeme almam lazm
ben alıp yollarım istersen sana bebeğim
cok guzel masallah bizimde var sohbet ders ilmihal vs.. ben kactim kizlar yemek filan yapayim biraz bu halimle nasil yapacaksamgrsrz terkar
kolay gelsin tatlım.
Yatarak geçiyor kuzum napayım aynı valla sıkıcı
sen çalışıyordun demi kuzum. İzne çıkalı ne kadar oldu.

Patik filan istiyorum. Soyle pratik seyler. Sapka takimi gibi
Sen ne oruyorsun suan resmi varmi
Bende kaşkol bere örüyorum kuzum ip kalırsa bide bot tarzı patik varya ondan öreceğim. Yok yeni başladım sayılır kuzum

cnm bi haftadir ilik pekmez , bal ne varsa denedik hatta kestane bali bile bulduk. Karadut surubuda aldik. Doktor oksuruk surubuda verdi hic bisey kesmiyor allerjik oldugunu dusunmeye basladm ama napcam bilmiyorm cok yyoruldm halim kalmadi uykusuzluktan oksurukten resmen

Hoşgeldin tatlım. Kendinden bahsetsene
Hosbulduk canimm24 yasindayim 3 senelik evliyim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldim evlendigimizden beri istiyoruz 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum 2 kere kimyasal gebelik gecirdim birde dış gebelik 2 doz iğneyle sonlandirildi ilkinde düşmedi diye, kurtajda yaptilar ama prosedür gereği ona rağmen dusmeyince ikinci dozu vurdular kemoterapik bi igneydi ne yasadigimi bir ben bir Allah bilir ve 5 ay sonra rahim filmi cekindim kasim 2018 de yani ozamandan beri olmuyor rahim filmimde temiz hic bi sorunum yok esiminde yok 2 kez baktirdi oda nasip herseyin hayirlisi diye oyaliyoruz kendimizi....☺

cnm gecen sene ayni seyi olmustum bitmeyen öksürük .doktor bronşit olmussun demisti tam 4 ay sürdü oksuruk .cok korkmustum bu senede olurum diye bide hamilelikle gercekten cok zor olur rabbim sifa versin gerçekten geceleri uyuyamadim sokaga bile çıkamadım..belim ağrıyordu artik oksurmekten..amwn dikkat akciger rontgen çekilmişti benim oyle cikmisti..sen onuda yapamazsin cunku hamilelikte rontgen yasak ..bitkisel dene diycem ama 4 ay denemediğim yontem kalmamisti maalesf

Geçmiş olsun tatlım bayağı şeyler yaşamaşın

ama bi sorun olmamasına sevindim
Çok şükür ki daha gençsin Rabbim bekletmesin inşallah. Bat ne zaman

Tereyağ pekmez kaynat iç. Nar ye. Ben öyle atlattim. Bi dene bence

Yaa ne çabuk 7 ay oldu maşallah ya sanki dün gibiydi senin bebişi öğrendiğimiz.
Bizde 3-4 kişi kaldık valla bekleyen

Yaa ne çabuk 7 ay oldu maşallah ya sanki dün gibiydi senin bebişi öğrendiğimiz.
Bizde 3-4 kişi kaldık valla bekleyen
Evet çok çabuk geçti. Dün gibi aynı doğru diyorsun. Kafana takiyorsan takma . Her adet dönemi yaklaşınca test alma düşünme. Yürüyüş yap arkadaşına git. Netten alışveriş sitesinden giysi bak. Kafanı dağıt. Enson ay ben öyle yapmıştım. Ev arıyorduk. Her aklıma geldiğinde sahibinden den ev bakiodum. Bu son dedim artık tuttu tuttu,tutmadı Allah iki evladıma ömür versin demiştim. Yumurtlama dönemlerimde zevk almak için şey ettim çocuk için yapmadım. Çalışyorum ya yorgun argin gel eve aman bugün yumurtlama günü yapmak zorundayım ,eşim uykum geldi yorgunum diodu. Zor günlerdi. Ara ara aglatio beni. Geçen canım çilek çekti almadı bilion mu? hamilelik daha hassas yaptı beni

Yok canım bu ay takmıyorum. Bu ay hatta bebek için ilişki falan olmuyor. Canımız isterse. Test vs yapmıyorum. Evde ovulasyon testi var ama yapmıyorum yine de. Bakalım nasip. Kendime örgü başladım

çileği niye almadı ki ya üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…