- 19 Şubat 2016
- 1.563
- 1.734
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.481
Rabbim seninde kucagini doldurur insallah cnm simdilerde dogal yolla mi gebeligi bekliyorsun? yoksa varmi tedavi vs30 yaşinda garip bi kulum.
Meleģimi arar dururum
2 tup bebek 2 düsük, 1 aşilama bilmem ki sonumuz ne ola,
Umudum yarinda..
Yarin ola hayrola..
Elhamdülillah bugunumuze.
Valla kizlar ben 6 yil dolmadi daha evliyim.
Benim surec uzayip gidiyor bakalim ne olacak.
Burdaki herkesin kisa sanirim
Ya seni yerim. Bi tane30 yaşinda garip bi kulum.
Meleģimi arar dururum
2 tup bebek 2 düsük, 1 aşilama bilmem ki sonumuz ne ola,
Umudum yarinda..
Yarin ola hayrola..
Elhamdülillah bugunumuze.
Valla kizlar ben 6 yil dolmadi daha evliyim.
Benim surec uzayip gidiyor bakalim ne olacak.
Burdaki herkesin kisa sanirim
6 aymiYa seni yerim. Bi taneEneaciz imiz vardı oda 6 aylık evliyken bebişi olmuştu kuzum.
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonlandırsın
Hayir doģaldan bekliyorum.Embriyolarim duruyor yaza kadar olmassa onlari denicem tekrar. 5 ayda 2 kez dusük yasamak bedenen kafa olarak beni üzdü ve yipratti. Doģaldan olur belkim.Rabbim seninde kucagini doldurur insallah cnm simdilerde dogal yolla mi gebeligi bekliyorsun? yoksa varmi tedavi vs
dusuk lerin sebebi ne bakılmadı mi cnmHayir doģaldan bekliyorum.Embriyolarim duruyor yaza kadar olmassa onlari denicem tekrar. 5 ayda 2 kez dusük yasamak bedenen kafa olarak beni üzdü ve yipratti. Doģaldan olur belkim.
Amin insallah hepimizin.
Valla hormon degerlerimde bi skntı yoktudusuk lerin sebebi ne bakılmadı mi cnm
Allah bagişlasin sizin 2 tane var sanirim.dusuk lerin sebebi ne bakılmadı mi cnm
Sizede mutlu pazarlar..Minnoşlar nasılsınız musmutlu pazarlar olsun inşallah
anladim cnm insallah bir daha ayni sıkıntıları hic yasamazsin..nerde yaşıyorsun ki cnm?Valla hormon degerlerimde bi skntı yoktu
Tansiyon filanda yoktu
Pihtilasmada gozlemlenmemisti ki zaten kan sulandirici hem hap hem igne kullandim.
Progestan kullandim herseyi kullandik..
Kurtaj yaptirmadm zorla kendim düsurdum cunku burdaki sartlar bunu gerektirdi zaten kanamalarim vardi.
Tedavi oldugjm hastaneden uzaģim o yuzden inceleyemiyoruz oyle. Burda sartlarda kısitlı.
Nasip dedim gectim elimden geleni yaptim.
Durmadilar benmle
2 tane tutunmuştu 2ncisi umitlenmiştim onlarda durmadi
evet cnmAllah bagişlasin sizin 2 tane var sanirim.
3ncüyumu bekliyorsunuz
Doģudayim tayinciyizanladim cnm insallah bir daha ayni sıkıntıları hic yasamazsin..nerde yaşıyorsun ki cnm?
ooooo kimler gelmişMinnoşlar nasılsınız musmutlu pazarlar olsun inşallah
kız yok 6 yıl onunkide. Yanlış yazmışımm6 aymikuzum benm 6 yil
Ama ben 4 senedir ugrasiyorum tabki.
acaba bi gitse miydin kuzum yaabu arada kizlar dun ki mide bağlantısından sonra kusma da eklendi esim acile gidelim diyor midemi galan usuttum galiba.ama salgin var galiba iki cocukla hastahane yi gozum kesmedi gecer insallah önemsizdir umatim
Yok kuzum bu ay bayağı saldım. Takipte etmiyorum ovu falanda bakmıyorum. İlişkide olmuyor nerdeyseK KurkmantoluS kiz hicbirsey yapiyormusun.
Akişinami biraktin. Ozel bisey filan kullaniyormusun.
Insan bi zaman sora kullandiği seylerdende öğ geliyor gerci ama.
Hayirdir kotü bi durum yok dimi..ooooo kimler gelmiş
kız yok 6 yıl onunkide. Yanlış yazmışımm
acaba bi gitse miydin kuzum yaa
Yok kuzum bu ay bayağı saldım. Takipte etmiyorum ovu falanda bakmıyorum. İlişkide olmuyor nerdeyse
ooooo kimler gelmiş
Yok kuzum bu ay bayağı saldım. Takipte etmiyorum ovu falanda bakmıyorum. İlişkide olmuyor nerdeyse
Maşallah... bide prensesinz olur insallah hayurlisiyla sagliklisiyla..evet cnmiki oglum var 3.ye niyetlendik rabbim once size sonra da bize nasip etsin insallah
Geldim geldim ben geldim. Kürklüm leylekler getircek dimi bacımooooo kimler gelmiş
insallahMaşallah... bide prensesinz olur insallah hayurlisiyla sagliklisiyla..