- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.501
Yok bebeğim şükür bi sorun sıkıntı yok. Sadece bu ay doktor değiştircem o yüzden biraz önemsememek istedim ama böylesi daha güzelHayirdir kotü bi durum yok dimi..
Cocuk filan degilde siz mutlu olun yeter
Aman sal gitsin.
Bu cocuk meselesinden yaşlandim vallahi.
Gercekten şu son 1 sene de kendimi 40 yasinda gibi hissediyorum.
Seneler gectikce stres seviyem level atti.
Beterin beterk var ama yoruldum ne bilim.
Hersey olcagina vsriyor koyver gitsun
Ne zamandir istiyorsunuz.insallah
KızGeldim geldim ben geldim. Kürklüm leylekler getircek dimi bacımbari ilişki olsaydı iyiydi
Çatlak ya inşallah bebeğim inşallah
Iyi oyleyse..Yok bebeğim şükür bi sorun sıkıntı yok. Sadece bu ay doktor değiştircem o yüzden biraz önemsememek istedim ama böylesi daha güzel
ilginçdir ki jel vs kullanmadığım halde kuruluk olmuyor
bebek için olunca zor oluyordu
ben bi ay biraktim korunmayi cnm kucugum 4 e girdi .ben 30 yasındayımNe zamandir istiyorsunuz.
Yasiniz kac ayip olmassa
sende ne var ne yok bebiş. Nasıl gidiyorÇatlak ya inşallah bebeğim inşallah
Demi aynen kuzum. Günü saati gelince olacak zaten.Iyi oyleyse..
Hersey olur ama aile saadeti önemli..
Rabbim herkesin yuvasina huzur mutluluk versin. Hayat yeterince zor zaten..
Masallah. Olur olur yakin zamanda 3ncude gelir insallah belkide gelmistirben bi ay biraktim korunmayi cnm kucugum 4 e girdi .ben 30 yasındayım
Aynen oyle canim. Coook beklemessin insallah Rabbim seni urastirmaz tez vakitte guzel haberlerini aldirirsende ne var ne yok bebiş. Nasıl gidiyor
Demi aynen kuzum. Günü saati gelince olacak zaten.
ben bi ay biraktim korunmayi cnm kucugum 4 e girdi .ben 30 yasındayım
yumurtlama gunu bide 2 gun sonrasi degerlendirdik bide ondan 2 gun sonra toplamda 3 deneme sonrasi tutarmi bilmem ama pek beklentim yokMasallah. Olur olur yakin zamanda 3ncude gelir insallah belkide gelmistir
alt taki kuran i kerim sanirim..
inşallah tatlımAynen oyle canim. Coook beklemessin insallah Rabbim seni urastirmaz tez vakitte guzel haberlerini aldirir
Ay kız bende örgü örüyorum
Hiç belli olmaz. Ama her hamilelik kendine özgü farkli farkli gelisebilir durumlar guzel haberleriniz olr insallah olmasada daha yeni diger ay olur inşalllahhhbu ay diyecektim ya yeni ilk ayim
yumurtlama gunu bide 2 gun sonrasi degerlendirdik bide ondan 2 gun sonra toplamda 3 deneme sonrasi tutarmi bilmem ama pek beklentim yokiliski gunlerini de not ediyorum diger ikisinde de aynısını yapmistim kiyaslama vs yapinca güzel oluyormu
Yok ögrenim kitabim o. Ilmihal vs detaylialt taki kuran i kerim sanirim..
hmm masallah ders e falanmi katiliyorsnz?Yok ögrenim kitabim o. Ilmihal vs detayli
Evet derslerimiz var cok sukur. Akaid ilmihal fikih vs.hmm masallah ders e falanmi katiliyorsnz?
Örmekte guzel merkrze yakin degilim bende şu guzel patiklerden yapmak istiyorum ama orlon deģil. Boyle havlu ipler varya:)inşallah tatlım
Ay kız bende örgü örüyorum
cok guzel masallah bizimde var sohbet ders ilmihal vs.. ben kactim kizlar yemek filan yapayim biraz bu halimle nasil yapacaksamEvet derslerimiz var cok sukur. Akaid ilmihal fikih vs.