-
- Konu Sahibi melekuguzhan
menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin
öğlen
ketçaplı makarna
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek
3 litre su 3 yeşilçay
kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam..
afiyet olsun canım
Bende bir diyetzede olarak gunluk menumu ekliyorum
Sabah sekersiz cay 2dilim ekmek kk peynir domates kahvalti gec oldugu icin oglede 2peynirli cizi kraker
Ara 3galeta
Akdsam 3kofte kadar kofte az yagli salata 2dilim ekmek
Gece 2tane kuru incir 8bardak su
Hoşbulduk.. Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca yazarım.. 97 kiloyla başladım 2 hafta önce bakalım nasıl gidecek.. Şaka gibi 97.. Sanki başka birinden bahsediyorum..😊
Bugün sabah uyanır uyanmaz İngiliz karbonatlı 2 koca bardak su içtim,,
Yarım saat sonra bir haşlanmış yumurta ve bir kasenin içine yulaf kepeği ve ezmesi karıştırıp,çiğ fındık,ceviz,kuru kayısı,kuru erik,tarçın,süt ekleyerek kahvaltı yaptı yaptım..
Arada yine karbonatlı su içtim
Öğlen ton balıklı yeşil salata yedim
Arada karbonatlı su
Akşam bir salatalık ve evde kendi yaptıgım yoğurttan bir kase yedim..
Yatmadan önce yine karbonatlı suu 😉
Bende durum budur.. 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkür ederim cnmm
Bana leslie hakkında bilgi verebilirmisin bide bisey daha yazmıssınz ama ısmını hatırlaymadım smdi ikisini de acıklarmsn
leslie yürüyüş canım evde yürüyüş yapıyorsun kışın dışarı çıkamadığım için bunu çok yaptım ben ve çokta işe yaradı youtubeden leslie sensone 3 mil var 45 dakikalık bişey.. jillian da çok iyi çok güzel inceltiyor insanı ama bıraz daha kilo verince onu yapmak daha iyi sen kaç kiloydun kaç olmak istiyordun..
Jillian nasıl birsey peki ?
Ben 66 kiloydum suan 62 yim ( 4gündür tartılmıyorum ) ilk hedefim 58 boyum ise 1.72
jillian çok güzel sıkılaştıeıyor canım youtubeden bak onada Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi bunu yaz bi bak istesen tavsiye derim senin işine yarar bence sen bunu yap zaten kilon yok sıkılaşmak için bunu yap
28 yasindayim 2 yasinda oglum var 165cm 69kg hedef 60 zararli ve guzel olan herseyi sigara ve alkol haric seviyorum kolay kg alir zor veririm
Merhaba Melekçim20 kilo nasıl gitti detayları yazıcakmısın
Tabii hemen bahsedeyim kendimden konuyla alakalı olarak.. Bir yıl önce kötü bir ameliyat sonrası bozuk bi psikoloji,,Antideprasanlar ,,bozulan trioid hormonlarında birlikte tam 20 kilo aldım ..10 da fazla vardı zaten etti 30 :44: yani durum biraz zorlu... Bakalım sizlerinde desteği ve motivasyonuyla iyi olacak inşallah..zaten iki haftadır diyetteyim tartışmadım ama kıyafetler bollaşmaya büzgü büzgü olmaya başladı bile.. Su kaybının dışında giden kilo var farkındayım çünki daha öncede de. Denetiminde kilo vermişliğim var,,denetimsizde var..böyle işte.. Takipteyim .. 😉
Kızlarrr iyi aksamlar anca yazabilıyorum :)
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz:26:
Bugünkü menüm:
Sosisli yumurta
Beyaz peynir
Yeşil çay
Ara :
İki minik parça bitter ( regli ödülü)
20 gr badem
Aksam:
Dısarda tavuk parcacıkları yedim popeyesin biliyosunuzdur( but ve parca tavuk) kızartma dicem buna mecburen
Ayran
23 puanla günü kapatmısım
Ekmeksiz geçirdiğim bir gün dahaa
menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin
öğlen
ketçaplı makarna
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek
3 litre su 3 yeşilçay
kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam..
