Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O kadar şey fayda etmedi demek belki dediğin gibi alerjik bi durum olabilir
Öksürük uyutmaz insanı bide en kötüsü o
Bende bi araştırayım öksürüğe başka alternatifler ...dediğim gibi çörekotu yağı gerçekten etkili ama hamileyken zararı olur mu bilmiyorum

Alnımıza ne yazılı ise onu yaşarız canım. İnşallah senin kaderinde hayırlı sağlıklı bir evlat daha vardır.

corekotu denicem kuzum yatmadan evvel

bu arada kizlar dun ki mide bağlantısından sonra kusma da eklendi esim acile gidelim diyor midemi galan usuttum galiba.ama salgin var galiba iki cocukla hastahane yi gozum kesmedi gecer insallah önemsizdir umatim

Yaa canım şimdi gördüm bu yazdığını
Nasılsın şuan? Yediğin bişey dokunmuş olmasın? Veya dediğin gibi virüs kaynaklı da olabilir inşallah geçicidir sabaha kadar geçmezse mutlaka doktora git

Genetik dna ile ilgili bi sıkıntı mı var acaba eşin bütün tahlillerimi yaptırdı dimi

Sende ağır şeyler yaşamışsın... Allah bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın ☹
Adetin 21.günü progesteronuna baktırdınmı hiç? Yumurtlaman kaliteli olmuyomu acaba Kürtajla rahim duvarı inceliyor eğer öyle bi problemin varsa nar suyu iç ama adet dönemi dışında iç Saraçoğlu hocanın tavsiyesi nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyomuş
Belki yeterince kalınlaşmıyodur ondan tutunamıyor olabilir bir ihtimal bu
İnşallah zamanı gelince Allah verecek
En büyük avntajın yaşının küçük olması
Eğer 30'unu geçmiş olsaydın o zaman daha çok üzülürdün

Son düzenleme:
Baktirmadigim hic bisey kalmadi ama işte zamani var demek napalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…