Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok çabuk geçti. Dün gibi aynı doğru diyorsun. Kafana takiyorsan takma . Her adet dönemi yaklaşınca test alma düşünme. Yürüyüş yap arkadaşına git. Netten alışveriş sitesinden giysi bak. Kafanı dağıt. Enson ay ben öyle yapmıştım. Ev arıyorduk. Her aklıma geldiğinde sahibinden den ev bakiodum. Bu son dedim artık tuttu tuttu,tutmadı Allah iki evladıma ömür versin demiştim. Yumurtlama dönemlerimde zevk almak için şey ettim 🙈 çocuk için yapmadım. Çalışyorum ya yorgun argin gel eve aman bugün yumurtlama günü yapmak zorundayım ,eşim uykum geldi yorgunum diodu. Zor günlerdi. Ara ara aglatio beni. Geçen canım çilek çekti almadı bilion mu? 😔 hamilelik daha hassas yaptı beni
sizinde mi 3. gebelik?

Geçmiş olsun tatlım bayağı şeyler yaşamaşın 🙁🙁

ama bi sorun olmamasına sevindim 🙂🙂
Çok şükür ki daha gençsin 😍 Rabbim bekletmesin inşallah. Bat ne zaman 😍😍
InsaAllah canim benim Rabbim bekleyis icinde olanlara beklediklerini en guzel sekilde nasip etsin bir an önce içinde bizimde InsaAllah☺23 şubat💕dua et lutfen💕💕

InsaAllah canim benim Rabbim bekleyis icinde olanlara beklediklerini en guzel sekilde nasip etsin bir an önce içinde bizimde InsaAllah☺23 şubat💕dua et lutfen💕💕
ederim inşallah tatlım sende dua et😍😍 6 gün varmış aramızda 🙂
Son aya kadar görev gibi ödev gibi gördüm hep. Son ay saldım off dedim yoruldum. Ne gelio aklina.😊
Kelepçe diyim sen anla 😂😂😂😂

cnm gecen sene ayni seyi olmustum bitmeyen öksürük .doktor bronşit olmussun demisti tam 4 ay sürdü oksuruk .cok korkmustum bu senede olurum diye bide hamilelikle gercekten cok zor olur rabbim sifa versin gerçekten geceleri uyuyamadim sokaga bile çıkamadım..belim ağrıyordu artik oksurmekten..amwn dikkat akciger rontgen çekilmişti benim oyle cikmisti..sen onuda yapamazsin cunku hamilelikte rontgen yasak ..bitkisel dene diycem ama 4 ay denemediğim yontem kalmamisti maalesf

komsumuz doktor dinledi smdi cigerlerde biseu yyok gibi dedi allerjik gibi sanki dedi napcam bilmiorm smdi karadut bal ne denicemi sasirdim olmazsa yarin artik acile gitcem

Tereyağ pekmez kaynat iç. Nar ye. Ben öyle atlattim. Bi dene bence

icim disim tereyag pekmez oldu:)
Birde karabiber limon bal.
Simdide karadut surubu iciyorum.
Salep denedim.
Adacayi denedim.

saracoglu hatmi cicegi diyo ama oda hamilelikte onerilmiyomus dogal seylerle geccek gibi biseydegil sanirim. Su gidiklanmayi kesecek bisey bulmam lazm

Oğlum 5 yaşında canım. Hamileliği zor geçiyor. Kanamalar geçirdim. Şimdi olmuyor çok şükür, 13. Haftada bitti. Şimdi de baş ağrılarım oluyor. Alt tarafta rahim genişlemesini hissediyorum, geriliyor. Enfeksiyon çıktı idrarda, ilaç alcam bakalım.

İnşallah bundan sonrası rahat geçer
Oğluna da mâşallah canım...
Seviniyodur şimdi kardeş geleceği için
Tek başlarına olmuyo ya benimkide 2,5 yaşında zor zaptediyorum gün boyu yakamda
teyzesinin oğluyla biraraya gelince ona kaydes demeye başladı seviniyo gidiyo bazen yanına saçlarını okşuyo sarılıyo onu öyle görünce içim gidiyo😔 inşallah onunda sağlıklı bi kardeşi olur. Enfeksiyon malesef her hamile yaşıyo geçer inşallah bol su içmen lazım biliyosun

İnşallah bundan sonrası rahat geçer
Oğluna da mâşallah canım...
Seviniyodur şimdi kardeş geleceği için
Tek başlarına olmuyo ya benimkide 2,5 yaşında zor zaptediyorum gün boyu yakamda
teyzesinin oğluyla biraraya gelince ona kaydes demeye başladı seviniyo gidiyo bazen yanına saçlarını okşuyo sarılıyo onu öyle görünce içim gidiyo😔 inşallah onunda sağlıklı bi kardeşi olur. Enfeksiyon malesef her hamile yaşıyo geçer inşallah bol su içmen lazım biliyosun
Canımm benim üzülme, herşeyin hayırlı bi vakti var biliyorsun. Oğlunun yaşı çok büyük değil, kardeşi olacak elbette, sadece birazcık zaman. Senin de yakında hayırlı güzel haberini alırız inşallah :))
Benim oğlum ilk başlarda ne zaman gelcek falan yaptı, yazın gelecek dedim. O yüzden yazın kardeşim gelecek diye bekliyor şimdi:))
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Güzel hamilelik geçirip sağlıkla doğuralım inşallah. Amin.

30 yaşinda garip bi kulum.
Meleģimi arar dururum 😜
2 tup bebek 2 düsük, 1 aşilama bilmem ki sonumuz ne ola,
Umudum yarinda..
Yarin ola hayrola..
😍🌞
Elhamdülillah bugunumuze.
Valla kizlar ben 6 yil dolmadi daha evliyim.
Benim surec uzayip gidiyor bakalim ne olacak.
Burdaki herkesin kisa sanirim:110:

Hoşgeldin kardeşim şiir gibi konuştun😂
üzüldüm durumuna ☹️ peki düşüklerinin nedeni neymiş pıhtılaşma falan varmı?
Burda Eneaciz Eneaciz var o da 6 sene sonra hamile kaldı doğum yaptı şimdi hemde eşinde azosperm sorunu vardı Allah Ol deyince her türlü olur. Beklemek sabretmek çok zor biliyorum 😔 Rabbimizin takdiri ne yapabiliriz elbet yaşadıklarımızda da vardır bir hayır diyoruz. Ama inşallah bigün karşılığını alacağımıza inanıyorum ♥️ bu arada c life macun kullandınmı hiç?

Canımm benim üzülme, herşeyin hayırlı bi vakti var biliyorsun. Oğlunun yaşı çok büyük değil, kardeşi olacak elbette, sadece birazcık zaman. Senin de yakında hayırlı güzel haberini alırız inşallah :))
Benim oğlum ilk başlarda ne zaman gelcek falan yaptı, yazın gelecek dedim. O yüzden yazın kardeşim gelecek diye bekliyor şimdi:))
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Güzel hamilelik geçirip sağlıkla doğuralım inşallah. Amin.

Amin canım Allah sana ve bütün hamilelere sağlıklı kolay doğumlar yapmayı, bizlerede sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin amin🤗 oğlumun yaşı büyük değilde benim yaşım büyüyor😊 her geçen gün doğurganlığımız azalıyor özellikle 35'e doğru biyolojik saatimiz var neticede
hayırlısı bakalım

X