Ben de geldim iyi geceleri
Bugün menüm
Sabah
Sabahlarım fıxtır tostumu yapar maydonozumu alır ıse gıderım
Ara
7 tane badem
Öğle
Et sote
Bıraz salata bı çatal
Ara
Cevız
Ara
Yesıl elma
Aksam
3 kasık pırasa yemegı
Domates ve salatalık sovus
Az önce
Yağsın süt ictim
Gün içinde bol çay ve 2 Lt su
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir de bişi sorucam bu hande Polat'ın fittea çayını duyan var mıııı ???
Ben de nette falan baktım bi de instagram hesabını takip ediyorum geri dönüşleri paylaşıyor falan. Aklımı çeldi. İçin kilo verin demiyor zaten. Diyetiniz ve sporunuzda metobolizma hızlandırır diyor..
merak ettım bak sımdı nasıl bır caykı o :26::26:
Hoşbulduk.. Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca yazarım.. 97 kiloyla başladım 2 hafta önce bakalım nasıl gidecek.. Şaka gibi 97.. Sanki başka birinden bahsediyorum..😊
Bugün sabah uyanır uyanmaz İngiliz karbonatlı 2 koca bardak su içtim,,
Yarım saat sonra bir haşlanmış yumurta ve bir kasenin içine yulaf kepeği ve ezmesi karıştırıp,çiğ fındık,ceviz,kuru kayısı,kuru erik,tarçın,süt ekleyerek kahvaltı yaptı yaptım..
Arada yine karbonatlı su içtim
Öğlen ton balıklı yeşil salata yedim
Arada karbonatlı su
Akşam bir salatalık ve evde kendi yaptıgım yoğurttan bir kase yedim..
Yatmadan önce yine karbonatlı suu 😉
Bende durum budur.. 😉
canım 97 kılo olamn buyuk avantaj kılo nekadar coksa vermek o kadar kolaylasıor menum guzel ama az olmus et ve sebzede yemelısın yoksa vucudun azyemeye alıstımı normal yedıgın an kılo alırsın canımcım
Bende bir diyetzede olarak gunluk menumu ekliyorum
Sabah sekersiz cay 2dilim ekmek kk peynir domates kahvalti gec oldugu icin oglede 2peynirli cizi kraker
Ara 3galeta
Akdsam 3kofte kadar kofte az yagli salata 2dilim ekmek
Gece 2tane kuru incir 8bardak su
Tesekkür ederim cnmm
Bana leslie hakkında bilgi verebilirmisin bide bisey daha yazmıssınz ama ısmını hatırlaymadım smdi ikisini de acıklarmsn
Jillian nasıl birsey peki ?
Ben 66 kiloydum suan 62 yim ( 4gündür tartılmıyorum ) ilk hedefim 58 boyum ise 1.72
Melek ablaa topigin hayırlı olsun :-*
Ben de buradan devam ederim artık.. Sınav yaklasiyo diye saldım ama leslie'ye tekrar başladım çok şükür..
Inşallah hep birlikte çıtır olucazz !
Günaydııııınnn herkese 😉 karbonatlı su içildi ,, birazdan kahvaltııı!!... 😉 kolay gelsiinn 👍
evet çıkılata mıkılata dün gelene kadar banada çok uzaktı aklımdan geçmemişti ama bi baktım çıkılata ooooooo dedim yedim bayadır yememiştim 2 ay olmuştu yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama şimdi kaldığım yerden aynen devammmcanım baslamak bıtırmenın kesınlıkle yarısı bızımle bırlıkte burda devam et bak gor hedefıne ulasıcaksın
bebegım eklegı ıkı dılım de olsa sabahları yemeye calısırsan cok guzel olur ondan alacagın vıtamınlerıde alman lazımkı ılerde yedıgınde kılo yapmasın sana
sekermı cıkılatamııı kulaa naadar guzel ama bana bı okadarda uzak gelıo
harıka bır menu bayıldımmmm
evet çıkılata mıkılata dün gelene kadar banada çok uzaktı aklımdan geçmemişti ama bi baktım çıkılata ooooooo dedim yedim bayadır yememiştim 2 ay olmuştu yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama şimdi kaldığım yerden aynen devammm