- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.561
cnm bi haftadir ilik pekmez , bal ne varsa denedik hatta kestane bali bile bulduk. Karadut surubuda aldik. Doktor oksuruk surubuda verdi hic bisey kesmiyorallerjik oldugunu dusunmeye basladm ama napcam bilmiyorm cok yyoruldm halim kalmadi uykusuzluktan oksurukten resmen
Haaa zaten o kırbaçtı demi ben kelepçe demişimKız ben onu kullanmayı bilmiyorum ki
Yok o utanıyor anlatmıyorda
Alnımıza ne yazılı ise onu yaşarız canım. İnşallah senin kaderinde hayırlı sağlıklı bir evlat daha vardır.Amin canım Allah sana ve bütün hamilelere sağlıklı kolay doğumlar yapmayı, bizlerede sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin aminoğlumun yaşı büyük değilde benim yaşım büyüyor her geçen gün doğurganlığımız azalıyor özellikle 35'e doğru biyolojik saatimiz var neticede
hayırlısı bakalım
O kadar şey fayda etmedi demek☹ belki dediğin gibi alerjik bi durum olabilir
Öksürük uyutmaz insanı bide en kötüsü o☹
Bende bi araştırayım öksürüğe başka alternatifler ...dediğim gibi çörekotu yağı gerçekten etkili ama hamileyken zararı olur mu bilmiyorum
corekotu denicem kuzum yatmadan evvel♥
Alnımıza ne yazılı ise onu yaşarız canım. İnşallah senin kaderinde hayırlı sağlıklı bir evlat daha vardır.
OlmadıBak oldu mu şimdi
bu arada kizlar dun ki mide bağlantısından sonra kusma da eklendi esim acile gidelim diyor midemi galan usuttum galiba.ama salgin var galiba iki cocukla hastahane yi gozum kesmedi gecer insallah önemsizdir umatim
Valla hormon degerlerimde bi skntı yoktu
Tansiyon filanda yoktu
Pihtilasmada gozlemlenmemisti ki zaten kan sulandirici hem hap hem igne kullandim.
Progestan kullandim herseyi kullandik..
Kurtaj yaptirmadm zorla kendim düsurdum cunku burdaki sartlar bunu gerektirdi zaten kanamalarim vardi.
Tedavi oldugjm hastaneden uzaģim o yuzden inceleyemiyoruz oyle. Burda sartlarda kısitlı.
Nasip dedim gectim elimden geleni yaptim.
Durmadilar benmle
2 tane tutunmuştu 2ncisi umitlenmiştim onlarda durmadi
Kız @Lostinparadise tek ilişki ile hamile kalmıştı ya. Olurya ne belli belki benimde ilişkisiz ollur
Hosbulduk canimm24 yasindayim 3 senelik evliyim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldim evlendigimizden beri istiyoruz 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum 2 kere kimyasal gebelik gecirdim birde dış gebelik 2 doz iğneyle sonlandirildi ilkinde düşmedi diye, kurtajda yaptilar ama prosedür gereği ona rağmen dusmeyince ikinci dozu vurdular kemoterapik bi igneydi ne yasadigimi bir ben bir Allah bilir ve 5 ay sonra rahim filmi cekindim kasim 2018 de yani ozamandan beri olmuyor rahim filmimde temiz hic bi sorunum yok esiminde yok 2 kez baktirdi oda nasip herseyin hayirlisi diye oyaliyoruz kendimizi....☺
Baktirmadigim hic bisey kalmadi ama işte zamani var demek napalim hayirlisiSende ağır şeyler yaşamışsın... Allah bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın ☹
Adetin 21.günü progesteronuna baktırdınmı hiç? Yumurtlaman kaliteli olmuyomu acabaKürtajla rahim duvarı inceliyor eğer öyle bi problemin varsa nar suyu iç ama adet dönemi dışında iç Saraçoğlu hocanın tavsiyesi nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyomuş
Belki yeterince kalınlaşmıyodur ondan tutunamıyor olabilir bir ihtimal bu
İnşallah zamanı gelince Allah verecek
En büyük avntajın yaşının küçük olması
Eğer 30'unu geçmiş olsaydın o zaman daha çok üzülürdün
İnşallah boncuuumBenim ablamda tek seferle hamile kaldı
şuan 2.hamileliği ilki de öyleydi
Ne nasipli insanlar mâşallah....
Darısı başımıza olsun❤
Günaydın canlarrr