Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizinde mi 3. gebelik?

Geçmiş olsun tatlım bayağı şeyler yaşamaşın

ama bi sorun olmamasına sevindim
Çok şükür ki daha gençsin Rabbim bekletmesin inşallah. Bat ne zaman
InsaAllah canim benim Rabbim bekleyis icinde olanlara beklediklerini en guzel sekilde nasip etsin bir an önce içinde bizimde InsaAllah☺23 şubatdua et lutfen

InsaAllah canim benim Rabbim bekleyis icinde olanlara beklediklerini en guzel sekilde nasip etsin bir an önce içinde bizimde InsaAllah☺23 şubatdua et lutfen
ederim inşallah tatlım sende dua et 6 gün varmış aramızda
Son aya kadar görev gibi ödev gibi gördüm hep. Son ay saldım off dedim yoruldum. Ne gelio aklina.
Kelepçe diyim sen anla

komsumuz doktor dinledi smdi cigerlerde biseu yyok gibi dedi allerjik gibi sanki dedi napcam bilmiorm smdi karadut bal ne denicemi sasirdim olmazsa yarin artik acile gitcem

Tereyağ pekmez kaynat iç. Nar ye. Ben öyle atlattim. Bi dene bence

icim disim tereyag pekmez oldu:)
Birde karabiber limon bal.
Simdide karadut surubu iciyorum.
Salep denedim.
Adacayi denedim.

saracoglu hatmi cicegi diyo ama oda hamilelikte onerilmiyomus dogal seylerle geccek gibi biseydegil sanirim. Su gidiklanmayi kesecek bisey bulmam lazm

İnşallah bundan sonrası rahat geçer
Oğluna da mâşallah canım...
Seviniyodur şimdi kardeş geleceği için
Tek başlarına olmuyo ya benimkide 2,5 yaşında zor zaptediyorum gün boyu yakamda
teyzesinin oğluyla biraraya gelince ona kaydes demeye başladı seviniyo gidiyo bazen yanına saçlarını okşuyo sarılıyo onu öyle görünce içim gidiyo inşallah onunda sağlıklı bi kardeşi olur. Enfeksiyon malesef her hamile yaşıyo geçer inşallah bol su içmen lazım biliyosun

Canımm benim üzülme, herşeyin hayırlı bi vakti var biliyorsun. Oğlunun yaşı çok büyük değil, kardeşi olacak elbette, sadece birazcık zaman. Senin de yakında hayırlı güzel haberini alırız inşallah :))
Benim oğlum ilk başlarda ne zaman gelcek falan yaptı, yazın gelecek dedim. O yüzden yazın kardeşim gelecek diye bekliyor şimdi:))
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Güzel hamilelik geçirip sağlıkla doğuralım inşallah. Amin.

Hoşgeldin kardeşim şiir gibi konuştun
üzüldüm durumuna peki düşüklerinin nedeni neymiş pıhtılaşma falan varmı?
Burda Eneaciz var o da 6 sene sonra hamile kaldı doğum yaptı şimdi hemde eşinde azosperm sorunu vardı Allah Ol deyince her türlü olur. Beklemek sabretmek çok zor biliyorum Rabbimizin takdiri ne yapabiliriz elbet yaşadıklarımızda da vardır bir hayır diyoruz. Ama inşallah bigün karşılığını alacağımıza inanıyorum bu arada c life macun kullandınmı hiç?

Amin canım Allah sana ve bütün hamilelere sağlıklı kolay doğumlar yapmayı, bizlerede sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin amin oğlumun yaşı büyük değilde benim yaşım büyüyor her geçen gün doğurganlığımız azalıyor özellikle 35'e doğru biyolojik saatimiz var neticede
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…