Melegın dıyet seruvenı

tum kızcelerıme kucak dolusu gunaydınlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yenı gelen arkadaslarımada ayrıca gunaydın ve hosgeldınızlerrr:KK19::KK19::KK19:

veee pazar gunku odemı bugun daha yenı atmıs olmanın huzuruyla dunku menumu paylasıyorum yavru kuslarımmm

sabah
1 dılım tam bugday7 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p

ara
yok

oglen
tavuk but haslama 0 p
yesıllık 5 p

ara
peynır 1 p

aksam
canım bısı ıstemedı 1 adet havuc yedım sadece 5 p

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

20,5 P ILE GUnu kapamısım

akşamı atlamamalıydın canım en azından az bi peynirli salatayla kapatabilirdin onun dışında menü tabik, harika..

Melek ablaa topigin hayırlı olsun :-*
Ben de buradan devam ederim artık.. Sınav yaklasiyo diye saldım ama leslie'ye tekrar başladım çok şükür..
Inşallah hep birlikte çıtır olucazz ! :-)

HOSGELdın sımılee cım artık burdan devam edıcezz cıtırlık bekle bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzııııııııııı :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Günaydın Herkese:KK16::KK16::KK16:Burdayım canım yazılanlaroı okuyordum birde buügn arkadazşın yerindeyim şimdiiden 2 müüşteir geldi:KK36:
Yoğun olacak bugün ..

Melekk bu sabah hiç kalkmak istmeeidm valla 07:30 kalktım eşime tost hazırladı o sıralar kendimb bir şeyler atıştırdım..
07:45 geçe de Eşim gidince tekrar yatıım 08:00 desürünürek kalktım 08:15 geçede dışarıya çıkıp servise yetiştim..:KK37::KK37::KK37:

Melekk bu sabah hiç kalkmak istmeeidm valla 07:30 kalktım eşime tost hazırladı o sıralar kendimb bir şeyler atıştırdım..
07:45 geçe de Eşim gidince tekrar yatıım 08:00 desürünürek kalktım 08:15 geçede dışarıya çıkıp servise yetiştim..:KK37::KK37::KK37:

uykucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK33::KK33::KK33::KK33:

Eskiden böle değildim canım Sabah 06:30 da kalkıp kahvaltı ederdik evimi toplardım 10 dakiklık spor bile yapardım..eşimle birlkte şimdi tost bile hazırlamsa diye bakıyorum simit yiyecem deisnd iye düşnüyorum okadar tembelelsştim ..:KK53::KK53:

ınsan ole oluyor canım ya bende kar kardır dıom uyku bakımından :KK37::KK37::KK37::KK37:

GÜNAYDINNNNNNN :KK66:

kızlarr ben bugun ogunlerimi daha da kucultmeye karar verdim çünkü kilom olduğu yerde duruyor :))

İlginç bir şekilde nasıl bünyem varsa anlamadım ben de :KK70:D

günaydın kızlar nasılsınız..

tum kızcelerıme kucak dolusu gunaydınlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yenı gelen arkadaslarımada ayrıca gunaydın ve hosgeldınızlerrr:KK19::KK19::KK19:

veee pazar gunku odemı bugun daha yenı atmıs olmanın huzuruyla dunku menumu paylasıyorum yavru kuslarımmm

sabah
1 dılım tam bugday7 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p

ara
yok

oglen
tavuk but haslama 0 p
yesıllık 5 p

ara
peynır 1 p

aksam
canım bısı ıstemedı 1 adet havuc yedım sadece 5 p

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

20,5 P ILE GUnu kapamısım

GÜNAYDINNNNNNN :KK66:

kızlarr ben bugun ogunlerimi daha da kucultmeye karar verdim çünkü kilom olduğu yerde duruyor :))

İlginç bir şekilde nasıl bünyem varsa anlamadım ben de :KK70:D

canım bazen kılo takılabılıyor bole durumda su mıktarını arttırabılırsın ogun kucultme deılde suyu arttırırısan daha guzel olur :KK34::KK34::KK34: bır kac gune toplu dusus olucaktır kılonda

wenusscum günaydınn...

Bence kendini sakın küstürme. bak ben bu dıkkat etme işini erkek arkadsımla bürlikte yapıyorum. Daha doğrusu ben ona dikkat ediyorum. Kilosu bir hayli çoktu 106 kadar..24 şubatta başladık şuan o 96 kilo..yani özetle senin fazla kiloların senini için aslında motivasyon aracı. çünkü dikkat edersen ve uyarsan öğünlerine ara öğünlerine kısa sürede hızlı kilo vereceksin. tabi aralarda duraklamalar olur o zamanda pes etmiyceksin..bi de bence benim gibi her gün tartılma :KK53::KK53::KK53:

Elbirliği ile gider hepsi değil mi kızlarrr :21::21:

Hoşbulduk.. Şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum tartılınca yazarım.. 97 kiloyla başladım 2 hafta önce bakalım nasıl gidecek.. Şaka gibi 97.. Sanki başka birinden bahsediyorum..😊
Bugün sabah uyanır uyanmaz İngiliz karbonatlı 2 koca bardak su içtim,,
Yarım saat sonra bir haşlanmış yumurta ve bir kasenin içine yulaf kepeği ve ezmesi karıştırıp,çiğ fındık,ceviz,kuru kayısı,kuru erik,tarçın,süt ekleyerek kahvaltı yaptı yaptım..
Arada yine karbonatlı su içtim
Öğlen ton balıklı yeşil salata yedim
Arada karbonatlı su
Akşam bir salatalık ve evde kendi yaptıgım yoğurttan bir kase yedim..
Yatmadan önce yine karbonatlı suu 😉
Bende durum budur.. 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsan ole oluyor canım ya bende kar kardır dıom uyku bakımından :KK37::KK37::KK37::KK37:

Canım artık görümcem benimle birlkte kalıyor eşimle ikisi çok düşlkün midelerine dün gtmişler kek almışlar yağlı gevrek almışla ikisi bir olup bnim istikrarmı bozmaya çalışıyoralr ama ben hayır diyorum geçende bir bağırıdm onlara şimdi korkuyıorlarEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

ay hiç veremedim gibi :) 55 den 53 e indim
bu sabah tartıldım ac karnına 54üm..şu da içiyorum ama fenalık geldi içmekten :KK70:D

acaba bu ödem falan diyosunuz öyle şeyler mi oldu :KK70:D

canım bazen kılo takılabılıyor bole durumda su mıktarını arttırabılırsın ogun kucultme deılde suyu arttırırısan daha guzel olur :KK34::KK34::KK34: bır kac gune toplu dusus olucaktır kılonda

Canım artık görümcem benimle birlkte kalıyor eşimle ikisi çok düşlkün midelerine dün gtmişler kek almışlar yağlı gevrek almışla ikisi bir olup bnim istikrarmı bozmaya çalışıyoralr ama ben hayır diyorum geçende bir bağırıdm onlara şimdi korkuyıorlarEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

bazen bagırmak ıyıdır ınsanları kendıne getırıor :KK37::KK37::KK37:

ay hiç veremedim gibi :) 55 den 53 e indim
bu sabah tartıldım ac karnına 54üm..şu da içiyorum ama fenalık geldi içmekten :KK70:D

acaba bu ödem falan diyosunuz öyle şeyler mi oldu :KK70:D

canım senın verılcek kılon az oldugu ıcın bole oluyor merak etme sabır sadece :KK34::KK34::KK34:

Kızlar Türk KAhvesi içiyorum gelin birlikte içelim:nazar:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X